-
Hát látod pont ez a lényeg.Felrakjuk a zenét...meghallgatjuk...véleményezzük...aztán vagy tetszik vagy nem,mindenkinek más az izlése,vagy az izléstelensége.Aztán kiirjuk,hogy mi a véleményünk róla,vagy tetszik,vagy nem,és ha valaki nagyon nagyon szakértőként akar feltűnni talán még azt is leirja hogy miért igen vagy miért nem.És igen,eddig tart a véleménynyilvánitás szabadsága,hogy elfogadjuk a másik itéletét akár tetszik,,mert egyezik a miénkkel,..akár nem,és akkor elfogadjuk,hogy más más szempontok alapján mérlegel.De ezen véleményünk már nem jo,ha publikus,mert innentől kezdve már az egész diskurzus személyeskedés lesz akár engem érint,akár másoknál olvasom ezt..és ezt én ha megtehetem kerülöm(hacsak nem engem találnak el vele)
Tehát igazad van a véleménykülömbség természetes,sőt pont az a jo,ha többfajta dolog is felkerül,nem csak egy irányzat,hogy legyen mindenki izlése kielégitve.(biztos van olyan elvetemült akinek még a mostani Beach recordos kinálat is orgazmust okoz,és van olyan is-magamat is beleértve-aki inkább a Blanco Y Negros meg a Maximusicos kinálatért rajong).És igen,utána lehet a zenét minősiteni,kategoriákra bontani,de aki leirja a véleményét azt megszolni már nem.És igen a Carino Cat esetén a kritikád nekem szolt ,rólam,meg a véleményemről,nem arrol hogy nekem miért tetszik vagy miért nem..és ezért is vettem fel akkor a kesztyűt,semmi más oka nem volt. És örülök,ha aztán az érveimet megértetted és elfogadtad.Én is elfogadom másokét,fogadják el az enyémet is.
Egyébként fura is lenne ha nem baráti hangnemben beszélgetnénk a forumon,ennek nem kell utánaolvasnom,normális esetben ez a természetes,így semmi igazságtalanságot nem érzek.
Egyébként rádiot én sem hallgatok(nagyon),max néhány netrádiot és azt is ritkán.Az okait már leirtam egyszer 1-2 évvel ezelőtt,igy most nem ismétlem meg önmagam.Max néha csinálom,ha meghivnak vendégnek,de most az sem nagyon vállalom,ennek is megvan az oka de most ezt sem részletezem.A netrádios müsorstruktura most ugy látom több adón is remeg,finoman szolva.:(((