NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Szia.

Mindenekelőtt köszönöm a korrekt választ.
A helyesírási dolgokat pakoljuk félre,koncentráljunk a zenére.

Az általam linkelt zenéd,stílusában abszolút idevaló,kellemes synthwave.
Naponta a stíluson belül,úgy nagyjából egy tucatnyi új dalról kapok infót ezek közt sajnos,egyre kevesebb az igazán kiemelkedő produkció.
Rengeteg a próbálkozó,és a kommersz minőség!
A spacesynth kiadványoddal hoztál egy jó átlagos szintet,de én nem igazán vagyok egy spacesynth rajongó.
Italo/eurobeat : Van érzéked hozzá,ezt bizonyítottad,és én arra gondolok,énekes hiányában,remixekkel kéne próbálkoznod,a lehetőségeket nem ismerem,csak tipp.
80s évek végi,90s évek eleji italo zenék feldolgozásával nagyot kaszálhatnál,persze tudom a szerzői jogok,acapella stb. szóval nem egyszerű történet.
Sok sikert a továbbiakban!

ItaloDisco4Ever !

Lehet hogy később elnézést kell kérnem a kételkedésért
de egyelőre ezen csak röhögni tudok! <#wow1><#csodalk>

Az biztos hogy ezzel a négy nótával meglenne az év Maxi-ja cím! 😊
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.16. 18:12:09

Jogos, hogy nagy kezdobetuvel illik irni a Teremto nevet, de akar ezt is irhattad volna:
“Ne mondd ki hiába Istenednek, az Úrnak a nevét, mert nem hagyja az Úr büntetés nélkül, ha valaki hiába mondja ki a nevét!” (1Móz 20,7)
Na de majd valami vallasos vagy helyesirasi forumon tovabb elmelkedhetunk azon, hogy Isten nevet miert kell nagy betuvel, a satan vagy ordog nevet meg kicsivel irni. Csunya volna, ha ilyen buta dolog miatt borulna fel a vilagmindenseg egyensulya. <#circling>

Igazad van, hasznalom a nagybetuket, de pusztan esztetikai okokbol. Tobbnyire: ELOADO - Szam Cime alakban, de itt egyszeruen csak nájlony vagyok, csupa kisbetuvel.

Koszi a reklamot, de nem ereztem annyira idevalonak ezt a muzsikat, igy itt ezt valoban nem mutattam be. Valaki erdeklodott iranta, igy felnyomtam a Bandcampre. Ott aztan kiderult, hogy masnak is bejon...
En is jobban szeretem az italo disco/eurobeat vonalat, de most azt egy picit pihentetem. Nincsen enekesem, a stilus meg igenyelne erosen.
A spacesynth mufaj eletkepes emberi (Homo sapiens sapiens) hangok nelkul is, igy most ebben probalok szerencset.
Taníts Mester <#worship>
reynaud
Nem kell olyan komolyan venni a helyesírást,én is elvétem néha,de ha mondjuk Pityu vagy István nagybetűvel írjuk,azt hiszem alap hogy Isten nevét nem kis betűvel írjuk le.
Bocs, de ez nekem nem oly vicces! <#boxer>

De ha már itt vagy,miért nem az új zenédet mutattad be,hasznosabb lett volna,amúgy látom előszeretettel használod a nagybetűket! <#hehe> <#nevetes1>
ZSG - Falling Star (BandCamp)
Nekem jobban bejött amikor "eurobeat" pörgősebb italo disco stílusban utazgattál!

ItaloDisco4Ever !

Itt komolyan kell ám venni a helyesírást, az Ördögbe is! <#boxer>
<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2017.04.15. 12:39:39
reynaud
Isten minden esetben nagybetűvel !!!
Ejnye !

ItaloDisco4Ever !

Hála isten nem EX mivel hamarosan még a nyár előtt jön a Systems In Blue 3. albuma<#taps>
kb fél órája hallgatóztam meg itt,és a zárójeles is dettó<#eljen>
reynaud
Ha valakinek rajtam kívül tetszik az Italove dal,a további verziókba belehallgathat,és meg is vásárolhatja.
Matt Pop club mix (Yazoo hangzás) egész jó!
Italove - I Trust You (Like I Trust Myself) - (cdbaby)

ItaloDisco4Ever !

amaximus
<#eljen>ez alapvetően minden szempontból ritka, ritkán talán egymásra az európai fülnek is hallgatható japán dallam és ének a synthwave-ben,most, azaz 1 éve ez sikerült, de talán nem is saccolnék mellé, ha azt tippelném, nem sok ilyen volt,van vagy lesz. <#vigyor>
bár ennek a csapatnak vannak még hallgatható zenéi.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.04.14. 12:24:30
Jó ebédhez szól a nóta<#szeret>!!!
Lian Ross Feat. Mode One - Game Of Love
reynaud
Ezt a dalt nem lehet kihagyni a visszatekintésből,Monika Novak a legjobb énektudását ebben nyújtotta,és ez a dal megérdemelt volna a kiadótól egy klassz videoklipet.

Mention - No Changes

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Na...ritka pillanat a topicban.
Music from Japan!
Annyira nem is rossz!

Satellite Young feat. Mitch Murder - Sniper Rouge (Free DL) - BandCamp

ItaloDisco4Ever !

amaximus
ha már picit visszatekintősdi volt a közelmúltból mostanában,leporoltam, ez talán még nem volt itt

a dal forrása szinte nyilvánvaló egy, a szerzők oldalán 80asból megmaradt demo anyag volt

Giusy Dej - Follow Me (Hysteric Extended Edit)

aztán bocsássuk meg Ryan Paris gyengeségeid, mondjuk ezzel

Ryan Paris feat. Valerie Flor - Yo Quiero Amarte Una Vez

és egy ötletében remek újdonság italo disco+hip-hop+rap (persze hogy ismerős taktusokkal, homemade stílusban)

JK-Rock - Tonight
reynaud
....és nem csak a 80s években voltak Tom Hooker vokáljával jó zenék.
A 90s eurodance dalaiban is jól tolta.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ebben a dalban Linda vokálja nyers,felesleges rossz a zenében.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kalax : teljes egyetértés,top quality synthwave!<#eljen>

Ryan Paris : A 80s években gyártott dalai közül talán egy zenéje, de nem a dolce vita ami számomra említésre való.
Az elmúlt években viszont volt 2-3 jó zenéje ,"Parisienne Girl" talán a legjobb ezek közt.

Italove : Nincs túl bonyolítva,egyszerű dallamvezetés,de mivel némi Bobby Orlando 80s hangzás hallható a dal zenei alapjában,nekem tetszik,Martin Blix meg egy nagyon jó énekes!

Ryan Paris-el kapcsolatban miszerint a csúcson kell abbahagyni,nekem inkább egy másik előadó jut eszembe,aki amit felépített a 80s és 90s évek végéig,azt sikerült a 2000s évek-től teljesen lerombolni,ha valami újat látok tőle inkább gyorsan kattintok el onnan,nem tudom még meddig vezet és hová a lejtmenet,de tényleg ideje volna visszavonulnia.
Az egyik legnagyobb favorit volt anno nálam : Fancy
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.14. 11:27:38

ItaloDisco4Ever !

Természetesen a CD kapcsán igazságtalanság lenne ha nem említenénk meg
Michele Chieregato nevét.
Nagyban hozzájárult hogy ez a kiadvány ilyen jól sikerült.<#worship>

Tom egy nagy bohóc és igen , tele van kicsinyes bosszúval a múltért, de ha ha odateszi
magát akkor számtalanszor bizonyítja hogy ő bizony nagyon is tud zenélni.
Az új Dupla CD-je is ezt bizonyítja .
Az egyik kedvencem róla a King Of The World.
De szerintem az egész kiadványon érezni a profizmusát a zenéhez.

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.04.14. 10:39:32

Musachy
Akárhogy is, azért Tom zenéi igen jók szoktak lenni! <#eljen> Ez tényleg olyan '80-as érzés.

imo :) science fiction is science fact

Ebből a sima, csak Tom Hooker vocal verzió, ami még jobban tetszik. Az év végén nálam ott lehet a top 10-ben.
Hi NRG kategóriában meg állja helyét, de pont 1 percig hallgatva, nem tudnám lepontozni......de a fefrén megmenti ezt a zenét.
rain70
A véleményem ugyanaz, ötlettelen, 1 perc után már dög unalmas és a végletekéig verejtékszagú.
R. Paris új szerzeményére meg inkább nem is írok semmit, talán annyit, hogy létezik régóta olyan lehetőség, hogy a csúcson kellene abbahagyni, ezt meg elrakni egy szekrénybe jó mélyre.
Kalax, meg nem tud tévedni! <#eljen>
Ez még így ebben a formában elég gyengus szerintem is.

AeroCool
Nekem is elküldte Ryan csak nem tudtam innen kimásolni csak meghalgatni :-)

New Italo Vinyl

AeroCool
Köszi! Reméljük még a mixmesterek kicsit finomitanak majd az összképen picit :-)

New Italo Vinyl

reynaud
Meghallgathatod,meghallgathatjátok itt. (20-ik fentről)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Italove - I Trust You (Like I Trust Myself)

Nekem tetszik,és nektek...?

ItaloDisco4Ever !

rain70
Ezt jól összerakta Mirko H. Jó hallgatni tényleg!
De mi ez a hülye videó a zene alatt?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.13. 12:14:30
rain70
Ez meg egyszerűen fenomenálisan qrva jó zene! <#eljen>
rain70
Elég izzadságszagú ez a demo és gondolom ez már sokat nem is fog változni.
Fut egy BO hasonmás alap és a felcsendülő refrén meg kimondottan gagyi.
Persze lehet, hogy a csáveszektől ennek ellenére jön egy ejakulációt kiváltó zene, de nem hiszen, hogy emiatt átírják az egészet! <#vigyor>
Ha mégis, elnézést fogok kérni. Vagy valami ilyesmi. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.04.13. 12:09:30
Italove szösszenet az új dalból!

https://www.facebook.com/weareItalove/videos/1319852204757710/

AeroCool
Ryan Paris is új nótával jelentkezett.
Ryan Paris featuring Sally " love on Ice "
Reméljük hamarosan ebből is lesz izelitő :-)

New Italo Vinyl

AeroCool
EX System In Blue

New Italo Vinyl

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A rövid verzió ,még nem volt .
Bunny X - Lasers & Lace

Bunny X - Lasers & Lace - (Single)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Majd megfeledkeztem a tegnapi ígéretemről.

Itt a hétvégi visszapillantás ,a másik német előadóval,majd egyszer ha lesz hozzá kedvem megkérdezem tőle,miért maradt le ez a dal a legutóbbi stúdió albumáról,fizikális korongon egyenlőre,sőt előfordulhat hogy soha nem lesz elérhető Mirko abszolút legjobb zenéje.

Mirko Hirsch - Open Up Your Heart

ItaloDisco4Ever !

Zephyr Retiring
Ja. Mint ahogyan ez a tavalyi nóta is..

Robert Parker - '85 Again (feat. Miss K)

Bár ez lehet, hogy már volt itt ajánlva azóta..<#miaz>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

amaximus
ez jó! <#eljen>
reynaud
* "értelmezted" bocsánat elírtam ,hétvégi fáradtság!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Linda Jo Rizzo & Tom Hooker - I Want You Tonight

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az elmúlt évek legjobb dalait újratöltve,az új generációból a hétvégén két német előadó.

Távbarátságban vagyok vele,nagyon jó arc és kihajított anno egy olyan dalt ami 100% new-italo,profi munka!

Tom Garrow - Come Back

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Jön az új dal,április 14.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Napok óta figyeltem,először csak teszt verziókat rakott fel,aztán ez lett a végleges.
A zenei alap nekem is tetszik,a vokálból többet kellett volna felhasználni,így olyan mintha a remix dub verziója lenne.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.04.08. 11:19:10

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen ez egy két "A" oldalas maxi,a másik dal is remek ,nagyon jól sikerült muzsika!

ItaloDisco4Ever !