NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem szúrtam sehová, csak a jövőre nézve kértem! te ezt zokon vetted, hisz bosszantott a felhívásom!

nem siklottam el korábban sem semmi felett, csak nem lépte át azt a határt, még AKKOR SEM, HA TE ÚGY ÉREZTED, amikor erőből kellett volna beleavatkoznom. a trollkodás megítélése bizonyos szintig szubjektív dolog, ennyi erővel sok hszt kéne csak azért törölni, mert én úgy gondolom, hogy nekem nem fér bele. de én nem vagyok az előző hg,aki a saját igényére akarta formálni a hszek zömét, én hagyom, hogy normális hangvétel között lehessen ellentmondani egymásnak,mert ez nem egy politikai párt, hogy ki kell vágni,akinek merőben más a véleménye, nézőpontja mondjuk az enyémtől. az más téma, hogy a srác valószínű nem lett volna már sokáig,mert értetlen is volt és nem találta ela témát. de az esélyt megkapta, hogy konszolidálódjon, csak már nem volt elég ideje hozzá. a trágár módtól azért tartózkodott,arra figyelt!

a te fotóidra sem mondtam, hogy ártalmasak, azt mondtam, azaz kértem (!) hogy rakd spojlerbe! erre felbosszantottad magad!
    a többit ezek alapján már nem magyarázom tovább.

a vinyl gyűjteményed is sokakat érdekelhet, én is megnézném, de csak spojlerbe az óriás fotókat, mert nagyon elrontja a látképet a sok fotó, és elvesznek benne a hszek is,amikor valaki át akarja nézni az oldalt .