NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sracok, csak engem zavar az autotune?
Ki, hogy van ezzel?
Szia a lemez másik oldalát feltöltenéd nekem ebben a minőségben? (In Your Eyes) Köszi!
amaximus
na ezt fejezd be!!!! <#vigyor1> már ezerszer tisztáztuk, hogy örömmel vesszük a zenéidet!
"Ha valakit a zene zavarna.... bocs! 😉"

egyébként nagyon jól újragondoltad ezt a zenét, nekem kifejezetten tetszik!! <#eljen>

amaximus
gondolatok Mirko Hirsch albumról

Nem atomfriss valami a múlt év novemberben megjelent Mirko Hirsch album, a Power of Desire,
amely kétségkívül sok jó zenét is tartalmaz, de meg akartam már korábban is kérdezni, tudja-e valaki, hogy Mirko-nak jó-e a hallása vagy gondja van-e vele?
Nem tudom más mit és hogy tapasztalt, de számomra sajnos ez az egész album rettentően fárasztó hangilag, ahányszor csak elkezdem hallgatni, mindig bosszankodom egy darabig miatta és üdítően hangzik utána szinte bármilyen más zene hallgatása. Nem, nem arról van szó, hogy nem lehet döngetni vagy nem fér bele más ezerféle zene közé és az sem nyugtat meg, hogy okos emberek azt tanácsolják, hogy akkor ne hallgasd!<#hehe>
Egyszerűen borzalmasan túlvezérelt és erősen közép- és középmagas hiányos, több szám is torzításig van erősítve, sokszor összegerjednek a hangok. Ezt az álláspontot még akkor is vállalom, ha ezt más nem hallja (nyilván más füllel és más hangrendszerrel), ábrákkal és elemezgetésekkel illusztrálni is lehetne, de akinek ez megfelelő,annak nyilván felesleges is lenne.
De én pénzt adtam érte, és ha nem is tettem volna, akkor is úgy gondolom, hogy a hnagminőségre jobban odafigyelhetett volna a maszternál Mirko,mert egyrészt neki van neve és zenei előélete, nem ma kezdte, és ezt a magas zenei színvonalú albumot kiadni erősen kérdőjeles hanggal, az elég felelőtlen és hanyag dolog,amitől egy ZYX logó sem véd meg senkit. Persze nyilván ettől most nem lesz már jobb hangú az album, de bízom benne, hogy később ez a jelenség látványosan fog javulni nála.
Van itt egy ilyen Bad Desire:

Meg neki az instrumentalja (ha valakit zavarna a vokal):

Ha valakit a zene zavarna.... bocs! 😉
Utoljára szerkesztette: nájlony, 2016.02.20. 12:40:52
HALIHÓ!
EGY KICSIT MEGKÉSTEM A LEMEZZEL,DE CSAK MOST SIKERÜLT CSERE-BERE ALAPON BESZEREZNEM EZT A REMEK BAKELIT LEMEZT!!! EZ MÁR A VINYÓN IS VAN ÚGYHOGY FOROGJON A VINYL RAJONGÓKNAK LOSSLESSBE!!!
MAGIC SYSTEM D.J. - FROZEN HEARTS.WAV (EXTENDED VERSION)
http://www78.zippyshare.com/v/WtVpCwR4/file.html
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.02.19. 19:01:43
amaximus
ennyire azért nem súllyos a helyzet!<#vigyor>

Koishii & Hush feat. Gillian Gilbert - Lifetime (FM Attack Remix)
ez a zene pedig nagyon báró, de ugye jól hallom, hogy nem italo disco???! csak mert itt most kifejezetten erről a stílusról,az italo-ról volt szó! ne legyél felületes. <#nevetes1>
tehát nem lopkodós, nem nyáltenger és nem egymás seggébe érő nem buzeráns italo disco zenét kérünk linkelni!<#nyes>
amaximus
szerinted én vagy más italo öreg nem hallja,hogy miből csórták össze az alapokat? pont azért hoztam példának fel! ha elolvastad volna az előzményeket,értenéd.
de ha már ma ilyen bekapós nap van,akkor kapd be te is! <#kacsint> előtte azért cserélj ki pár pelust!
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.19. 15:45:39
rain70
Lehet tanulni tőlük, nem lopkodnak és nem nyáltenger egymás seggébe érő buzeráns zenéket csinálnak! <#duhos2><#zavart1>

Koishii & Hush feat. Gillian Gilbert - Lifetime (FM Attack Remix)

rain70
Itt a másik, Azt leszámítva, hogy a zene egy fos, az énekhang még fosabb, még a bolero-t is sikerült majdnem teljesen lenyúlni.
Az egész dal egy trágyalé fossss!
rain70
Most komolyan ez a trendi, hogy néhány előadót leszámítva csak lopkod szinte mindenki. Egy kicseszett Ken Lacika klónt hallottunk.
Már azon sem lepődtem volna meg, ha dallamban is megkapjuk, pl a tonight főtémáját!

Kapjátok be! Te is bekaphatod Ama! <#nevetes1>
amaximus
akkor hirtelen nem jött le, később már, ahogy írtam is, összeállt a kép a mondókáddal nálam is, volt egy kis fáziskésés nálam, bocs, előforul.
gyorsaság, oké, nekem ennek egyértelműnek kellett volna lenni? nem szoktam összevetni ki-kinek a videóit,a megjelenési időpont/kirakási sebesség viszonnyal. ez is csak ezért nem volt számomra egyértelmű.túltárgyaltuk, köszi.

azt, hogy én épp nem látok mindent,ahogy gondolom te sem vagy a világ összes előadójával (csak a 99%-ával <#kuss>) online összekötettsében, így kicsit kedvesebb gesztust vártam volna arra, hogy van-e valami más is a stílusban kérdésre, minthogy az az én problémám típusú bájos gondolatröptetés helyett, a zenét meg köszi, a mások nevében is.
nekem elég a sample is, ami tetszik nekem,az ha nem is azonnal, de gyorsan meglesz nekem is losslessben.ehhez nem kell ma már vérkapcsolat egyik előadóval sem. nálam is volt nem is egy esetben olyan, hogy meg akartam venni,direktebn ráírtam, és a végén ingyen megkaptam. a butítással meg egyetértek, ne szórd azt a keselyűk elé,amiért mosolyt,köszit sem kapsz cserébe. <#nevetes1>

a valami értelmes-nél egyébként olyan kreatív produkcióra gondoltam,ami nem egy régi zene agyonkoppintott új kiadása vagy remixe. itt elég erős a Fancy vonulat és bár nem rossz a zene, nem a mexikói,vagy latin vonalra gondoltam, mint a srácok másik hasonló mixelgetései

Stylove - Night Girl

ami szerintem sokkal jobb, de ha ez van,akkor ez van, ezt kell szeretni. <#vigyor>

Európai zene kéne. nem majdan egyszer megjelenés hír, hanem már megjelent, figyelmemet elkerülő zenei tippekre gondolok.
amaximus
még szerencse, hogy te mindenre tudod a tuti választ és te soha nem értesz félre semmit!
kivéve most, én nem azt illusztráltam, hogy te ugatsz bárhol, hanem hogy ha ismernéd a mesét, akkor tudnád, hogy volt egy idétlen nyüszítő röhögése a "szereplőnek", én csak ezt akartam illusztrálni, véletlen, hogy ez most pont egy kutya volt,aki vélhetően ugatni is tud (szokott). de amikor nem szólsz semmit, csak nagy bölcsen beleröhögsz valamibe, akkor nekem korábban is csak ennyi jutott eszembe rólad. bocs, nem tehetsz róla.

marhára nem érdekel a nézettség, amig ti idejártok, más is megteszi, csak ők lusták vagy nem tudnak írni, na és? engem ez marháta nem érdekel, főleg annyira nem, hogy igazolgassak akár neked,akár magamnak bármit.a tényeket nem kell igazolni,azok magukért beszélnek! <#hehe> nem vagyok túlérzékeny, de néha rád is férne, hogy lazíts.
Pedig szerintem minden egyértelműnek kellett volna hogy lejöjjön számodra.

Mivel a posztodra írtam valószínű hogy neked szólt . 23349

..."de hogy miben volt gyors,azt nem vágom,"......

Abban hogy Dióka két napjára a megjelenéstől már "videoklipet" készített Mirko új dalából.

..."aztán italo fronton van-e valami új és értelmes híred vagy csak bambulsz? túl sok értelmeset én nem láttam"..

Ez már a te problémád.

Akkor legyen egy ahogy te szereted csak "kissé" butítottam rajta mert az idejárók így is leszedik mivel máshol úgy sem találják meg,de azért próbálkozhatsz vele! <#wink>

NEM SAMPLE!!!! <#vigyor>

http://www60.zippyshare.com/v/uYI0hbdQ/file.html

NIGHT IN WALES - You Are My Reason (Radio Version) 2016

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2016.02.19. 10:30:37

Musachy
Dehogy! A szerencse az, hogy te helyettem is ugatsz beszélsz. Nem kell folyton igazolnod, hogy hatalmas a látogatottság, mindenki tudja. Meg azt is, hogy okosabb és intelligensebb vagy másoknál és mindig olyan frappánsan megmondod a tutit. Csak túlérzékeny vagy - mindenben támadást vélsz... <#nyes>

imo :) science fiction is science fact

amaximus
most káprázik a szemem, vagy Bohlen eladta a jogokat? vagy passz. ki ez a 2 fószer?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Modern Talking Latin American tour 2016
MODERN TALKING EN BUENOS AIRES - ARGENTINA 2016

amaximus
Digimax

Hot Cold - Midnight Song (DG Max Midnight Mix)

Betty Blue - Changes (Digimax 'O' Style Remix)

amaximus
a legváratlanabb pillanatban, de legalább megnyugtat, hogy vannak itt bőven rendszeres olvasók és idejárók, ja és kösz a sok hasznos segítséget. <#ijedt>
nem beszélsz sokat (ez azért szerencse), de rólad mindig ez ugrik be (alább), jössz, röhögsz valamin magadnak, mint a fakutya, aztán elillansz. <#hehe>

a válasz már megvan, a múltkor már rákerestem itt, talán írtam is, csak ma nem ugrott be hirtelen, köszi, Dióka dmcallofmusic, de hogy miben volt gyors,azt nem vágom, de már nem is lényeg.
aztán italo fronton van-e valami új és értelmes híred vagy csak bambulsz? túl sok értelmeset én nem láttam, nem hallottam mostanában az itt is belinkelt pár ember megmozdulásain kívül.

és ez már Önös közérdekű
ma rá akartam nézni egy régebbi fickóra,amit itt emlékeim szerint italomucsacso is ajánlott itt, azt hiszem,még nem volt meg az előadói neve, vagy nem volt biztos,milyen néven lesz, talán még csak youtube nevén szintizgető ember volt, nem mentettem el akkor, de egész jó italo beütésű zenéket produkált, gondoltam ma ránézek,miket csinált azóta, de persze, hogy nem találom. ha beugrik valakinek jelezze már.
Musachy
<#hehe>

amaximus
SYNTHWAVE

VISOR5000 - Kompressor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a zene bár jó, a felvételt sajnos eredetileg sikerült ilyen túlvezérelt szarra keverni
amaximus
hát látványosan jobban tartja magát, persze, lehet genetika is. <#vigyor>
amaximus
hogy érted, hogy gyors volt és milyen Dióka gyúrjon? ezt most nekem írtad? <#fejvakaras>
Milyen gyors volt Dióka! <#nevetes1>
Akkor már most gyúrhat a következő projectre ami megint csak nem a saját nevén jön majd! ( Shes my Lady )<#wink>

rain70
Ugyanakkor.
Limahl

amaximus
két napja megjelent Mirko új maxija, ami lehet, hogy egy régen porosodó zenéje mostani kiadásban,
egész jó.

amaximus
jobban örültem volna, ha nem sokkolsz a valósággal, és inkább csak linkeled. oké, hogy 58 éves, oké, hogy ennyi idősen bárki nézhet így ki, de, na de. <#hawaii>
rain70
John McInerney BBB, 3 nappal korábban...

rain70
Ez a zene egész jó, tetszik, bár az angol részét még csiszolhatta volna.
Nem Savage koppintás ez a lényeg.
A videó viszont hááát <#nevetes2> Az nagggyyyon kemény!!! Rossz értelemben persze. A 25-ös midi is csúcs, azon bármit eljátszik ahogy látom.
amaximus
az semmi, de itt van mégegy <#vigyor>

Estimado - I Want You Heaven

az orosz néphadsereg volt katonája rezzenéstelen arckifejezéssel "elmondja" érzelmes dalát.
egyébként szerintem a dallal semmi baj nincs, egész jó a kategóriában.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.15. 20:10:41
rain70
Nálam mostanában az abszolút kedvenc!

Timecop1983 - Forever and Ever

Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.02.14. 07:52:47
rain70
Én is visszatértem, pár pelenka meg influenzás tünetek árnyékából. <#zavart1><#zavart2>
Ez az izé.......ez egy dal? Savage bármelyik 80-as években készült zenéje megunhatatlan, de ha ennyit tud csak, akkor monnyonle és húzzon már el a zenei életből.

Magic System D J, viszont megint erős és zúzós dalt dobott ki, viszont refrénben nagyobb arculcsapást vártam, ez olyan semmilyen lett a női párosítással, de ég és föld a kettő az oroszhoz viszonyítva, aki a videóival is szépen, lassan nevetségessé teszi magát.
Egyrészt hülyén néz ki a csávesz ebben a ruhában, másrészt legalább imitálja már, hogy hasonló zenét játszik, mint ami szól, dehogy még a billentyűzése is más folyton ismételve? <#idiota>
amaximus
és pár napja végre "hivatalosan" is megérkezett

Magic System D.J. ‎- In Your Eyes

Magic System D.J. ‎- In Your Eyes (Extended)

amaximus
Savage orosz reinkarnációja visszatért (gyermekkori nevén DJ Savage) <#vigyor>

igaz, hogy nulla a zenei újdonság ereje, de kellemes kis zene

Estimado - Goodbye My Angels Night

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.13. 10:05:44
amaximus
valamiért különösebb hírverés nélkül jelent meg kb. 1 hete ez a príma Mirko zene az ifjú Steve Burbon haverral közös projektként, radio,dub és extended verzióban.

Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Extended Mix)
Musachy
Ez klassz, de szvsz ő nem is akarja a teljes ripet közzétenni, csak a "samplét"... ☺

Örülök hogy tetszenek a lemezek.Sajnos nem tudok mindent azonnal megosztani mert egy barátom foglalkozik ezek megvásárlásával én csak kölcsön kapom tőle őket.Amíg át adja az anyagot és el tudok menni érte az sajnos időbe kerül.Sajnos gyorsaságban ezért nem vagyok a top-on.A sample meg csak azért zavart mert ha már a fáradtságot vetted,hogy egy rövid bemutatót csinálj akkor már megoszthattad volna itt a teljes felvételt.Így majd nekem kell ezt megtennem<#taps>
"Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását ...."
Miért ez szerinted mi?????<#wow1>

Amúgy látom ezzel a sample dologgal jól beloptam magam a szívedbe.<#fogmosas> <#papakacsint>

Akkor hajrá nyomasd, készítem már a vinyót nekik. <#nevetes1>

Hali!
Mielőtt elkezdeném majd a new italo bakelit lemezek bemutatását szeretnék egy régebbi sikert leforgatni.Lehet hogy érdekelni fog valakit így vinylről (losslessben).A Squash Gang 2009-es lemezének b-oldala a Tell me why fog forogni. (Nem csak sample!!!!!)
http://www78.zippyshare.com/v/4hlHQ7qA/file.html
amaximus
ez már inkább synthpop,de kifejezetten ajánlom az egész albumot,mert nagyon jó! dallamos,jól hangszerelt zenék, remek vokállal!

Video Video - Genesis

amaximus
még friss kezdeményezés, nem tudom, mi lesz belőle, de remek italo groove-ok az alapjai

Phunkadelica - Keep It Rockin' (DEMO)

és DJ Nik jól lavíroz az eurodance és italo disco közti terepen <#vigyor>
Masterboy - Feel The Fire (DJ Nikolay D italo electro disco remix)
rain70
Majd próbálom kitalálni. <#nevetes1>
Ha viszont legutóbb megkapta, akkor Ernesto is megkapja. Szörnyű. Többet nem is írok. Hozzáteszem, ez saját vélemény mindig.
Nem kell ellenvéleményt formálni, unalmas már a második percétől is úgy is marad, de nem tudom, hogy a dallamok miatt, vagy a hangok nem tetszenek. <#rolleyes>

A Morgan Willis brutál jó zene! Azt kell is nekem!
amaximus
régebbi, de itt még nem volt, épp most 1 656 270, a műfajban talán ritkaság ez a nézettségszám

LazerHawk - King of The Streets

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.02.02. 15:07:39
amaximus
kellemes synthwave dallamok hasonló látvánnyal <#kacsint>

Morgan Willis - Secret Love
amaximus
spacesynth

Ernesto - Outside
amaximus
én is kedvelem!<#vigyor>
Digimax az egyik legjobb a szakmaban. Egyedi stilusa van, amit azonnal felismer a hallgato. Lenduletes, eroteljes, s megsem eroszakos. Olyan energiaval tud megtolteni lirai szamokat is, hogy orom hallgatni. Nekem egyebkent szemelyes kedvencem.