Egy feneketlen mélységből tértem vissza az élők sorába, ahonnan nem nagyon volt kiút, szerencsére segítettek megtalálni.
Tehát, infarktus abból is a durvább fajta. Megtörtént, de mindegy, ha innentől még egyszer ennyit élhetek, akkor az már kiváló. Pedig edzésben vagyok, nem dohányzom, néha iszom, vagy ittam, de csak ünnepekor, de a stresszes napok és abból van sok, megteszi a "hatását".
Letudva. 2 napja még feküdtem az ágyban, de hogy egy zene erőt öntsön belém, arra sosem gondoltam.
Márpedig Mflex új himnusza, mert ez himnusz!!!!! azt libabőrőzve hallgattam és rengeteg energiát szabadított fel rajtam, rám. Gondolkodóba ejtett, hogy a családom miatt márpedig én meggyógyulok, ha fene fenét eszik akkor is!!!! A csávesz elképesztő, de sajnos a vízjelük is az agyamra megy már, de még így is olyan szinten magas az új dala, hogy ahhoz képest bármit csak hasonlóval lehetne hasonlíttatni, ami jelenleg nincsen. Italo disco vagy spacesynth ehhez képest tucat hülyeségek. Ilyen sok és szép dalszöveg, ilyen dallamokkal, ilyen sok melegséggel kezdéssel és befejezéssel a hallgató könnye szinte kicsordul! Remélem minél előbb megvehető lesz, mert egyelőre nem találni sehol. Mestermű ilyet csak ők tudnak. Nagyon nagy élmény volt az a 9 perc és nem utoljára, ahogy látom nagyon sok hallgatónak. -+ Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.08.12. 17:05:54