NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is lehet, de a jogokat megvásárló nevében biztos meglepődnék, hogy előtte még gyorsan HQ digitális önértékesítése is legyen minden zenéjének. ez így elég balek kiadói öngyilkos üzleti stratégia lenne.
Sztem lehetséges, hogy eladta a zenék kiadási jogát egy nagyobb vagy akár egy picibb kiadónak.
www.magnokazetta.hu
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !

Tom Garrow on BandCamp
Tom Garrow - Come Back!
Német barátom Thomas így és ennyiért adja remek zenéit!
ItaloDisco4Ever !
Én 70 ezret kértem volna helyében és nem USD, hanem KWD-ben, hacsak egy elb...ott agyú gazdag hülyét talál a világban már megérte!!! <#eplus2>#eplus2>
De szerintem ilyen hülye az egész galaxisban nincs, 700 dollárra sem!<#nevetes1>#nevetes1> 32 féle verziójú zenékre, WTF! <#zavart1>#zavart1>
De szerintem ilyen hülye az egész galaxisban nincs, 700 dollárra sem!<#nevetes1>#nevetes1> 32 féle verziójú zenékre, WTF! <#zavart1>#zavart1>
"Igazándiból az eddigi szinte összes daláról van szó. Nem az igen, valóban direkt lebutított 4 maxiról van itt szó, hanem nagyon sok olyan verzióról ami még soha sehol se volt publikálva. "
oké, csak ezek az infók az SC oldalról egyáltalán nem tükröződnek semmiben sem!
és ne nekem kelljen már kitalálni, hogy mit árul vagy mit akar árulni. <#vigyor>#vigyor>
ott 4 maxi/31 verzió van
a többit megértettem, mégegyszer köszönöm. <#kacsint>#kacsint>
oké, csak ezek az infók az SC oldalról egyáltalán nem tükröződnek semmiben sem!
és ne nekem kelljen már kitalálni, hogy mit árul vagy mit akar árulni. <#vigyor>#vigyor>
ott 4 maxi/31 verzió van
a többit megértettem, mégegyszer köszönöm. <#kacsint>#kacsint>
Igazándiból az eddigi szinte összes daláról van szó.
68 track!!!!
Külön is meg lehet venni , az összes külön be van árazva.
Némelyik igazán elgondolkoztató áron, de Clay tudja hogy igen magasra tette az árát.
Ennek ez az ára, vagy kell valakinek vagy sem.
Tisztába van vele nagyon magas az ár de úgy van vele hogy sokat ,sok évig dolgozott velük.
Ha valakinek kell ennyiért akkor ír neki privit és megegyeznek ,mint ahogy más is megtette már.
Vagy megmarad csak magának.
Nem az igen, valóban direkt lebutított 4 maxiról van itt szó, hanem nagyon sok olyan verzióról ami még soha sehol se volt publikálva.
Minden további Infót lista ,stb. Clay-től priviben. <#wink>#wink>
68 track!!!!
Külön is meg lehet venni , az összes külön be van árazva.
Némelyik igazán elgondolkoztató áron, de Clay tudja hogy igen magasra tette az árát.
Ennek ez az ára, vagy kell valakinek vagy sem.
Tisztába van vele nagyon magas az ár de úgy van vele hogy sokat ,sok évig dolgozott velük.
Ha valakinek kell ennyiért akkor ír neki privit és megegyeznek ,mint ahogy más is megtette már.
Vagy megmarad csak magának.
Nem az igen, valóban direkt lebutított 4 maxiról van itt szó, hanem nagyon sok olyan verzióról ami még soha sehol se volt publikálva.
Minden további Infót lista ,stb. Clay-től priviben. <#wink>#wink>
bőven van annyi az egyik számlámon. <#nevetes1>#nevetes1>
ezt olvasva hirtelen csak a kérdések lettek többek.
-és ezt nem lehet kiírni hivatalosan?
-31 számért nem sok ez egy picit? sőt,igazából csak 4 full maxiért?
-és ebből kell számolni a darabárat is vagy csak egyben lehet venni?
-vagy 1-1 zene olcsóbb?
mindegy, azért köszi az infót!
nem tudom, de ha ennyiért adnak valamit, a telefontól jobb hangminőségben és részletesebb körítéssel kéne promózni, de csak talán.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.08.21. 07:27:04
annyira talán azért nem lehet sem rossz,sem utálni, bár ha jól emlékszem, sokan az angolja miatt elégedetlenek. engem különösebben nem zavar, ha egy Mode-One féle angol is piacképes, vagy mondhatnék még pár példát, ezt sem kegyetlenebb hallgatni. <#vigyor0>#vigyor0>
vagy a zenék sem jók szerinted?
vagy a zenék sem jók szerinted?
Akkor most kapaszkodj meg.
Az egész csomag közel 700 Dollár!!!
Az egész csomag közel 700 Dollár!!!
reklámértékű világszenzáció! <#vigyor>#vigyor>
bár sokféle warezmentesítővel találkoztam már, de mostanában ez a legjobb. <#kacsint>#kacsint>
a Clay Productions, Italobox, Energy Voice zenéi belehallgatásra teljes hosszban elérhetők a soundcloud-on, és bár tudom, hogy oka van az apropónak, de talán valami más megoldás frappánsabb lett volna,mint az, hogy TELEFONOS hangminőséget is éppen csak elérőben lehet belehallgatni, 4000Hz-nél levágva a minőség, és eldönteni, hogy a szuper újra maszterelt felvételek vajon milyenek lehetnek és akkor most meg akarom-e venni, vagy mi legyen. Ez alapján én biztos nem tudnék dönteni. Sőt árakat is írhattak volna, hogy ne kelljen csak amiatt írni, hogy megkérdezzem, mi mennyi? Titok vagy mindenkinek más? Nem mondom, hogy átüt a profizmus,mert nem.
idézem:
"A dalok szeptember végéig vásárolhatok meg. Utána, soha többet nem lesznek elérhetők ebben a formában. A vásárlási határidő szeptember 30. Jó válogatást kívánok.Clay A Clay Productions exlkuzív felvételei, különleges verziói újramaszterelve megvásárolhatók veszteségmentes (WAV) formában."
itt lehet nyomogatni: Clay Productions on Soundcloud
Egyébként valaki tudja, hogy szeptember 30 után mi lesz? készül valami?
ezt már hallottam, de direkt nem akartam iderakni,mert szerintem eléggé gázos lett, több helyen kicsit zagyva is, sokszor nincs összhang a vokál és bassline között, Ian Coleen-től szerencsére mérföldekkel jobbakat is hallhattunk már.
hogy Bobby O stílus ez?! ezt ugye egyedül találtad ki? <#vigyor0>#vigyor0>
hogy Bobby O stílus ez?! ezt ugye egyedül találtad ki? <#vigyor0>#vigyor0>
ItaloDisco4Ever !
Martin Sterkowicz - Miami Beach
és végre ismét hozhatok egy olyan magyar előadót,aki mindenképpen figyelmet éredemel a synthwave, retro wave kategóriában.
Lovászi László által jegyzett POLYTRON, melynek eddigi munkái hangzás alapján a hagyományos moduláris szintikből épülnek fel.
erre két nagyszerű példa lehet akár ez a 2 jó zenéje is, az egyik már rajta van a nemrég megjelent albumán, a másik pedig még nagyon friss.
Polytron - Past to Future
Polytron - Got it
és az egyre jobb zenéket összerakó 'Oroszországból szeretettel' csomag egyik új kooprodukciója sem rossz
Pulse 80 & Scmore feat. Starblaster - 180SX
Lian Ross feat. Mode-One - Game Of Love (Official)
A kis kopasz spanyol enyhén szólva nem volt a favorit előadók közt nálam,az " I Wanna Feel You" óta változott a véleményem,és a folytatás is egészen jó,még a végén megkedvelem!
A kis kopasz spanyol enyhén szólva nem volt a favorit előadók közt nálam,az " I Wanna Feel You" óta változott a véleményem,és a folytatás is egészen jó,még a végén megkedvelem!
ItaloDisco4Ever !
Soon Pre-sale LASERDANCE - FORCE OF ORDER SPECIAL CD EDITION NUMBERED TO ONLY 140 COPIES WORLD WIDE with ORGINAL SIGNATURES FROM MICHIEL VAN DER KUY & ERIK VAN VLIET ORGINAL ARTIST PICTURE SIGNED and more.... COMING SOON in PRE-SALE Starting with the numbers # 001 / # 002 / # 003 at Ebay Auction! BE THERE TO OWN THE LOWEST NUMBER!
Due to high demand we put this limited edition up to 140 copies(not 100 as sticker said) to make more Fans happy! But NO more then this Special Edition CD release(No cdr!!) Thanks for waiting 16 years! we're more than happy with the end results of all NEW songs
Volt szerencsém egy dalt meghallgatni a hamarosan kapható új albumról,a legjobb 80s Laser Dance zenékkel azonos színvonal,sőt...
ItaloDisco4Ever !
Köszönöm,mindkettőtöknek. .Amaximus,és Wind67 !
1:10-től végre nem titok már hogy az Energy Voice-tol az M.D.R Mix verzió ami Martin Blix
kérésére készült brutális jóra sikerült! <#finom>#finom>
kérésére készült brutális jóra sikerült! <#finom>#finom>
Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix 2016)
Korongon vagy lossless minőségben be lehet szerezni?
Korongon vagy lossless minőségben be lehet szerezni?
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok ! Az alábbi mixben 16.40-től - 21.55-ig szereplő zenét ismeri-e valaki.
az új Sweeps dal egyik jobban sikerült, innen-onnan elcsent alapokon nyugvó remixe
The Sweeps - Careless (Dim Zach remix)
Perceken belül piacon az új korong:
Demo - Why don't you love me
Nick Festari - Web kills the radio
(Italove vinyl csak szeptember közepén)
Demo - Why don't you love me
Nick Festari - Web kills the radio
(Italove vinyl csak szeptember közepén)
Csak a WAV peregjen
The Northern Lights - That Summer
Ezen a nyáron nálam vezetés közben ez szólt legtöbbet!
The Northern Lights feat. Dana Jean Phoenix - Cruel Summer (Free DL) BandCamp
Ezen a nyáron nálam vezetés közben ez szólt legtöbbet!
The Northern Lights feat. Dana Jean Phoenix - Cruel Summer (Free DL) BandCamp
ItaloDisco4Ever !
Artemysia Fade This Feeling
ARTEMISYA & ULTRON
épp 1 hete jelent meg a Los Angeles-i Midnight soron következő új albuma,ami a tartalma alapján már most megkaphatná simán az év albumát (a stíluson belül), ugyanis ez egy nagyon ritka 10/10-es album, na jó, csak 99%-os, de ha ezzel bárki is vitatkozni akarna, akkor is nehezen tudna bármi mást mellérakni, ami ennyire komplexen hozza azt a minőséget zenében, énekben, dallamokban és keverésben is, amit összedobtak az alkotók. Konkrétan nincs is értelme válogatnom róla, mert az egész fantasztikus. A vokális albummal párhuzamosan a teljes instrumentált is kiadták.
egy kis belhallgatáshoz
The Midnight - 01 Endless Summer
The Midnight - 02 Sunset
The Midnight - 03 Daytona
The Midnight - 04 Jason (feat. Nikki Flores)
The Midnight - 05 Synthetic
The Midnight - 06 The Equaliser (Not Alone)
The Midnight - 07 The Comeback Kid
The Midnight - 08 Vampires
The Midnight - 09 Crockett's Revenge
The Midnight - 10 Nighthawks
The Midnight - 11 Lonely City
The Midnight - 12 Memories
és ha már nemsoká megjelenik az a zyx-es válogatás, akkor vélhetően ez a verzió is rajta lesz
Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life (Original)
Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life (Original)
nehezen tudom értelmezni, minek ült ezen az újdonságnak nem nevezhető és már korábban is kikerült dalon 2 évet, persze a dal jó,és az az album is, amire végre rákerült.
Tiziane vokáljával én sem voltam megelégedve, ennek a dalnak a hatása Mirko-val jön át rendesen.
Tiziane vokáljával én sem voltam megelégedve, ennek a dalnak a hatása Mirko-val jön át rendesen.
ja, ennek a pontos sztoriját bő egy éve maga Mirko is megírta itt, amit Reynaud is olvasott és megválaszolt, csak gondolom már neki sem rémlett. <#kacsint>#kacsint>
egész jó,bár nem id
de a szokásos ökörködésen nem tud vagy nem akar változtatni
Tam Harrow - Go to Mexico
és ha valaki éppen arra járna,akkor be is ugorhat 1-1 koncerte a napokban,azaz inkább kisszínpados fellépés lesz ez
de nagyon hülye <#nevetes1>#nevetes1>
Tom Hooker - Italo Disco USA Concert Tour 2016
de a szokásos ökörködésen nem tud vagy nem akar változtatni
Tam Harrow - Go to Mexico
és ha valaki éppen arra járna,akkor be is ugorhat 1-1 koncerte a napokban,azaz inkább kisszínpados fellépés lesz ez
de nagyon hülye <#nevetes1>#nevetes1>
Tom Hooker - Italo Disco USA Concert Tour 2016
Open Up Your Heart
Nagy hiánypótlás bizony.
Régóta kérték már a Mirko Fanok ezt a nótát.
Eredetileg Tiziana Rivale-ek írta de aztán inkább megtartotta magának.
Jól tette bár nekem a Hölgy által énekelt verzióval sem volt semmi bajom.
Nagy hiánypótlás bizony.
Régóta kérték már a Mirko Fanok ezt a nótát.
Eredetileg Tiziana Rivale-ek írta de aztán inkább megtartotta magának.
Jól tette bár nekem a Hölgy által énekelt verzióval sem volt semmi bajom.
Nézzünk meg egy new-italo listát,egészen véletlenül,az imént említett Mirko dal a 2.helyen. ))) ,rábólintók!
ItaloDisco4Ever !
Itt van Mirko Hirsch legfrissebb kiadványa.
Dario Silver - Disco Delirio (BandCamp)
VIDEO
Ez egy "B" oldalas szintet sem ér el,nem úgy ez a zenéje ami eddigi ténykedésének legjobbja,szerintem.
Open Up Your Heart
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.08.11. 16:04:48
Dario Silver - Disco Delirio (BandCamp)
VIDEO
Ez egy "B" oldalas szintet sem ér el,nem úgy ez a zenéje ami eddigi ténykedésének legjobbja,szerintem.
Open Up Your Heart
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2016.08.11. 16:04:48
ItaloDisco4Ever !
Mirko megint betalált ezzel a nótával nálam!<#finom>#finom>
és az orrvérzésig tartó Tamás András remixekből mégegy említésre méltó, igaz a disco house felé tendálva
elkövette: Andrey Platonov
Thomas Anders - Lunatic (Maxi De La Lune Mix)
elkövette: Andrey Platonov
Thomas Anders - Lunatic (Maxi De La Lune Mix)
Jó hír azoknak akik ItaLove legutóbbi zenéit szeretnék vinylen.
A beszerzési lehetőség a FlashBack Records face oldalán.
Vagy általam inkább ajánlott módon : FlashBack Hungary
ItaloDisco4Ever !