NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus

a lista jó, tudjátok nem vagyok listahívő, és oké a magánvélemény is, nyilván mindenkinek más-más, de a zenei korrektség jegyében az első helyre egy olyan zenét berakni,amiben alig van bármi egyedi a csendes körön kívül, még mirko önmagához képest is, az picit azért , hát nem is tudom, furcsa pont tőled, széles látómezejű és általam is nagyrabecsült tudású windnek biztos megvan a véleménye erről. mármint zeneileg.

rég nem voltam, de őszintén szólva kifejezetten jót tett, hogy nem fórumokon loptam az időm, feltöltődtem, és hát hamarosan folytatom is magamnak ezt a jótevést, de azért olvasgatok pár naponta errefelé is, így képben maradtam. :)

zeff semmit sem változott. :)

a múltkori meg nem válaszolt nyilvános kérdésedre a válasz meg természetesen Tom Garrow a vokalista. ez elsőre is hallatszódott abban a zenében.

az elmúlt pár hónapban is több tucat itt még nem publikált nagyon jó,azaz nem sablonokban, és unalomban úszó italo vonalon mozgó zenét gyűjtöttem össze, de sajnos bemutatni nem fogom tudni őket időhiány miatt. de ha már futólag beugrottam, a jéghegy aljáról hoztam gyorsan pár jobb újdonságot, nem véletlen demó formában, amik persze már teljes pompájukban nálam díszelegnek sokak társaságában. de minek? :)

Amaze - Feel L'Amore (Eddy Mi Ami Edit) (Demo)

Mr. Konrad - Electric Kiss (Edit Demo)

Hard Ton feat Maxime Duvall - Hot Line (demo)