-
100 eurót egy vinyl lemezért én biztos nem fizetnék még a hatalmasságos Mflex Csávesznek sem.
De ezek szerint ő ennyiért is simán eladja, vagy eladják. Az kegyetlen durva!!! 
A vokálról annyit, hogy nincs abban hiba és te nem tudod megítélni, hogy ez a maximalista miért így találta a legjobbnak, ami szerintem is rendben van. Lehet épp rossz napja volt, de a végeredmény tetszett neki, neked meg nem, de attól az még nem hibás. Hibás akkor lenne, ha hamis volna, de hát ilyenről szó sincs és talán sosem volt. Mflex egyébként több féle hangszínben is tud énekelni, szerintem nagyon jól tudja ő, hogy mi a legjobb az ő zenéjének.
De a hibát hanghibára értetted, az lehet, de itt figyelembe kell venni, hogy ezek direkt el vannak rontva! Ezt csak akkor tudhatod meg, ha az eredeti mester kópiát is meghallod, amit valószínűleg sosem fogsz. Én annyit látok, hogy Bandcamp-ről simán lelépett és ha onnét lelép valaki, akkor már simán megteheti, hogy ne legyen rájuk szorulva, mert másképp megy a szekér, nyilván jobban. Ahogy lelépett Soundcloud-ról is egyik pillanatról a másikra, úgy gondolom, hogy simán bejáratott vásárló fanjai vannak, akik egyre többen lesznek, ahogy pl youtube feliratkozói is és manapság a legnagyobb reklám az a Youtube. Ha ott nincs érdeklődés, akkor akár mehetsz akárhová, máshol még gázabb lesz a helyzet.
Nekik meg DMC-vel fokozatosan nő a bázisuk és egyre gyorsabban, valamikor nulláról elindulva ez igazi kihívás és valós performance.
Persze azt sem lehet figyelmem kivül hagyni, hogy nekik ebben mennyi munkaórájuk lehet, én azért áttudom érezni, de nagyon nagyon sok lehet. Főleg, hogy havonta, vagy kevesebb idő alatt dobálják ki a zenéket, amikre ugranak mint a barom, hát persze, hogy osszák világszerte és nő a tábora. Másképp nem is lehet.
Aztán lehet, hogy Mflex és DMC csávesz simán hülyének neveznének eme gondolatok alapján, de azért én is konyítok valamit, hogy megy ez manapság. Nem egy ismertebb előadóval vagyunk kapcsolatban.
Remélem, még nagyon sokáig nem nyugdíjazzák magukat!
az Alien-ek...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.12.28. 12:42:11