NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #28568
    Rain, nem írtam olyant hogy hibás a vokál !!!
    "a vokálban hallani hibákat" ezt írtam,a kettő közt van némi kontraszt.
    Konkrétan mire is gondolok ... : Nagyon jól indul a vokális rész,de a "Christmas Time" kiéneklése túl magas hangon van,ezáltal ott kissé rekedtnek hallom az éneket,de ez apróság,és lehet Mike pont így akarta,vagy kicsit megvolt fázva,nem is kritikának szántam,egy jó szándékú észrevétel.
    S ha már kritika,legyen az jó vagy rossz,ha én egy zenész volnék marhára nem érdekelne az hogy mennyi dicsérő,istenítő kommentet írnának a zenéimmel kapcsolatban,nem jelentene számomra semmit,ellenben annak örülnék ha megvásárolnák a dalaimat,pénzcentrikus világban élünk,képzeld el ha a munkahelyeden fizetésnapon a borítékban nem pénzt hanem csak egy cetlit találnál amire azt írnák,nagyon jó munkát végeztél.
    Egy csomó munka,sok pénz van egy-egy jól sikerült zene mögött,jogos elvárás a zenészektől ha valamit ebből szeretnének profitálni.
    Ezért tettem a tegnapi hsz-ben a "meg is vásárolják a zenéit (3!!!)-el ellátva.

Én kifejezetten örülők annak hogy Mike lemezét közel 100€-ért is érdemesnek találják megvásárolni a lemezgyűjtők,s annak is örülők hogy hozzám hasonlóan neked is tetszenek Mflex zenéi.
    A többi dolog amit érintesz nem tartozik rám,Mike az illetékes.