Ha olvassa a fórumot,akkor én sejtem az okát,valószínű én voltam a célszemély,de nincs ezzel semmi probléma.
Nekem az italo-euro disco stílushoz való hozzáállása ,az a rajongás ahogy beszél e zenei műfajról nagyon szimpatikus.
A zenei szerkesztést kritizálnám inkább,gyakran érzem úgy a "Music Story" 3 óráját végighallgatva,hogy a mai kereskedelmi rádiók által használt sémát ,miszerint van néhány száz dal a kínálatban és azt ismétlik orrvérzésig,alkalmazza a szerkesztő úr is ,az italo-disco műfajon belül.
Ha valaki rendszeresen hallgatja a műsorát,egy idő után baromi unalmas lesz,ugyanazokat a dalokat hallgatni,Modern Talking mixek,meg a London Boys ,Divine stb. ezekkel engem nem tud elvarázsolni, hatalmas a kínálat a stíluson belül,a ritkaságok közt is nagyon jó zenék vannak,csak venni kell a fáradságot és megszerkeszteni ,érdekessé tenni egy-egy műsort.
Na itt érkezünk el a te szerepedhez ,amikor vendégként, felkészülve egy koncepcióval,olyan zenéket viszel amire kapkodom a fejem....
Ma dolgozom este, a cégünk ügyeit intézzem, háttérzeneként hallgatni fogom a műsort.
Ha ajánlhatnék két dalt.
1 a 80s évekből : Stian Rigby - Turn Me On (talán sosem játszották még magyar rádióban,az osztrák Ö3 műsorában viszont évekig rendszeresen.)
Egy new-italo : J.D. Jaber - I Want You