NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CD 14 Euro
100 copies limited
Tracklist
1 –Various Italo Made In Spain
DJ Mix – Juan Martinez (2)
14:54
2 –Night In Wales Sunday Night 5:09
3 –Stylove Now Close Your Eyes 6:17
4 –Leatitia I Will Surrender 5:39
5 –Ken Laszlo Tonight 2017 6:23
6 –C.C. Catch Backseat Of Your Cadillac 2017 3:24
7 –Frank Lozano (2) I Wanna Fly 3:46
8 –Rakel Project Estas En Mi Corazon 7:24
9 –Stylove Stay 4:00
10 –Leatitia Give Me La Fiesta 6:24
11 –Blue Talking Give Love A Change 3:46
12 –Don Leone In The Middle Of Love 4:49
13 –Stylove* Kiss Me Baby 4:52

Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2017.11.02. 17:50:32
New Italo Vinyl
Azért egyet elárulhatnál még ha van kedved (mert kíváncsivá tettél)..
Ugyan honnan tudnád te megállapítani a forrását bármilyen mp3 fájlnak is?
Vagy ez csak amolyan felvágás akart lenni? 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Digital Romance - Together At Last (Maethelvin remix) - (sc)
ItaloDisco4Ever !
Én következetesen tartom magam korábbi álláspontomhoz,ez a te esetedben már nem mondható el.
....lásd és olvasd saját korábbi véleményed ,ami nagy vonalakban az én kérésemmel azonos ,miszerint előtérbe helyezném azt hogy jókat dumáljunk zenékről.
Csak be kellett billentyűznöm a "warez" varázsszót a keresőbe egy saját korábbi hsz-em keresve,s ezt is dobta!
Mit is gondoljak most erről ? .... talán azt,nem díjazom ha valaki aljas eszközökkel játszik,majd annak következményét megpróbálja kimagyarázni.
A mesédet másnak eladhatód,én nem vagyok vevő rá!
P.S. : Zárjuk a témát,nem óhajtom a továbbiakban offolni a topicot,és nem vágyom a társaságodra,megkérlek tartsd ezt tiszteletben.
Köszönöm!
ItaloDisco4Ever !
Gondolom máshol is megosztottad. Ezt a fórumot nem látogatják ennyien<#hehe>#hehe>
Az Isotype inkább az én világom..talán idővel csatlakozik majd a maxi verzió a többiekhez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#wave>#wave>
June Saturday - The Girl With Golden Hair (Extended Version)
Kösz az ajánlót.
(ezt a nyamvadt ócska mobilt meg szanálom hamarosan.)
Másodszor, mert te jársz orosz warezoldalakon, és találsz ott new italo disco albumokat mp3-ban flac-ben vagy tudom is én miben, az még nem jeleni azt, hogy akkor minden mp3 zene onnan is származik.
És harmadszor, spoiler alá írtam (amit írtam) ráadásul nem is neked, így még véletlenül sem kell olvasgatnod a főtémát nem érintő megjegyzéseimet.
De hogy kiemeljek valami pozitívat is a sértődött reagálásodból, én örülök, hogy úriember vagy és visszafogod magad a sértegetésben. Ez nagyon helyes. Sajnálni viszont nyugodtan sajnálhatsz ha akarsz, szíved joga. Én ilyesmin nem szoktam megsértődni 😄
Mit is akartam még? Ja igen: köszönöm a direkt nekem készített sárga sorkiemelést. Bár nem teljesen igaz amit írsz, mert én például egyáltalán nem látogatok sem orosz, sem egyéb warezoldalakat, így ez az opció számomra nem elérhető 😊
(Írásodban a küzdök és a szükséges szavak kisbetűsek, de ezt sem sértésnek szánom, csak jelzem. És ha ez sem érdekel, akkor nem szükséges reagálnod. Nem küzdök ellened, eddig sem tettem.)
jöjjön a legfrissebb lemezükről az általam kedvelt és ajánlott 2 db felvétel, az album többi száma kuka.
FLAC <#rolleyes>#rolleyes><#bohoc>#bohoc>
OMD - One More Time
OMD - Isotype
Arról talán nem én tehetek hogy szöveg illetve mondat értelmezésed gyakran nullás szintre zuhan,képtelen vagy felfogni az egyébként egyszerű szavakkal megírt könnyedén értelmezhető sorokat!
Tartom magam annyira úriembernek hogy a sértegetés fokát most minimalizáltam,de legközelebb nem ígérem hogy visszatudom fogni magam.
Ne keresd a társaságom,nem igénylek veled semmiféle eszmecserét,nagyon különböző típusú emberek vagyunk.
A hozzászólásaimra jogod van véleményt mondani,egyszer megtetted,azt szó nélkül hagytam,ragozni tovább sértegetéssel fűszerezve nem szűkséges.
Simán "reynaud" a megszólítás,nem Rénó papázunk,miközben gyalázkodsz!!!
....s akkor megismétlem kizárólag a te kedvedért kissé más szöveggel,remélem egy újabb nekifutásra talán sikerül értelmezned mi volt a kérésem.
mp3 minőségű,orosz warez oldalakról újra osztott,bárki számára elérhető fájlokkal ne szemeteljük tele a topicot!
Ez nem egyenlő ingyen zene elleni szélmalom harccal, esetenként én magam is kértem már zenét a fórumon,illetve nem kevés ingyen elérhető kiadvány linkjét raktam ki,és rakhatnék még többet,de a "köszönöm" visszajelzés elmaradása nem inspirál ilyen dolgokra.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.30. 18:45:05
ItaloDisco4Ever !
Újra,erősebbre meg persze sajnálom a pénzt. Vagy nem is a pénzt. Itt inkább az elvekről van szó.
Egy értelmes és használható mai mobil közel egy 100-as.
Tudod te hány new italo disco albumot lehet manapság ennyiért venni?<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.10.30. 10:33:29
Szeretem ha oktatni próbálsz olyan dolgokról, amit már akkor tudtam amikor te még a Ulmann Moncsi Moncsicsijére ráztad a popsid járókádban..<#rolleyes>#rolleyes>
Meggyőznöd amúgy sem engem kellene. Én a te oldaladon állok. Ketten együtt...(mi az égvilágon semmit sem fogunk együtt csinálni, de mindegy).. a sötét oldalon meg Rénó papa elkeseredetten küzd szélmalomharcot az ingyen zene ellen.
Komolyan, néha már sajnálom szegényt..<#nevetes1>#nevetes1>
úgy érzem, nagyon rossz helyen söprögettél az egyetemeken,valószínú teljesen rossz kampuszon járkáltál,így az sem csoda, hogy hamar kirúgtak. <#hehe>#hehe>
azért engedik fel a zenéiket,mert a nézettség(reklámokkal) is bevételeket hoz nekik, nem is elenyészőt, a népszerűbb előadóknak meg ez csak felvezető a turnékhoz,koncertekhez, és nem mindenkinek elég a videós minőség,tehát tőlönk nyugatabbra még mindig előbb fogják beszerezni a zenéket a legális, fizetős online boltokból, mint hogy bemerészkedjenek akár az sgre <#hehe>#hehe>, akár komolyabb warez fórumokba vagy torrentre,mert náluk ilyen a szemlélet, ellenkező esetben vagy rutintalanoknál pedig komolyak a jogi következmények. nálunk warezelhetőségi szempontból még kánaán van, de pl. én így is sokat költök friss vagy régi zenékre is,mert számomra még fontos a valóban jó minőség, és nincs meg minden warezben 😊 de a HQ-ra sokaknak egyszerűen nincs igénye, nekik bőven elég a yt is,ami offline is üzemel. Legálisan.
Aztán meg tojsz rá megvenni lemezen.
Amíg azt a feltöltést hallgatod, addig az valóban nem warez. De abban a pillanatban, amint megosztod te mint felhasználó (az előadó tudta és jóváhagyása nélkül) az máris illegális megosztás, tehát warez 😊
(Meg se próbálj ellenkezni, jártam jogi egyetemre. Ismerem a dörgést. Igaz, hogy csak takarítani, de akkor is. A dörgést meg onnan ismerem, ha kihagytam a retyótakarítást, és akkor mindenki dörgött-dörmögött nekem.) 😄
Zárójelben: bocs mindenkitől hogy szétoffoltam a témát. De mobilról nem műxik a spoiler gomb..<@morog>@morog> Van viszont cserébe ☆♡ és még € jel is helyette.
Zárójel bezár 😊
a warez onnantól kezdődik,amikor a bemutató illegálisan feltöltött tartalmon alapul, vagy illegálisan szedi le valaki, ennek értelmezése és megítélése országonként eltér, pl. oroszban zeneileg szinte semmi sem illegális,a jogvédelem alig-alig létezik. <#vigyor>#vigyor>
az usaban meg 1-3 db illegális mp3ért is köztéri akasztást kaphatsz egyes államokban!
konklúzió: oroszban jó! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 13:22:05
Mi (is) ritkán értünk egyet, de ez most a ritka alkalmak egyike.
A felsorolásodból a YT, mint zenei "óriáswarez" kimaradt.
Ejnye-bejnye 😄
Felesleges is minden további diskurzus!
Hajrá, toljátok ha erre is van igény! <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
csak a wav peregjen,ez lehet neked egy életfilozófia, de másnak nem feltétlen létszükséglet.
van aki mp3,mp4,aac,wma,flac,ape,dts 5-6-7.1,dvd-audio,sacd, vinyl,kazetta,cd stb-ben szeret 'pergetni', ne legyen már senki által kérvényezve, hogy ki miben szeressen zenét hallgatni.
ezen elvek mentén én is ragaszkodhatnék ahhoz, hogy senki se hallgasson semmit a szaros kis műhifijén, csak min. 2 vagy 5millás hangrendszeren, vagy legalább olyanon,mint én, mert csak!
aztán sokan bajban lennétek és legalább annyira értelmetlen lenne, mint a csak a wave peregjen filozófikus jelképessége.
az mp3akat nem is neked szánom, így is bőven vannak,akiknek szól és élnek is a lehetőséggel. ez többnyire több érdeklődést (100-200) is vonz, mint a te vagy más borítóképei vagy az, hogy majd egyszer valamiben valami valahol megjelenik. <#nyes>#nyes>
jöhetnek a zenei ajánlóid tovább!
és az utolsó mondatoddal zárom én is soraimat.<#vigyor>#vigyor><#integet2>#integet2>
Azt gondolom e zene fórumon az évekkel ezelőtti trend ,az mp3 hsz hegyek ideje lejárt.
Legyünk már annyira igényesek hogy lemezeket vásárolunk,illetve csak a WAV peregjen!
A bemutató jellegű mp3-as cuccaidra sosem kattintok,ezért nem is tudok hozzászólni,Maxikám tudod már tárgyaltunk erről,vannak e zenékhez az előadók által prezentált videók,hanganyagok,én azokat használom !
....ez most vélemény volt,aztán mindenki azt csinál felőlem amit jónak lát!
ItaloDisco4Ever !
imo :) science fiction is science fact
Kiemeltem egy zenét ami tetszik az albumról. Egyébként lazzoo..
<#hehe>#hehe>
Daydream - In the Night (Juan Martinez Remix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.10.29. 10:01:22
én is mp3at töltök fel (direkt sokkal rosszabb minőségben,mint tehetném,így nem veszem el a lehetőséget senkitől sem, hogy ha akarja, beszerezze a legjobban,amit elér)<#vigyor>#vigyor>, mert ajánlónak szánva az tökéletes és sokszor egyszerűbb így meghallgatni.
a fórum központi témája a zene, problémát nem látok abban, ha felkerülnek a témába vágó "zenék" akármilyen hallgatható formában.
a warez és kapcsolódó jogi témakörök megvitatása nem idevágó témakör.<#vigyor>#vigyor>
martin blix korábbi = 18 évvel ezelőtti???? ahhhhaaa<#hehe>#hehe>
az ősrégi vagy gyerekkori jelző jobban képbe rakta volna ezt a hasonlatot, maga a zene pedig tökéletesen hozza azt a stílust,nincs abban semmi rossz vagy gyengeség, ez ilyen.
lazzonak meg én is megköszöntem.
Nagy kedvenc mostanság<#vigyor>#vigyor>
Nem hallok semmi olyant a dalban ami magával ragadna,kommersz produkció!
Érdekességként Martin Blix egy korábbi projektben.
Ettől azért a "Stockholm is calling" inkább!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.10.29. 08:06:42
ItaloDisco4Ever !
Ezeket már mindenki hallhatta,s aki igényli mp3-ban,néhány kattintás után elérheti a kedvenc orosz warez oldalán.
Felesleges dolognak tartom onnan ide újraosztani.
Dobjunk infókat az újdonságokról,dumáljunk jókat,értékeljük ki az aktuálisan, frissen megjelenő zenéket,én fórumozás alatt e topicban elsősorban ennek látom értelmét,az elmúlt időszakban ez működő képes pályán volt,személy szerint díjaznám ha így is maradna.
ItaloDisco4Ever !
Felesleges rágnod emiatt magad.
Kért valamit, aztán vagy teljesül, vagy nem. Majd az idő eldönti.
Azért annyit megsúgnék csendben, ha szavazásra bocsájtanánk a kérdést ingyen zene kontra csak fizetős zene ellen, az első felé billenne a mérleg 😉
Azok nevében, akik ezt szégyenlik és sosem írnák le, most én szólok feléd: köszönet az eddig általad feltöltött új zenékért, amit informálás gyanánt töltöttél fel ezidáig. Hogy a későbbiekben teszel e még így, azt majd te eldöntöd.
Ettől függetlenül az mp3 warez mint olyan, eltűnni sosem fog.
Hargent-Eurodisco(My Night Way) Short Mix 2017
Nagyon köszönöm ha lehetséges!<#worship>#worship>
ItaloDisco4Ever !
ufo. <#nevetes1>#nevetes1>
könnyű popzene, annak tökéletes. lehet trütü dalolászni és kész.
01.I Look Into Your Eyes (05:26)
02.Fixation (04:26)
03.It Won`t Happen Again (04:08)
04.Kept Boy (04:52)
05.Toledo (04:58)
06.Idiot (04:20)
07.I Won`t Let You Down (04:35)
08.I Love You So (03:57)
09.You DJ You Rock (05:20)
10.I Was Hungry (03:55)
11.Not Today Not Tonight (04:16)
12.Incredible (03:43)