-
Miért ne szeretnék New Italo-t is,igaz azt észrevettem,hogy ami nekem tetszik az másnak kevésbé és forditva.A másik nagy bajom,hogy ezek java része nem jelenik meg lemezen csak mindenféle netes feltöltőoldalakon,ritka kivétel,ha esetleg a kiadotol vagy más uton meg tud az ember szerezni vaw-ban bármit pénzért,de inkább ez sem jellemző.Mondjuk ugy, hogy nem követem mik az ujdonságok,lehet hogy ami nekem uj másoknak már régen megvan,de ha valami megtetszik,mert valahol belebukkanok,akkor azt ugyanugy megprobálom begyüjteni a kollekcioba.(márha egyáltalán kapható,lást pl.Anabel Lee-t akit régen nem kedveltem,de ez a két ujrakevert dala jo.és persze fizikai formátumban nem találkozni vele,ki sem adták talán,ki tudja,igy csak letölteni tudom,megvenni nem.Nekem a Stylove dalok tetszenek nincs velük semmi baj,igaz koppintás az egész de legalább jol,és stilusosan csinálja,ha nem ismerném a lenyulás forrását egy egy taktusból,talán még akkor is tetszene a legtöbb dala.(persze neki is van nemszeretem dala,nyugi).Ugyanigy vagyok a Matt Pop keverésekkel is,,sajnos az Energise record is csak néha jön ki egy egy válogatáson ilyenekkel a többi a zárt rajongoi oldalakra kerül csak fel.(és ő még nem is nagyon küldi el a dalait vaw.-ban,szemben mondjuk Pete Hammond-dal akitől legalább privátban megszerezhető egy része).Gondolnád megveszed a discogs-on de ott meg ezeknek a new italoknak a java meg sem jelenik,vagy tiltolistán van a forgalmazása....szóval néha sokkal könnyebb egy-egy nyolcvanas-kilencvenes évekbeli lemezt beszerezni,mint a mostaniakat.Peter Wilson-t mindig is szerettem,a nagylemezeinek nagyobb részét megvettem,egy kettő hiányzik még.(legyünk rá büszkék,hiszen felerészben magyar vér csörgedezik az ereiben).Oka pedig ennek is egyszerű,ha megnézed a netet akkor az Energise kiadó lemezeinek többsége csak a kiadotol beszerezhető,sem Amazon sem Discogs nem forgalmazza,és a letöltőoldalak vagy a youtube is a kiadó dalainak nagy részét nem tartalmazza vagy csak teaserben.Gondolom megvan ennek is az oka.
Nagyjábol igy vagyok jelenleg a Maxi Music spanyol kiadványaival is,azzal a különbséggel hogy itt még a kiadoi netoldal sem működik,tehát kénytelen vagyok abban bizni hogy esetleg valakik megvették ezeket a cd-ket valahogy és igy be tudják jo minőségben rippelni.(most soroljam melyeket keresem?Italo made in spain 2 illteve 3.válogatása, Stylove 2017-es cd-je,tb,stb.Emlékszem régebben amikor még jártam Spanyolországba minden évben a Max music meg a Blanco y Negro kiadványaival is igy voltam,ha nem vettem meg Barcelonában,máshol ezeket már Bécsben hasonlo,nem igazán lehetett beszerezni igy joelőre felkészitettem magam minden ut előtt anyagilag.Most már itt lenne a net....de ezeket meg nem lehet megvenni a netes lemezboltokban, ez a 21-.-es csapdája.(de azért az is megér egy misét,hogy az Italot-t miért spanyolbol kel megvennem,vagy a SAW lemezeket Ausztráliábol):
Ja hogy mit keresek itt?Bevallom nem igazán jöttem eddig,igazad van,de azt is tudom,ha a 80-as topicba irom be ezt a kérésemet,akkor azonnal átzavarnak ide,nemde?
Gyuri bácsi megvan köszönöm,bár nagyon beteges,de elvan,mult hét elején jártam nála,jol el is áztam,elkapott a zuhé.