NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #27337
    flame!

Mesélj,abban nagyon jó vagy,mivel dicsekedtem én ? ... tán a 200 ft-ért is beszerezhető a tagnak szimplán jó szándékból linkelt fájlra gondolsz,esetleg a több mint 3000 db Cd lemezemre ? ... több tucat tagnak van ugyanennyi vagy még több,egyik dolog sem képezi nálam dicsekvés tárgyát.
    Az persze tőled hogy ily módon reagálsz ,már megszokott.
    Lássunk egy kis előzményt :
    MrSister hsz
    én hsz
    te hsz
    Dfresh hsz

Napokon keresztül úgy cirka 20 topicban hirdeted a Ciprusi nyaralásod,ha valami dicsekvés akkor ez inkább az volt.
    Én is voltam nyaralni,egy szót sem ejtettem róla.
    Lassan elérünk egy olyan pontra veled hogy egy live videóban,bekukkanthatunk a hálószobádba is.
    Jó volt ez a Zef mentes néhány nap,mert nekem nem hiányzik az a stílus (jelzőt nem használok,maradok úriember) ami belőled folyik.
    Többször kértelek ,kerüljük egymás társaságát ,burkoltan se találj meg,köszi ha teljesíthető,vagy inkább lépek innen,én nem vagyok vevő az ökörködéseidre.

s hogy legalább egyszer igazad legyen,Reynaud most dicsekszik .....ha beüt a lottó 5-ös ,vegyél te is magadnak egyet,luxus limuzin,én megdolgoztam érte ,megérdemlem,neked meg marad az irigykedés ahogy fentebb linkelt hsz-ben ,egyik tag helyesen utalt rá!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.07.19. 17:15:17