-
ha jól megnézed a fórum címét, láthatod, hogy legalább 4-5 féle stílusirányzatot fog át, és ha te az utolsó 20 oldalon nem találtál semmit,ami italora emlékeztet,akkor egyszerűen nem tudod,mi az italo vagy csak leszűkítetted az általad kedvelt vagy ismert irányzatokra, aminek miért kéne irányadó lenni bármiben, vagy csak írni akartál valami olyat,ami odaszúrkálós. ezzel biztos nem fogod a bárkitől vagy a fórumtól hiányolt nagy barátságot és megértését elnyerni, ha pedig nem is kerested, semmi okod vagy alapod megemlíteni annak általad vélt óriási hiányát itt.
szerintem az általad linkelt zenék bár alapjaikban tényleg tartalmaznak itt-ott italo elemeket (az alapokban, aztán másban nem,a vokál az egyikben diszkóshit,másik fele eurodance vonal), de ettől még így is messze van egy átlagos értelemben vett régi vagy új italo disco-tól és hát ahogy te sem találtál semmit, ezzel a 2 zenével te sem vitted a fórumot most közelebb álmaidhoz vagy elvárásaidhoz. ettől felőlem még elfér itt, végülis még nem metál, nem techno és a diszkó szóba ez is belefér. mindez nem barátságosság vagy megértés kérdése, csak stílusjegyek érzékelése. ha már megengeded magadnak, hogy jellemez itt bárkit vagy bármit,talán be kéne dobni valami jogalapot a fórumba hozzá, 2 necces zenén és egy "megmondtam" esszén kívül is, aztán lehet haverkodni. mert enélkül a te írásodban is csak a marakodás jegyei bugyognak fel, még ha te észre sem a veszed, semmivel sem vagy különb másoknál, akik ide írnak esetleg offot vagy féloffot. szerintem. és ezt nem marakodás miatt írtam le, csak azért, hogy szélirányba állítsalak, merre az előre. aztán megy az élet tovább.