Ezt a zenét így ebben a formában a 80-as években, főleg angolul tarolt volna az euro-italo korszakban.
Azért érdekesek ezek a csáveszek, beharangoznak egy új Italo Disco-t, közben lerágott kutyacsontként meg kihajítják csak úgy a semmiből ezt a remix-et. Ez nem is egy átlagos remix, ahogy írtad is, ez alá bekerült egy teljesen más világ MS felfogásban.
Én nem gondoltam, hogy egy "szűzvarázslót" ennyire át lehet formálni jóval jobbá. Ezek szerint lehet simán, de ahhoz megint csak kell egy MflexDmc alien páros! Teljesen jó és jobban hangzik, hogy az eredeti zongora dallamot két plusz akkorddal megfejelte. Nagyon szép az új zongora hang is. A levezetés meg aztán durván átmegy fülbemászó gyors italotánciba!!!
Nyilván a magyar nyelv miatt úgy gondolom, hogy többen esetleg lefogják húzni, de szerintem ez nem is a külföldieknek készült, hanem ahogy írtad a 80-as évek magyarjainak legfőképp! Emelem kalapom újra!!! De most nézve talán még jobban megy felfelé a nézettsége és a hozzászólások száma is, mint a megszokott. Pedig ha valami nem angol az már eleve nem indul előnnyel, ezek szerint ez még így is tud nyomulni!