NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://oi67.tinypic.com/2i0exl0.jpg
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.06.18. 14:46:53
Első blikkre Ryan Paris szorításában üldögélő személyről azt gondoltam egy öreg néni,talán Ryan egy rokona.
Aztán elolvastam a képhez írt szöveget ..... az italo disco egyik 80s évekbeli sztárja.....nem ér puskázni,ki ismeri fel?
ItaloDisco4Ever !
Full gépies,monoton és igénytelen,a vokál minőségére meg nem találok jelzőt annyira botrányosan rossz!
bocs....
ItaloDisco4Ever !
1) nagyon nem az én zenei világom.
2) ezen oknál fogva ,biztosan jártasabb vagy ezen a zenei területen (nem hangzik nagyképűen!)
ItaloDisco4Ever !
ALAN BRANDO - Once Upon A Time (Xtended Version)
3'50"-től indítom a vidit, kihagyva a világ egyik legunalmasabb és leghosszabb introját..<#vigyor5>#vigyor5>
Bár szívem szerint csak 5'30" után indítanám, mert csak onnét tetszik..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.18. 08:32:16
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Majkapapáról inkább spoileresen pár szót..
Van aki látszani akar valakinek, és van aki másvalakinek lát valakit, mint amilyen valójában.
Gengszterkedés alatt erre a zenére gondoltam például, de nem nagyon folynék ebbe most bele két ok miatt sem,
1) nem a te világod,
2) ezen a zenei területen egy kicsit jártasabb vagyok, de ez meg olyan nagyképűen hangzik<#shakehead>#shakehead>
Amúgy ez a gengszter stílus másnak is szemet szúrt már, hiszen az IHM egyenesen kakaó gengszternek nevezte egy paródiájukban<#nyes>#nyes>
Nem akarom védeni félre ne értsd, de azért ha összeszedi magát, tud ő egészen hallgatható zenét is tolni.
És ebben az immár belga székhelyű Gresta Tomi is egyet ért velem<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.18. 08:05:22
Úgy egyébként pedig már megint nem egyezik szinte semmiben a véleményünk,ami persze nem feltétlenül probléma,köztünk ez nem ritka dolog. <#nevetes1>#nevetes1>
A zene egyre kevésbé érdekli az embereket,erős tényekkel tudnám ezt alátámasztani,de most nem akarom.
Ennek folyamodványaként láthatod e zenei fórumon is a tagok passzvitását.
A vélemény egy-egy zenéről ilyen jellegű fórumon az egyik fővonal,de egymás segítése zenei infókkal szintén,amint láthatod ez is elmarad,nagy érdektelenséget jelezve.
Képzelj el egy olyan szitut amikor egy fórumon amit ugyebár a hozzászólások tarthatnak életben,mindenki a háttérben csak olvasgatni akar,a következmény pofon egyszerű,nem lesz mit!
Az italo-disco stílust itt Magyarországon sokan kedvelik,és a new-italo vonalnak is köszönhetően,volna sok téma amiről lehetne beszélgetni,de ezek szerint igény nincs rá.
Majka és a gengszter rap ? .... annyi köze van hozzá,mint nekem az űrkutatáshoz.
Véleményem szerint,egy totálisan tehetségtelen ,a jó ég tudja a média által is miért felkarolt személy,és ennyit róla röviden,tömören,számomra szóra sem érdemes.
Grant Miller jó helyen van az euro-disco stílusban, van egy még kiadatlan zenéje (Love Revolution),ami sokunknak tetszik,keresd meg a videómegosztón.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.06.17. 11:45:30
ItaloDisco4Ever !
Amúgy meg példát inkább ne vegyen rólam senki itt. Mindenki csak tegye amit jól esik és amit jól tolerálnak a többiek.
A zene érdekli az embereket szerencsére, csak nem mindenki képes könnyen értelmezhető szavakba önteni a mondanivalóját.
Meg aztán nagyon sok mindent nem is lehet elmondani egy egy zenéről, hiszen vagy tetszik, vagy nem. Ha nem, akkor meg úgysem fogod hallgatni, beszélni róla meg pláne nem.
Én imádom az italo discot. Mindig is így volt, és ez már így is marad. Csak még nekem is elég kevés megbeszélni valóm akad róla.
Pici off, de a témát részben érinti, hogy mondjuk ezt az ürgét afféle gengszter repper féle palinak ismertük meg anno, erre tessék ilyen a legújabb zenéje<#vigyor>#vigyor>
Nem sok gengszterség maradt benne<#hehe>#hehe>
De a lényeg az, hogy meg tud újulni. Egy Grant Miller féle ipsének sokkal kisebb a mozgástere. Vagy marad az italo stílusnál, vagy vált.
Viszont akkor már nem lesz italo előadó...
Én így látom ezt.
Ez sem rossz.
https://www.youtube.com/watch?v=F3VyBEqKEt8
ItaloDisco4Ever !
Ígérem rendszert nem csinálok belőle,tehát nem lesz több üdvözlés,amúgy privát dolgod merre mászkálsz.
Sokan mások akik csak kukkolják ezt a zene fórumot ,példát vehetnének az aktív jelenlétedről.
Lassan,de biztosan bedöglik ez a fórum is,úgy tűnik már a zene sem érdekli az embereket.
ItaloDisco4Ever !
Azért remélem ezek ellenére értelmezhető , mit akartam közölni.
.....szóval várom a dal bemutatását. (mennyivel egyszerűbb így!) <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Szóval ja...vagyis dehogy. Illetve dehogy volt. Bár még lehet..<#nyes>#nyes>
Üdv újra itthon. Persze kérdés, hogy az itthon alatt most akkor az SG-t érted?<#hehe>#hehe>
Mert lassan Mucsácsó kollégával egyetemben ez már a 2. otthonunk lesz. Vagy már az is<#nyes>#nyes>
Amúgy meg..
Csak jelzem, hogy elég sűrűn úton vagyok/vagyunk erre-arra, és nem venném a lelkemre, hogy minden második hsz. az én köszöntgetéseimet tegye ki a legújabb italo slágerek helyett..
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.16. 11:20:52
Velem is megesik, hogy félreütök néha pár billentyűt.. szót, vagy mondatot..<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.16. 11:09:57
Nagyon város anyag,vannak infóim a dallal kapcsolatban,de majd aktuálisan,több...
ItaloDisco4Ever !
Maxthor - Buried Deep Inside
ItaloDisco4Ever !
Carino Cat,Peter Wilson,Tobias Bernstrup,Night In Wales vagy éppen a még megjelenés előtt álló Synergic Silence feat. Fred Ventura dal.
Az orosz elcsépelt new-italo dalokkal szemben,ezek egy jó színvonalat hoznak a stíluson belül.
Synthwave zenék közt sincs mostanság sok kiemelkedő produkció,van egy sablon,arra építkeznek sokan,ennek végeredménye aztán egy kommersz hangzás!
Szóval itt a topicban abból tudunk válogatni ami van,való igaz nincs sok jó.
Nincs FB regisztrációm,ezért én nem tudtam Grant Miller ezen bejegyzéséről,köszi ezt az infót.
Reméljük a háttérben valóban készül egy Mflex & Grant Miller közös produkció.
Mike remixei nagyon jók,és arra a hangzásra amit a zenéiben hallhatunk,legyen az italo-disco,synthwave,synthpop,vagy éppen dreamwave,méltán kap egyre több elismerést.
Speciel én italo-disco,synthpop stílusban készült,pörgősebb dalait,és remixeit hallgatom elsősorban,viszont a plafon nálam ez a synthwave stílusban készült remix!
Egyébként azzal hogy ilyen jó véleménnyel illeted rendszeresen Mike zenéit,az nekem is visszaigazolás arra amit a zene fórumon évek óta leírtam a dalaival kapcsolatban. <#eljen>#eljen>
Az meg teljesen természetes hogy becsúszik egy-egy olyan dal ami nem bejövős tőle.
ItaloDisco4Ever !
GM utáni rész is üdítő, bár akad olyan is, akinek dühítő<#hehe>#hehe>
Azon kevés kollégák akikkel én szívesen tartom a kapcsolatot, általában többféle zenei stílusokban is otthon vannak.
Az én jó ismerőseimmel ugyanúgy eldumcsizgatunk egy süti mellett 85 diszkó slágereiről, mint mondjuk az Ossian legújabb albumáról.
Nem érzem szükségességét leragadni 1 zenei irányzatnál. Még kettőnél sem..
Szerintem a zene olyan, mint az ételek. Minél változatosabb, annál gyönyörködtetőbb.
Mivel ezen véleményt csak igen kevesen osztják, így nincs is 1000 ismerősöm különböző netes platformokon.
A személyes kapcsolatokat preferálom, főleg ha eredeti hanghordozókról szól közben a háttérben a zene.
A dizsi jó, a synthwave is meg a new wave is és sorolhatnám, de számomra mindenhol van egy határ.
Nem fogok reggeltől estig BBB-t hallgatni, bármennyire is szeretem őket, sem RP-t, sem senki más bandát, hiába is imádom őket.
Hamar megunom az ismétlődő dolgokat..
mondjuk ki egyértelműen mindenfajta HG terelgetés nélkül: tehát a tied!!! <#vigyor>#vigyor>
" te még nem tudhatod, hogy mindig vannak hullámvölgyek egy totyik életében."
valóban, sem ő, sem más ezt nem is gondolta volna.
köszönjük, üdítő volt olvasni a gm előtti felvezető részt. <#nevetes1>#nevetes1>
Először is ez a hozzászólásod most meglepett. Tök jó, hogy értelmes gondolatok is áramlanak az agytekervényeidben néhanap<#nyes>#nyes>
Ha már hibáztatni lehet valakit/valakiket egy totyik irányvonala miatt, az mindenképp az aktív látogatók hibája. A passzív látogatók meg ugyebár okkal azok, tehát végül is ők meg azért lehetnének hibáztathatóak, mert nem írnak egy mukkot sem<#hehe>#hehe>
A HG pedig terelget (ha ráér és ha van rá ok) de nyilván a felelősség nem egyedül az övé.
Sokan szeretnek rajtad és rajtam kívül is egyéb zenei irányzatokat (lásd: Rénó bácsi például Armin Brumit) de ezt nem kell feltétlenül itt hangoztatni. Mivel állításod szerint nem túl régóta vagy aktív fórumtag, te még nem tudhatod, hogy mindig vannak hullámvölgyek egy totyik életében.
Zárójelben mondom csak, hogy ezen lehetne változtatni, ha mindenki elmondaná a véleményét főként a témát illetően, de úgysem fogja mindenki elmondani, tehát...
A '85-ös Red For Love előadója annak idején akkora kedvenc, volt, hogy máig sem tudtam még megunni<#eplus2>#eplus2>
Szóval egy Mflex vs. Grant Miller koprodukció az nekem is bejönne<#vigyor>#vigyor>
Ma már nem kell feltétlen Gary Moore-nak lenned, hogy "tudj" gitározni. Elég hozzá egy profi zeneszerkesztő progi és pár "guitar sample"..
A mai pesti reggeli csúcsforgalmat csak elképzelni tudom mert pár éve elköltöztem már onnan, de a 20 évvel ezelőttire még nagyon is emlékszem..
Lőszert inkább nem adnék a kezedbe, remélem tudod miért <#hehe>#hehe>
Szép napot és jó zenéket Neked is és mindenkinek.
belehallgattam, emellett viszont vicces volt, hogy a több milliós értékű hifieszközparkon egy yotuberól leszedett zene szól, hallani benne azt a szöveget,amiket beleraknak <#nevetes1>#nevetes1> biztos, nem volt még pár dolcsija, hogy megvegye.
nem semmi dolgot szúrtál ki, szinte hihetetlen, hogy grant miller is beírt, meg felajánlkozott <#vigyor0>#vigyor0>, ez elég menő és jó érzés lehet.
Az adatlapját nagyjából átfutottam Mflex-nek, hogy ott mi van mennyi fan bejegyzések<#ijedt>#ijedt> atyaég, de ennek ellenére sikerült több G. Miller bejegyzés is találnom, hogy ő is rajongója csávesznak, aztán belebotlottam ebbe:
Love love love your work. I am from the eighties RED FOR LOVE! But I would dream of RE- making my song...in your sounds!
Lehet, hogy az "eltudnád képzelni", titokban illetve a háttérben már valóság is lehet!
De az is érdekes és ezt már írtam, hogy semmilyen bejegyzést nem kommentál a csávesz. Megjelenik odadobja a zenét, mint egy csontot a kutyáknak, aztán eltűnik, mintha sosem létezett volna. Az új zenéjére visszatérve látom, ahogy terjed nagyon sok mindenkit pofánvágott vele. Nekem az ilyen utolsó másodpercig megkomponált és érezhetően nagyon lelkekre ható csodák az Istenek!
Gyönyörű, ahogy lágyból megy át brutális, szinte már már metal stílusba, kizökkentve a hallgatót, hogy azért még a földön vagy ember, aztán újra elrepíti egy másik világba. És ahogy Amacsávó <#vigyor1>#vigyor1> is írta, profizmusi szinten megvalósítva, mert végig hallani érezni, hogy ez szenvedélyből lett megalkotva, hogy Zephyr is írta. Ilyen zenék, zenészek kellenének és nem lenne ezen a világon más, csak béke! A véleményemet leírtam csatornájára is, hogy kapnák be! <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Tényleg Mflex mióta gitározik, vagy mindig is tudott?
Mindegy a gitár kell és kész!!! <#zavart1>#zavart1>
Na, lassan elindulok dolgozni, igaz majd 1 órával előbb beérek, de aki ismeri a Pesti csúcsforgalmat és nincs idegrendszere hozzá és nekem qrvára nincs<#gunyos1>#gunyos1> az tudja miről beszélek! <#boxer>#boxer> Néha szívesen raknék be egy AK-t és a legtöbb hülye forgalmat feltartó és vezetni nem tudó hülyéket szívesen iktatnám, de nem biztos, hogy a csomagtartóban elég lenne a lőszer! <#eplus2>#eplus2> Egy Ipad pro-n ezt legépelni is egy örökkévalóság volt!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.13. 05:58:59
Üdv. újra itthon. <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Egy kényelmes autóban, éjszakai vezetés közben,nagy élmény lehet hallgatni.
Láttam Mike face oldalán egy bejegyzést,Grant Miller írja,nagy rajongója a zenéjének... eltudnék képzelni egy Mflex italo zenei alapra Grant Miller vokáljával egy közös produkciót,biztosan nagy durranás lenne!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Egy időre félretettük a "szokásos" "mi is a HQ valójában?" témánkat, amikor egyszer valamiért megint csak előhozakodtam vele..
Mflex válasza erre egy röhögő smiley volt és valami olyasmi még, hogy (nem szó szerint)
" ..épp kajáltam egy szendót, amikor olvastam a hozzászólásodat. Baszki akkorát röhögtem, hogy majdnem hanyatt estem a székemmel zabálás közben..gondolhatod.."
<#hehe>#hehe>
Na ja, voltak jó pillanatok..
Meg a HQ téma adok kapok, meg ilyenek. <#zavart2>#zavart2> Néha, többnyire egy szót sem értettem belőle, de Ti csak nyomtátok a vakert csáveszok!
Jó kis csapat lehetett itt 2006-2009 között, néha hatalmasat röhögtem. <#nevetes1>#nevetes1>
Misivel elég sok mindent megvitattunk priviben anno, sőt át is hívott Pécsre egy bakelit lemez ügylet kapcsán, de nem éltem a lehetőséggel.
Végül is jól van ez így. Mindenki azzal foglalkozik, amihez ért..<#nyes>#nyes>
Ahogy látom ez megosztás tehát nem Mflex egyik szobájában van, hanem Valami elvetemült hifibuzinál, de az ő zenéje szól. Azért szívesen hallanám élőben is!
3-4-dik bejegyzés felülről. Az állóképről már felismerhető. <#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#ijedt>#ijedt>
[url=https://www.facebook.com/MflexSounds/?__xt__=31.<1219712962%2C%22intro_card%22%2C%7B%7D>1219712962%2C%22intro_card%22%2C%7B%7D>&pnref=lhc]FB[/url]
én bárhogyan szeretnék valami jó zenét csinálni, csak azzal, hogy szeretem csinálni,még nagyon nem menne, de erre akár itt,akár más fórumokon is többmillió példa van különböző előadóktól vagy önmagukat azzá kinevezőktől. ez az mflex szerintem lélekben is annyira zenei,amihez kell egy istenáldotta készség, képesség és tehetség, nagyon tudja mit mikor mennyit és hogyan kell fűszerezni bármit, hogy az döglesztő legyen. ez profizmus.
Látom fejlődött csöppet a zenei ízlésed..<#hehe>#hehe>
Nem mellesleg, bár ez csak egy paródia akart lenni, baromira tudnak bánni a hangszerekkel az már tuti<#eljen>#eljen>
Vagy csak előre elkészített hangmintákból dolgoztak, és akkor már érthető a precíz játék<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.11. 19:15:49
Igazából, ha valaki szereti amit csinál, akkor nem nehéz előbb utóbb azt jól is csinálni.
Ez tényleg jó és egészen egyedi is lett<#vigyor>#vigyor>
Ehhez a zenéhez képest bármilyen italo disco egy 5 perc alatt összehányt gyerekjátéknak tűnik.
Bármilyen nagyobb volumenű film zenéje lehetne, pl a végére, ahol minden jóra fordul egy nagy harc, káosz után!
Szinte minden másodpercén hallatszik a gondos komponálás, és hangok, a gitárjáték, ahogy lágy brutálisba vált, majd újra a szintetizátoroké a főszerep, engem nem kilóra, grammra megvett!!! Én nem tudom ezek ketten, hogyan csinálják, de csak kulloghatnak utánuk jó messziről! Mflexék operába nem nyúlnak bele? <#nevetes1>#nevetes1>Absolutely unique!<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.11. 19:02:40
Amaximus!
Könyörgöm, gyere ide és moss fel a padlóról! Hát ilyen zene és videó csak a mesében van, vagy másik galaxisban!
Igen fikáztam Mflex-et pont tegnap, nem jött be az előző zenéje, de ez! Atyaúristen, hogy lehet ilyet ilyet. Ez, akárki akármit mond a mesterek feletti mestermű!!!! Annyira összetett és lehengerlő, hogy nem térek magamhoz. Ez a csávesz nem földlakó!!! Áhhhhhhhhhh fetrengek!!!
Én nem tudom mennyi munka van mögötte, de van rálátásom azért, de ilyet kevesen tudnak, nagyon nagyon kevesen! <#ijedt>#ijedt><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
MFLEX SOUNDS - MOMENTS
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.11. 18:41:52
az utolsó ms zene, zeneileg nekem bejön, a vokál már kevésbé. viszont ahogy néztem, ez nem új, de csak a régebbi albumom van rajta, lehet azért most rakták ki.mostanában nagyon odatette magát, csak lesz valamilyen kárpótlás.neked is.<#vigyor0>#vigyor0>
Stylove Feat. Birizdo - Kiss Me Baby