NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    mostanában egyre többször bukkan fel a Steven Silverheart név vagy előadó, de mivel kevés a nyilvános infó, csak , hogy Mirko gyanús, így írok róla néhány gondolatot,amenyire én sejtem és nekem összeállt a kép.

Steven Silverheart egy észak norvég festői kis településen Narvikban élő vagy csak ott született srác, Ove Melaa, aki már gyerekkora óta zenél, és a kezdeti metálos stílusából átnyergelt az erőteljes, metálos vonulatú részeket is tartalmazó synthwave-be, amit néhány éve Cluster Buster néven sikeresen publikál, ez idő alatt jó néhány kedvenc dallal járt az én kedvemben is.
    3 éve Mirko power and ice című dalát remixelte,majd pár hónapra rá lett egy MEVO (ami fordítva Ove M de az M Mirkora is utalhat persze) - Heart To Heart című dal is, szerintem ezekből is kialakult egy barátság köztük, és később Ove jelezte, hogy megpróbálná ezt a Mirko féle stílust is játszani, Mirko pedig jófejségből hozzásegítette a hangbankjával, ebből van a kísérteties hangzás hasonlóság, a többi pedig már a jelen.

Mirko és Steven is meglepően szoros kapcsolatot ápol a Peach Club Records-al, én azt sem zárom ki, hogy Mirko egyik barátja, üzletársa csinálja a PCR-t, de később minden ki fog derülni.