NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MarcelDeVan - Universum Of Love
Jordan F feat. Quails - Feel My Love
MarcelDeVan - Land Of Fantasy
MarcelDeVan - Fantasy In Space
Morgan Willis - Last ticket
Jordan F feat. Quails - Feel My Love
MarcelDeVan - Land Of Fantasy
MarcelDeVan - Fantasy In Space
Morgan Willis - Last ticket
rajtam nem múlik a sikere, de én pl. most ettől mászok falra <#vigyor>#vigyor> nem is a zenétől, de ez a vokál
meg lehet venni, de annyi biztos, ezekből nem lesz milliomos.
rajongóknak
BIRIZDO I AM - Dove Vai
BIRIZDO I AM - Diamond of My Heart
meg lehet venni, de annyi biztos, ezekből nem lesz milliomos.
rajongóknak
BIRIZDO I AM - Dove Vai
BIRIZDO I AM - Diamond of My Heart
kicsit engem is boszantott, és az sem vigasztal (szerintem mást sem!) ilyenkor, hogy a műsorváltozás jogát fenntartják.
akkor nem kell dátumot írni és kész! na, mindegy.
más:
közben könnycseppeket morzsolgatva olvastam 1-2 másik sztár fórumon, hogy nem túl aktív, és hogy nem úgy pörög,ahogy azt a virtuális vezetés elvárta a tagoktól. <#vigyor>#vigyor> az átköltözős brigádnak nem jött be nagyon a freeforum, mert onnan is sokan átmentek Maxhim fórumára, de ott is csak a beltenyészet lézeng. Alapvetően nem csak itt-ott, de általános tendencia, hogy az évekkel ezelőtti nagynak nézett vagy mondott fórumok is inkább döglődnek,mint pörögnek, elég csak itt az SG zenei fórumait megcsodálni,mindegyik lézeng.
Bár az is lehet, hogy annyi helyről lehet már hozzájutni legális vagy illegális módon is új zenékhez, hogy ezek a dumcsizgatós fórumok már
annyira nem érdekesek vagy nagyon keveseknek van rá ideje. <#kacsint>#kacsint>
akkor nem kell dátumot írni és kész! na, mindegy.
más:
közben könnycseppeket morzsolgatva olvastam 1-2 másik sztár fórumon, hogy nem túl aktív, és hogy nem úgy pörög,ahogy azt a virtuális vezetés elvárta a tagoktól. <#vigyor>#vigyor> az átköltözős brigádnak nem jött be nagyon a freeforum, mert onnan is sokan átmentek Maxhim fórumára, de ott is csak a beltenyészet lézeng. Alapvetően nem csak itt-ott, de általános tendencia, hogy az évekkel ezelőtti nagynak nézett vagy mondott fórumok is inkább döglődnek,mint pörögnek, elég csak itt az SG zenei fórumait megcsodálni,mindegyik lézeng.
Bár az is lehet, hogy annyi helyről lehet már hozzájutni legális vagy illegális módon is új zenékhez, hogy ezek a dumcsizgatós fórumok már
annyira nem érdekesek vagy nagyon keveseknek van rá ideje. <#kacsint>#kacsint>
Én pipa voltam, mert nagyon vártam, először fordult elő, hogy valami miatt gép előtt legyek, mert eddig a beőrült Facebook mobilcsipogásból tudtam, hogy Mflex kirakott valamit, de nem emlékszem olyanra, hogy ez megint lenne. Idáig mindig kiadták, amit beígértek.
Azt látom, hogy a hivatalos youtube oldalon nem is elérhető már az a részlet, de azt is olvastam ott, hogy mindenféle bejelentés nélkül fenntartjak a változtatás jogát. Innentől meg nincs miről beszélni, mert ezzel le is védték magukat.
Azt látom, hogy a hivatalos youtube oldalon nem is elérhető már az a részlet, de azt is olvastam ott, hogy mindenféle bejelentés nélkül fenntartjak a változtatás jogát. Innentől meg nincs miről beszélni, mert ezzel le is védték magukat.
Jó reggelt.....
most nem igazán voltm időm mazsolázni, de akkor talán ez még nem volt itt, igaz nem tegnapi, de egy jó újragondolása az eredeti M. Cretu dalnak.
Strange Shadows -The Time of Our Lives
és ez már pár napos újdonság, egész kellemes zene lett
Tom Garrow & Tina Jones - Fly Away
és ez Mirko Hirsch dal pedig nem tudom miért porosodott sokáig a fiókjában, ha ezt normálisan kikeverte volna, nagyon ütős kis italo nóta lehetett volna.
Rick De Moore - Downtown (Mirko Hirsch)
és a majd egy hónapos EP-ről a másik szám
Rick De Moore - She's my Lady
Strange Shadows -The Time of Our Lives
és ez már pár napos újdonság, egész kellemes zene lett
Tom Garrow & Tina Jones - Fly Away
és ez Mirko Hirsch dal pedig nem tudom miért porosodott sokáig a fiókjában, ha ezt normálisan kikeverte volna, nagyon ütős kis italo nóta lehetett volna.
Rick De Moore - Downtown (Mirko Hirsch)
és a majd egy hónapos EP-ről a másik szám
Rick De Moore - She's my Lady
nem tegnap kellett volna megjelenni Mflex Sounds új zenének??? én nem látok semmit. megint mézesmadzag volt.
ENJOY
Szia! Köszönöm szépen!
és egy kis hétvége csemege
Eros Ramazzotti - Terra Promessa (Italonudisto Electro Remix)
igen erős ramazuri 84-es Ígéret földje című felvétele picit megspékelve, és jól áll neki.
aztán itt van egy már-már verseket megszégyenítő tartalmú dalszöveggel felvértezett <#hehe>#hehe>, de szerencsére annál sokkal kellemesebb hangulatú melódia.
Mile Jakelic - Air Team
Eros Ramazzotti - Terra Promessa (Italonudisto Electro Remix)
igen erős ramazuri 84-es Ígéret földje című felvétele picit megspékelve, és jól áll neki.
aztán itt van egy már-már verseket megszégyenítő tartalmú dalszöveggel felvértezett <#hehe>#hehe>, de szerencsére annál sokkal kellemesebb hangulatú melódia.
Mile Jakelic - Air Team
na,1-2 áttétellel csak sikerült megszerezni az egész albumot eredeti digitalban. így már minden tökéletes. 😊 és nem kell szenvednem a vinyl dolgokkal.
"mert rájöttek hogy nem megy ez még nekik"
<#taps>#taps>hát ha nem ment Szergejnek a vinyl vágás, jobb is, hogy másnál gyártatnak.
Földhurok téma, pedig nem egy nagy költség a földhurok leválasztó, de a végeredményen nagyon sokat lendít.
Bízunk benne, hogy mfn-t ez a DL siker egyre jobban ösztönözni fogja, hogy ezt megoldja.<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.27. 19:32:20
<#taps>#taps>hát ha nem ment Szergejnek a vinyl vágás, jobb is, hogy másnál gyártatnak.
Földhurok téma, pedig nem egy nagy költség a földhurok leválasztó, de a végeredményen nagyon sokat lendít.
Bízunk benne, hogy mfn-t ez a DL siker egyre jobban ösztönözni fogja, hogy ezt megoldja.<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.27. 19:32:20
A Zippy letőltés időpontokat nézve azt kell hogy mondjam,hogy rendkívűl sikeres a lemez!!!Töltik a fiúk ezerrel!!!
Forogjon is a következő felvétel az albumról :
The Cross Lines - Saturday Night.wav
Forogjon is a következő felvétel az albumról :
The Cross Lines - Saturday Night.wav
..."de én megvárom, míg valaki észbe kap az sp recods-nál és kidobja megvásárolhatóban (nem csak a haveroknak) a vegytiszta digitális kópiát,met ez nagyon jól szóló felvétel eredetiben."
A lemez bár az Sp kiadványa de már nem az oroszoknál készült mert rájöttek hogy nem megy ez még nekik. <#nevetes1>#nevetes1>
Ez a vinyl a mostani egyik legjobb dinamikával rendelkezik.
mfn felvételével az a gond hogy a rendszerében van egy csúnya földhurok
Amíg ez ki nem lesz iktatva addig ez bizony ilyen lesz.
A lemez bár az Sp kiadványa de már nem az oroszoknál készült mert rájöttek hogy nem megy ez még nekik. <#nevetes1>#nevetes1>
Ez a vinyl a mostani egyik legjobb dinamikával rendelkezik.
mfn felvételével az a gond hogy a rendszerében van egy csúnya földhurok
Amíg ez ki nem lesz iktatva addig ez bizony ilyen lesz.
Viccnek szantam, nem am megsertodni! <#awink>#awink> A zajrol nekem ez jutott eszembe. Ketkazettas, gyorsmasolos.... <#circling>#circling>
A kedvencem az volt, mikor a Komjathy-fele kivansagmusorbol vettem fel valamit, muterom biztos akkor kapcsolta fel a konyhaban a fenycso vilagitast, az meg "belerecsegett" a legjobb szamokba. <#nyes>#nyes>
A kedvencem az volt, mikor a Komjathy-fele kivansagmusorbol vettem fel valamit, muterom biztos akkor kapcsolta fel a konyhaban a fenycso vilagitast, az meg "belerecsegett" a legjobb szamokba. <#nyes>#nyes>
az élet tényleg zajos, azzal nincs is gond, én sem vagyok ellene az "analógos jellegű természetes" hangzásnak, csak az én zenei (audió) értékrendemben a búgás, gerjedés (vagy erős sistergés) kevesbé fokozza az életszerűséget, nekem nem attól lesz analógos, de pl. 1-1 vagy néhány vinyl pattogást, és néhol picit karcos hangot is simán elviselek, ez egyáltalán nem rontja a zenei élvezhetőséget, csak retrósabbá teszi.
visszatérve egy gondolatra a kiinduló felvételhez, nincs vele semmi bajom! van nekem is hasonlókkal bíró (nem általam készült) felvételem és igen, ettől többnyire csak sokkal rosszabbakba lehet itt-ott belefutni.
icipici halk megjegyzés, kiegészítés akart csak lenni, csak megint hangosan gondolkodtam. hiába, egy fórum sokszor ilyen. <#nevetes1>#nevetes1>
a hipózott digitális hangzás önmagában és ideális esetben tényleg steril, de gyakorlatilag szinte semmi akadálya annak (lásd pl.akár a digitálizált felvételt), hogy bármikor akár hagyományos analógos jellemzőkkel (környezeti vagy egyéb zajokkal, analóg hangszerekkel, egyéb felharmónikusokkal) kerüljön tárolásra a zene, aztán olyan legyen mintha.....<#vigyor>#vigyor> és máris nem lesz steril.
visszatérve egy gondolatra a kiinduló felvételhez, nincs vele semmi bajom! van nekem is hasonlókkal bíró (nem általam készült) felvételem és igen, ettől többnyire csak sokkal rosszabbakba lehet itt-ott belefutni.
icipici halk megjegyzés, kiegészítés akart csak lenni, csak megint hangosan gondolkodtam. hiába, egy fórum sokszor ilyen. <#nevetes1>#nevetes1>
a hipózott digitális hangzás önmagában és ideális esetben tényleg steril, de gyakorlatilag szinte semmi akadálya annak (lásd pl.akár a digitálizált felvételt), hogy bármikor akár hagyományos analógos jellemzőkkel (környezeti vagy egyéb zajokkal, analóg hangszerekkel, egyéb felharmónikusokkal) kerüljön tárolásra a zene, aztán olyan legyen mintha.....<#vigyor>#vigyor> és máris nem lesz steril.
Az agyonmásolt kazik zaja megint más téma. Ezen nekem is röhögnöm kell... más okból.
imo :) science fiction is science fact
Iskolas koromban megannyi "elettel" teli kazettam volt. En akkor siman bealdoztam volna ezt az "eletet" a tisztabb hangzas oltaran. <#vigyor3>#vigyor3>
Alapjában véve én is utálom a zajt, de ahogy mondani szokták az élet zajos. A "vegytiszta" digitális hangzásból hiányzik valami. Talán az élet.
digitális fülem??? neeem, teljesen analóg a fülem!<#nyes>#nyes>
valóban -20db alatt van, de ezt a búgást egy majdnem süket is jól halja még, főleg minél hangosabban hallgatva, erősíteni pedig ugye lehet még simán 20-40db-el a hangerőn, így a -20 is plusz 10-be eshet át.
zaj szempontjából -40 -60db alatt nem nevezhető jelentősnek.
szerencsére csak azért nem zavaró,mert valóban a legelején és legvégén hallható önállóan, de attól még, hogy elnyomomja a többi hang, szerencsére, azért még végigkíséri a teljes zenét. anélkül biztos még szebb, még tisztább és még nagyobb élvezet lehetne a teljes élmény.
nem szőrszálhasogatás akart lenni, de én megvárom, míg valaki észbe kap az sp recods-nál és kidobja megvásárolhatóban (nem csak a haveroknak) a vegytiszta digitális kópiát,met ez nagyon jól szóló felvétel eredetiben.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.27. 12:37:57
valóban -20db alatt van, de ezt a búgást egy majdnem süket is jól halja még, főleg minél hangosabban hallgatva, erősíteni pedig ugye lehet még simán 20-40db-el a hangerőn, így a -20 is plusz 10-be eshet át.
zaj szempontjából -40 -60db alatt nem nevezhető jelentősnek.
szerencsére csak azért nem zavaró,mert valóban a legelején és legvégén hallható önállóan, de attól még, hogy elnyomomja a többi hang, szerencsére, azért még végigkíséri a teljes zenét. anélkül biztos még szebb, még tisztább és még nagyobb élvezet lehetne a teljes élmény.
nem szőrszálhasogatás akart lenni, de én megvárom, míg valaki észbe kap az sp recods-nál és kidobja megvásárolhatóban (nem csak a haveroknak) a vegytiszta digitális kópiát,met ez nagyon jól szóló felvétel eredetiben.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.27. 12:37:57
Szuper, köszi!
Ha kérhetném picit fordíts már figyelmet arra, hogy a linket kattintható hivatkozásként írod be, ami nagyon egyszerű, csak használd a szövegablak alsó részén az URL beszúrása részt vagy pl. a zippynél a feltöltés után a link alatt lévő 'forum links' résznél lévő sort egy az egyben ide másolva automatikusan elkészül a kattintható hivatkozás. nem nagy falat, viszont később sokkal kényelmesebb mindenkinek.
Ha kérhetném picit fordíts már figyelmet arra, hogy a linket kattintható hivatkozásként írod be, ami nagyon egyszerű, csak használd a szövegablak alsó részén az URL beszúrása részt vagy pl. a zippynél a feltöltés után a link alatt lévő 'forum links' résznél lévő sort egy az egyben ide másolva automatikusan elkészül a kattintható hivatkozás. nem nagy falat, viszont később sokkal kényelmesebb mindenkinek.
-20 dB alatt van a zaj, nem zavaró, csak az elején abban az egy másodpercben esetleg. Nagyon digitális füled van...
a zene szerintem első osztályú, a felvétel, digitalizálás már-már tényleg jó (lenne) a legtöbb szempontból, már csak az a brutális alapzaj nem kéne alá.
Spacesynth:
The Cross Lines - In The Heaven In The Night.wav
http://www2.zippyshare.com/v/hQHFRXc4/file.html
http://www2.zippyshare.com/v/hQHFRXc4/file.html
Na ez egy egész jó kis zene és a felvétel dinamikája is jó.
Pardon, egy betűt tévedtem:

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.02.26. 19:11:02

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2016.02.26. 19:11:02
The Cross Lines - Drive My Car.wav
http://www75.zippyshare.com/v/HQ5ffFwk/file.html
http://www75.zippyshare.com/v/HQ5ffFwk/file.html
anno 11 évvel ezelőtt ez is egy nagy kedvencem volt tőle, bár ez már 8bit kategória,amit szintén szeretek és sok éve gyűjtök, de nem épp a fórum irányvonala, így ide nem dobáltam hasonlókat, pedig nagyon sok már-már frenetikus zene született. ez is annyira igényes lett, hogy icipicit elmerengek a múltban. bocsánat. <#vigyor>#vigyor> aztán gyorsan vissza is térek a fórum témához.
FLAC
Fabian Del Priore - DBA Magazine 6 Intro
FLAC
Fabian Del Priore - DBA Magazine 6 Intro
köszönöm.
lásd 1-el feljebb.
Mexikó is Egyesült Államok Szövetsége,egészen pontosan Mexikói Egyesült Államok, mégis csak mindehol Mexikó.
a Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága (United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland vagy UK) is 99,9%-ban magyarul csak Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság néven is elvan.
de sorolhatnám.<#vigyor>#vigyor>
lásd 1-el feljebb.
Mexikó is Egyesült Államok Szövetsége,egészen pontosan Mexikói Egyesült Államok, mégis csak mindehol Mexikó.
a Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága (United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland vagy UK) is 99,9%-ban magyarul csak Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság néven is elvan.
de sorolhatnám.<#vigyor>#vigyor>
igen,már nincs,szerencsére, de ha szó szerint ma is NSZK Németország, attól még NSZK és NDK kontextus miatt ezt én picit sutának érzem, bár ha a sajtó is mától minden német vonzódású cikket NSZK-nak fog titulálni, én fejet hajtok.<#vigyor0>#vigyor0>
A srác min. 97 óta zenél,és még 2025-ig biztos fog, igen, fogunk hallani róla.<#vigyor>#vigyor>
A srác min. 97 óta zenél,és még 2025-ig biztos fog, igen, fogunk hallani róla.<#vigyor>#vigyor>
A hivatalos megnevezés ma is Bundesrepublic Deutschland.
De 3. birodalom mar nincsen. <#wink>#wink>
En is lefigyeltem, tenyleg tobb mufajban ott van. Elvileg meg hallani fogunk rola.
En is lefigyeltem, tenyleg tobb mufajban ott van. Elvileg meg hallani fogunk rola.
<#nevetes1>#nevetes1> eneszkás?! ennyi erővel akár 3. birodalmisat is írhattál volna.
kétségkívül zenei tehetség, több,mint 120 project és őszintén mondom, fingom sincs, miért nem lett anno felkapva a srác, pedig aztán csinált mindenféle stílusban jó zenéket (techno,house,ambient,space,8bit stb.) tucatnyi kiadvánnyal.
kétségkívül zenei tehetség, több,mint 120 project és őszintén mondom, fingom sincs, miért nem lett anno felkapva a srác, pedig aztán csinált mindenféle stílusban jó zenéket (techno,house,ambient,space,8bit stb.) tucatnyi kiadvánnyal.
Szamomra eddig ismeretlen NSZK srac: