NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írta Nastar előrelátóan helyesen, hogy TALÁN, ez biztos benézted. <#vigyor>#vigyor> és ez így is van, talán igen,talán nem, egyébként meg jó ez,nincs ezzel semmi baj, azzal viszont csak egyetérteni tudok, hogy a "nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni", főleg a legvégére. <#nevetes1>#nevetes1>
ne legyen. <#vigyor>#vigyor>
a zenék már önállóan korábban is elérhetők voltak, ha valakinek megéri, hogy CD-lemezre írták,annak okoz esetleg ez örömöt.
a zenék már önállóan korábban is elérhetők voltak, ha valakinek megéri, hogy CD-lemezre írták,annak okoz esetleg ez örömöt.
Ez így is van jól cimbi,gondold el hogy milyen egyhangú lenne a világ, ha mindenki mindenben egyetértene.<#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem meg nagyon nem az idei év legjobb remixe, nekem valahogy nem is passzol az énekhez az egyébként fantasztikusan összerakott dallam, ráadásul ilyen kijelentést tenni szeptemberben, mikor a nagy durranásokat főleg év végére szokták tartogatni, elég nagy ostobaság! <#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2><#law>#law>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.30. 09:36:52
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.30. 09:36:52
Szerintem is, és szerintem sem.<#integet2>#integet2>
Szép estét Italo nemzet!Az idei év talán legjobb remixe lett szerintem, a Split Mirrors - The Right Time 1987-es dalának Digimax feldolgozása.Ennek örömére itt egy valós vbr mp3 rip a dalból!01-split mirrors - the right time (digimax remix)<#finom>#finom>
Még Kaposi Laciban sem reménykedhetünk, hogy feltenné, pedig neki biztos megvan! <#wink>#wink>
imo :) science fiction is science fact
ItaloDisco4Ever !
Lenne rá egy fogadásom hogy ez még sokáig nem kerül fel egyik torrentre sem. <#nyes>#nyes>
Ráadásul rögtön az első track!<#nyes>#nyes>
Már a Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix) miatt megérte. <#taps>#taps>

ItaloDisco4Ever !
Én normalizáltam a felvételt azt már így került cd-re nállam az eredetivel eggyütt.Mivel a felvételre már nincs szükségem,vigyétek<#wave>#wave>!!!!
Italove Tq - I Need Your Love
Italove Tq - I Need Your Love
David Lyme 2016 október új single megjelenés.David Lyme
most nem igazán értelek, mi az hogy halk lett?
már-már üvölt. bár engem csak az extended érdekelt, az pár fokkal talán jobb.
vagy mi lett neked halk? csendben töltötted le?<#vigyor>#vigyor>
már-már üvölt. bár engem csak az extended érdekelt, az pár fokkal talán jobb.
vagy mi lett neked halk? csendben töltötted le?<#vigyor>#vigyor>
egyetértek veled<#eljen>#eljen>
más kérdés hogy a letölthető fájl igen halkra sikeredett<#csodalk>#csodalk><#wow3>#wow3>,sebaj lesz ez még kézzel fogható.....
hallllkan!
más kérdés hogy a letölthető fájl igen halkra sikeredett<#csodalk>#csodalk><#wow3>#wow3>,sebaj lesz ez még kézzel fogható.....
hallllkan!
ItaloDisco4Ever !
akkor picit zúzzunk <#vigyor>#vigyor>
Aux Da Masterfader & Titia - Chicalo Itago (Somerville And Wilson Mix)
Graflex - Quel Battito
Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Riptide Remix)
Aux Da Masterfader & Titia - Chicalo Itago (Somerville And Wilson Mix)
Graflex - Quel Battito
Auxiliary Tha Masterfader - Disco Machine (Riptide Remix)
a Mirko féle remix akár önmagában is, a többi szerintem elhanyagolható,legalábbis semmi extra.
ItaloDisco4Ever !
Nagyon megérte a 10 dollárt! <#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !
ezért valóban!de már holnaptól! <#hehe>#hehe>
nagyon nagyon súrolja a felső küszöbértékem és szerintem a fórum stílushatárait is, ez már underground, pedig alapvetően nem is rossz (ha teljesen elfelejtem az eredetit), de nekem borzalmasan zajos az egész,pedig a gitár szóló valóban jó,de elveszik a zajban.
kérlek, ne dolgozz fel! inkább csináld azokat a számokat,amiket magad találsz ki és alkotsz meg.<#vigyor0>#vigyor0>
nagyon nagyon súrolja a felső küszöbértékem és szerintem a fórum stílushatárait is, ez már underground, pedig alapvetően nem is rossz (ha teljesen elfelejtem az eredetit), de nekem borzalmasan zajos az egész,pedig a gitár szóló valóban jó,de elveszik a zajban.
kérlek, ne dolgozz fel! inkább csináld azokat a számokat,amiket magad találsz ki és alkotsz meg.<#vigyor0>#vigyor0>
Na ha másért nem is, de ezert tuti a pokolra kerulunk. Who cares? It's a Careles Whisper! 😄
(elnézést a méretért)

Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.09.20. 00:16:06
(elnézést a méretért)

Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.09.20. 00:16:06
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lian Ross - Game Of Love (Solo Version) // Official Video
Lian Ross - Show Announcement "Journey to the 80s" 5th Nov. 2016 // California
Lian Ross - Show Announcement "Journey to the 80s" 5th Nov. 2016 // California
ItaloDisco4Ever !
Riccardo Campa feat. Debora Ranieri - Stay
Riccardo Campa feat. Tuesday - The Future Is You
Riccardo Campa – The Future Is You / Stay (Vinyl, 12"😉 discogs
Riccardo Campa feat. Tuesday - The Future Is You
Riccardo Campa – The Future Is You / Stay (Vinyl, 12"😉 discogs
ItaloDisco4Ever !
Ami mar egy ideje duborog a Patrick Miller bulikon:
valamit nagyon tud,amit mi nagyon nem! <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
élvezhető, sok szempontból különleges zenéket szerezni,és totálisan egyedit alkotni.
Na ez jó sikerült 1 perccel megelőztél <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.18. 17:21:49
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.09.18. 17:21:49
Én nem tudom, hogy Mflex hova tudja még fokozni, de tudtam valami történt mert egyfolytában, így ahogy írom csipog a telefon amióta kirakta anyian szóltak már hozzá én már leíratkoztam mert nem bírja a telefon meg idegesít is <#nevetes1>#nevetes1>. De a zene valami kegyetlen!!! Megint jött látott és KO.
valami kezdődik.
passz ez végülis most milyen stílus, de tuti mflexszandos 😊
de valami nagyon durva lett. nem ismertem az eredetit,amit nem csodálok, de meghallgatva, azt kell mondjam, ez a Mflex Sounds a szarból is képes várat építeni! gratula!
a végén a beharangozók pedig nagyon komoly dolgokat sejtetnek,majd meglátjuk.
Mflex Sounds feat. The Lost Angeles - You're My Star
passz ez végülis most milyen stílus, de tuti mflexszandos 😊
de valami nagyon durva lett. nem ismertem az eredetit,amit nem csodálok, de meghallgatva, azt kell mondjam, ez a Mflex Sounds a szarból is képes várat építeni! gratula!
a végén a beharangozók pedig nagyon komoly dolgokat sejtetnek,majd meglátjuk.
Mflex Sounds feat. The Lost Angeles - You're My Star
Peter Wilson - Hold You Tight
Nagyon várt kiadvány (nov.24) ,ezen nem egy verzió+instrumental,valahogy így kellene egy lemez kiadáshoz hozzáállni.
ItaloDisco4Ever !
Odessa - Private Disco Show
Ha ez egy hivatalos radio edit,vajon a kiadó miért spórolta le a vinylről?
Odessa – Private Disco Show (discogs)
Ha ez egy hivatalos radio edit,vajon a kiadó miért spórolta le a vinylről?
Odessa – Private Disco Show (discogs)
ItaloDisco4Ever !
MERCEDES-BENZ ML 320 CDI 4MATIC
Én ebben a roncsban is gyakran hallgatok jó zenét,csak mert megérdemlem!
MERCEDES-BENZ ML 320 CDI 4MATIC
Én ebben a roncsban is gyakran hallgatok jó zenét,csak mert megérdemlem!
ItaloDisco4Ever !
Ez a minden megerőltetést nélkülöző laza vokál és a nagyszerű zenei alap egymásra találtak,zseniális!
ItaloDisco4Ever !