NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Kolléga úr nagyszerű munkát végzett,a mix akár lossless minőségben is letölthető.
Instrukció a videó alatt!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.11. 15:14:07
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Scotch - Greatest Hits & Remixes - ( CDA - 2cd - ZYX Music - ZYX 21067-2 - 2015.06.05 )
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.10. 14:47:09
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Miles Prower - Azurea Ep
Miles Prower on BandCamp
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.05.06. 20:56:47
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
mivel úgy látszik csak én tartom be, hogy spoilerbe rakom a vidiket (csak a kedvedért!!), más meg nem, így szerintem én sem fogok emiatt "megszakadni", tehát várható, hogy majd 37 vidit is be kel töltenie a tabletednek.<#vigyor0>#vigyor0>
nem tudtam, hogy csak onnan lehet videót linkelni, ahová te hsz-eltél! elnézést! <#hehe>#hehe> kis kiigazítás: a felső videó is az ő, ők, hivatalos oldaláról való, nem egy rajongói másolat , ja és mivel reynaud már linkelete a másik forrást, ami még mindig látható itt,amíg át nem csúszik a következő oldalra, így ugyanazt nem lett volna értelme kirakni. hát ilyen bonyolult összefüggésekben kéne gondolkodnod, mielőtt pellengérre állítasz. <#vigyor0>#vigyor0>
Szerk:
De most nézem, ez nem is az a videó ahová én is írtam. Akkor már legalább az ő hivatalos oldaláról rakd ki.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.04. 06:10:03
http://www50.zippyshare.com/v/wwY9DnTI/file.html
Patrick Baker - Summer Lover (Killstarr Remix) - (Free DL)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
http://www32.zippyshare.com/v/4Q9f4SE1/file.html
01. Fly Me High <7:21>7:21>
02. There’s A Fire <5:38>5:38>
03. Only One Night <7:34>7:34>
04. Heartflash <5:59>5:59>
05. Welcome To Cairo <4:42>4:42>
06. I’ve Got The Night ❤️:33>3:33>
07. Passion <6:47>6:47>
08. You’re My First, You’re My Last <5:36>5:36>
09. Tropical Nights <5:52>5:52>
10. Under Fire <5:59>5:59>
11. Just One Word <5:13>5:13>
12. Fingertips <4:32>4:32>
13. Perfect Love <6:07>6:07>
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Albert One - Face to Face :
A1: Face to Face, Written & Composed by Mirko Hirsch, Produced by Eddi Mi Ami
B1: Sing-A-Song (Remix), Produced by Eddi Mi Ami [belehallgattam ,az új remix brutál jó! )
Rofo - Face it / Summer love
Produced by Michiel Van Der Kuy
ItaloDisco4Ever !
Maximalista,a tökéletesre is van még egy tökéletesebb verziója.
Az elmúlt közel 2 évben sok mindent leírtam már a zenéiről,csak ismételni tudnám a pozitív jelzőket,az hogy italodisco stílusban kivételesen nagy zenéket dobál ki az nyilvánvaló dolog,de a legutóbbi remixével totálisan bizonyított, synthwave stílusban is képes a legmagasabb szinten alkotni,ez a remix a maga műfajában felsőkategória,a dal hetek óta az első számú favorit nálam!
ItaloDisco4Ever !
Próbáltam az Sc-ra és a Yt-ra is írni valami normálisat, de az nem fejezi ki, hogy a csávesz abban a peridódusában van (már régóta), hogy mindekit gyaláz! Majd 8 perc és végig tudja úgy vinni, hogy az az érzésem van, hogy még hallgatnám tovább.
Ez nem is megaitalo, hanem MFLEXDISCO, nem hasonlítható semmihez. Ilyíen hangok nincsenek is, meg dallamok, kiállások, ötletek, de úgylátszik mégis! Tegnap 8 után szinte megőrült megint a telefonom, jobban, mint valaha...Hogy ebben mennyi meló lehet, bele sem merek gondolni. Gyönyörű dal, gyönyörű szerelmi történettel elmesélve!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.05.01. 09:39:56
ItaloDisco4Ever !
pld. : Italove – Too Late To Cry - Vinyl, 12"
Néhány vásárlásra érdemes korong:
Ken Laszlo – Ken Laszlo (Vinyl, LP, Album, Reissue) - 2015
KEN LASZLO (Vinyl LP)
Fancy – Shock And Show (30th Anniversary Edition) - (Vinyl ,LP. Album) - 2015
The Best Of Laserdance - (Vinyl, LP, Compilation, Reissue) - 2015
New Italo Disco Vol.1 - By Gloobal Music (ajánlom,jó zenék!)
Érdemes itt tallózgatni ha még nem ismered az oldalt.
...................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Tam Harrow – Incredible Idiot - (CDA limited edition) - Ezt vinylen én is vásárolnám,cd-n sem olcsó!
Euro & Italo Disco Lost Tapes - (PROMO)
ItaloDisco4Ever !
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Out Of Limbo – Cold Stars (discogs)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.28. 17:09:40
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !