NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
International - Touch Me (In The Heat Of The Night) - (Preview)
Rövidesen megjelenik,megvásárolható lesz,a formátumról nincs infóm!
Emlékeztetőleg ,egy régebbi,nagyon jól sikerült muzsikájuk.
Rövidesen megjelenik,megvásárolható lesz,a formátumról nincs infóm!
Emlékeztetőleg ,egy régebbi,nagyon jól sikerült muzsikájuk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Alpha Sixty - Desire Tonight
Alpha Sixty – Dark City (fizikális korong sajnos egyenlőre nincs)
Giorgio Moroder és Bobby Orlando zenei világát idézi,döbbenetesen jó!
Alpha Sixty – Dark City (fizikális korong sajnos egyenlőre nincs)
Giorgio Moroder és Bobby Orlando zenei világát idézi,döbbenetesen jó!
ItaloDisco4Ever !
Az opera is szerintem egy szar lett, régen használtam, de annál is jobb a CM browser. Sokan nem tudják, de az opera jobban figyel, mint bármi, csak épp jól titkolják. De engem nem is érdekel ez a része, mindenki figyel mindenkit! <#integet2>#integet2>
A mobil átlagos, főleg a samsung nagy táblagépét használom és azon is nagyon tré a betöltődés. De most pc-én vagyok így nem zavar.
Guglit nem használok, mert fos az egész már, régen az is jó, vagy jobb volt. Illetve az android miatt kénytelen vagyok használni néhány G alkalmazást.
Musachy:
Nem tudom, szerintem nem. De lehet, ilyenkor hívom segítségül két jó haveromat. Viszkit és Kólát! <#buck>#buck>
Az is nagy zene és egyedi, de két különböző stílusról van itt szó.
Egyébiránt 5 perce kaptam értesítőt, hogy a YT csatornára is kikerült.
A mobil átlagos, főleg a samsung nagy táblagépét használom és azon is nagyon tré a betöltődés. De most pc-én vagyok így nem zavar.
Guglit nem használok, mert fos az egész már, régen az is jó, vagy jobb volt. Illetve az android miatt kénytelen vagyok használni néhány G alkalmazást.
Musachy:
Nem tudom, szerintem nem. De lehet, ilyenkor hívom segítségül két jó haveromat. Viszkit és Kólát! <#buck>#buck>
Az is nagy zene és egyedi, de két különböző stílusról van itt szó.
Egyébiránt 5 perce kaptam értesítőt, hogy a YT csatornára is kikerült.
"Akinek bántja a lelkivilágát a negatív kritika az ne fórumozzon. " Ez akkor saját magadra is vonatkozik, nemde?
Mflex: nekem a fenti zene ugyan tetszik, de az igazán nagy ütés a Rock My Heart. Szerintem az az eddigi legjobb.
Mflex: nekem a fenti zene ugyan tetszik, de az igazán nagy ütés a Rock My Heart. Szerintem az az eddigi legjobb.
imo :) science fiction is science fact
a mobil böngészés mizériát megértem, bár én szinte csak asztalin netezek.nagyon ritkán mobilon, de ahhoz ajánlom próbáld ki az opera minit (csak 2,5MB!) pici gyors, és a szar sg mobil fórum motort is jól kezeli, látványosan jobban mint a normál opera vagy chrome böngészők mobilra. nekem azzal gyorsan, de legalábbis teljesen elviselhető módon töltődik be mobilról is az oldal, tele YT vidivel!
igaz kb. 2 klikket érdemes még telepítés után rászánni egy pici beállításra, de ennyi.
elő is lehetne írni, hogy hogy csak spoilerbe lehet vidit rakni,de szerintem akkor elég sok dolgom lenne....vagy törölgethetnék vagy állandóan emlékeztethetnék, figyelmeztethetnék....<#vigyor>#vigyor> ami nem biztos, hogy a fórum hasznára válna, tehát egyelőre önkéntes alapon javaslom ezt. részemről majd így fogom berakni, tehát vagy linkbe vagy spoilerbe.
Mflexhez egy gondolat, hiszem majd ha hallom, 😊 pesze bizakodok, de tényleg rendkívüli a muzikalitása és kreativitása is. Ezzel is megalapozta magát a legjobbak között.
igaz kb. 2 klikket érdemes még telepítés után rászánni egy pici beállításra, de ennyi.
elő is lehetne írni, hogy hogy csak spoilerbe lehet vidit rakni,de szerintem akkor elég sok dolgom lenne....vagy törölgethetnék vagy állandóan emlékeztethetnék, figyelmeztethetnék....<#vigyor>#vigyor> ami nem biztos, hogy a fórum hasznára válna, tehát egyelőre önkéntes alapon javaslom ezt. részemről majd így fogom berakni, tehát vagy linkbe vagy spoilerbe.
Mflexhez egy gondolat, hiszem majd ha hallom, 😊 pesze bizakodok, de tényleg rendkívüli a muzikalitása és kreativitása is. Ezzel is megalapozta magát a legjobbak között.
Jó akkor hagyd ott leseszarom, <#hehe>#hehe>, de egy másik gondolat. Már párszor kértem, ha lehet oldjuk már meg, hogy nem b...szuk tele youtube videókkal és baromi nagy képekkel a fórumot, ugyanis főleg mobilról nagyon nehezen tölti be, sokszor emiatt nincs is kedvem kivárni, mert nagyon lassítja az egészet, mire minden fost betölt. Csak annyit kellene tenni, hogy SPOILER-be tesszük és máris megoldódott a probléma, vagy csak a sima link van kint, ha meg annyira lusták itt egyesek, hogy nem mindjárt itt tudják lejátszani, akkor nyaljon sót, vagy mást! <#eplus2>#eplus2> De ez sem kell figyelembe venni, csak egy kérés volt.
Kissé félreértelmezted, amit írtam. David-re akkor is rákattintanak több millióan pár nap alatt, ha nem, Adam Sandler, hanem te fingasz bele a pofájába ebédelés közben. <#eplus2>#eplus2> Nem kell neki ahhoz megerőltetnie magát, ő sztár és bármit el tud adni. Nem az én, vagy te "klikkelgetésed" a lényeg. A YT meg úgysem számolja többet, ha azonos IP-ről ment a klikk, tehát ez nem jó érv. A zene jó, de max kétszeri lejátszásra nálam. A videó mögött meg nem pár rongyos dollár fekszik. Ez nem is vitás.
Nem találtam sehol Mflex YT csatornáján semmit, vagy csak én vagyok béna, de a facebook-on ráleltem. Az hittem valami PRAY nevű dal jön, de mint kiderült az IMA, az IN MY ARMS lesz. A csávesz cseszettül tudja, hogy kell felkelteni az érdeklődést, abból a kis részletből nem sok minden derül ki, és nem is szeretek előre ilyeneket írni, de szerintem kegyetlen brutális italo disco lesz, vagy inkább Mflex italo, mert semmihez sem hasonlítható hangokat használ. Nem is értem már, hogy f...ba van ekkora inspiráció és muzikalitás a fejében! <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 09:15:08
Kissé félreértelmezted, amit írtam. David-re akkor is rákattintanak több millióan pár nap alatt, ha nem, Adam Sandler, hanem te fingasz bele a pofájába ebédelés közben. <#eplus2>#eplus2> Nem kell neki ahhoz megerőltetnie magát, ő sztár és bármit el tud adni. Nem az én, vagy te "klikkelgetésed" a lényeg. A YT meg úgysem számolja többet, ha azonos IP-ről ment a klikk, tehát ez nem jó érv. A zene jó, de max kétszeri lejátszásra nálam. A videó mögött meg nem pár rongyos dollár fekszik. Ez nem is vitás.
Nem találtam sehol Mflex YT csatornáján semmit, vagy csak én vagyok béna, de a facebook-on ráleltem. Az hittem valami PRAY nevű dal jön, de mint kiderült az IMA, az IN MY ARMS lesz. A csávesz cseszettül tudja, hogy kell felkelteni az érdeklődést, abból a kis részletből nem sok minden derül ki, és nem is szeretek előre ilyeneket írni, de szerintem kegyetlen brutális italo disco lesz, vagy inkább Mflex italo, mert semmihez sem hasonlítható hangokat használ. Nem is értem már, hogy f...ba van ekkora inspiráció és muzikalitás a fejében! <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 09:15:08
Helló (néha be)Esőember!
David papa vidója 3 nap alatt összekapart 3,5 millió nézettséget, szerintem ezen még ő maga is meglepődött, tegnap óta pedig bő egymilliót, így valószínű egyáltalán nem zavarja sem őt, sem engem, ha akár csak egyszer vagy egyszer sem klikklesz már rá soha többet, ez önmagától is állati jó! 😊)))
Mflex fenti vidiről őszintén? A fenti sáv egy privilégium, és az enyém! (Mivel normál esetben csak én férek hozzá!) <#nevetes1>#nevetes1> És egyáltalán nem a versenyképességről vagy bármi másról szól, csak a hóbortjaimról.
Igen, tényleg kint maradt, a franc se foglakozott vele, de pont ma le akartam venni,mert kb. 2 kétig volt kint az előző is és a tervek szerint minden olyan Mflex újdonság,ami nekem is tetszik ott lehet egy darabig. Lehetne oda ugyan egy lejátszási listát is rakni, ezt majd átgondolom, mivel itt gyakorlatilag kevés lenne az értelme. De ha már annyira kedvedre vayg kedvetlenedre van, ezért még hagyom pár napot!<#vigyor>#vigyor>
AHogy láttam már némi infó morzsát, hamarosan úgyis jön valami újabb Mflex Sounds alkotás, addig is mondjuk el egy IMA-t,mert hogy annyi biztos, ez a mozaikszó fedi a címet. <#vigyor>#vigyor>
David papa vidója 3 nap alatt összekapart 3,5 millió nézettséget, szerintem ezen még ő maga is meglepődött, tegnap óta pedig bő egymilliót, így valószínű egyáltalán nem zavarja sem őt, sem engem, ha akár csak egyszer vagy egyszer sem klikklesz már rá soha többet, ez önmagától is állati jó! 😊)))
Mflex fenti vidiről őszintén? A fenti sáv egy privilégium, és az enyém! (Mivel normál esetben csak én férek hozzá!) <#nevetes1>#nevetes1> És egyáltalán nem a versenyképességről vagy bármi másról szól, csak a hóbortjaimról.
Igen, tényleg kint maradt, a franc se foglakozott vele, de pont ma le akartam venni,mert kb. 2 kétig volt kint az előző is és a tervek szerint minden olyan Mflex újdonság,ami nekem is tetszik ott lehet egy darabig. Lehetne oda ugyan egy lejátszási listát is rakni, ezt majd átgondolom, mivel itt gyakorlatilag kevés lenne az értelme. De ha már annyira kedvedre vayg kedvetlenedre van, ezért még hagyom pár napot!<#vigyor>#vigyor>
AHogy láttam már némi infó morzsát, hamarosan úgyis jön valami újabb Mflex Sounds alkotás, addig is mondjuk el egy IMA-t,mert hogy annyi biztos, ez a mozaikszó fedi a címet. <#vigyor>#vigyor>
Nem igazán volt időm mostanában olvasgatni, felújítási munkálatok vannak a stúdióban és szinte minden időmet elveszi. hogy állandóan ide-oda pakolászunk, vagyis én nem, csak ahova mondom. <#nyes>#nyes> De az is kiborít már.
Te el se hinnéd, hogy mennyi minden rajtam múlik. <#eplus2>#eplus2> Az nem, hogy Fred Ventura mehetne a halál F...ra az ilyen zenéivel, de sok másban igen, mondjuk te is mehetnél, ha már oly sokszor leírtad (nem csak itt), pedig visszaolvasva a fórumot egy értelmes valakinek tűntél. De ha van véleményem azt leírom és két dolgot tudsz, vagy tudtok tenni ellene, vagy elfogadod, vagy nem. Akinek bántja a lelkivilágát a negatív kritika az ne fórumozzon. <#duhos2>#duhos2>
Amaximus!
Elismerem, hogy Mflex szinte mindenkit legyalázott megint, amit ő tud már zeneileg műfajokban azt szinte senki más, de áruld már, hogy miért van kint hetekig tőle a fenti videó?
Legalább váltogathatnád, ez így nem "versenyképes" más előadóval. Vagy ennyire tetszik? Vagy csak elfelejtetted és ezután 100 év múlva is ott lesz? <#zavart1>#zavart1>
A David Hasselhoff videó nagyon jó, a zene is elég jó, bár nem fogom nyomkodni folyamatosan az újrajátszást, mert annyira azért nem. <#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 07:14:49
Te el se hinnéd, hogy mennyi minden rajtam múlik. <#eplus2>#eplus2> Az nem, hogy Fred Ventura mehetne a halál F...ra az ilyen zenéivel, de sok másban igen, mondjuk te is mehetnél, ha már oly sokszor leírtad (nem csak itt), pedig visszaolvasva a fórumot egy értelmes valakinek tűntél. De ha van véleményem azt leírom és két dolgot tudsz, vagy tudtok tenni ellene, vagy elfogadod, vagy nem. Akinek bántja a lelkivilágát a negatív kritika az ne fórumozzon. <#duhos2>#duhos2>
Amaximus!
Elismerem, hogy Mflex szinte mindenkit legyalázott megint, amit ő tud már zeneileg műfajokban azt szinte senki más, de áruld már, hogy miért van kint hetekig tőle a fenti videó?
Legalább váltogathatnád, ez így nem "versenyképes" más előadóval. Vagy ennyire tetszik? Vagy csak elfelejtetted és ezután 100 év múlva is ott lesz? <#zavart1>#zavart1>
A David Hasselhoff videó nagyon jó, a zene is elég jó, bár nem fogom nyomkodni folyamatosan az újrajátszást, mert annyira azért nem. <#dumcsi>#dumcsi>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.19. 07:14:49
hatalmas retro 80-as érzés, hatalmas klipp és a zene is hatalmasan passzol mindehhez a Kung Fury című film előzeteseként mely kickstarter-es (összegyűjtött, támogatott) pénzből készül, és DaviD HasselhOFF (#TakeHoff as 80’s icon) megadja hozzá ezzel a kellő lökést!
nekem nagyon bejön!
David Hasselhoff - True Survivor
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.04.18. 09:20:45
nekem nagyon bejön!
David Hasselhoff - True Survivor
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.04.18. 09:20:45
Bobby Farrell - I See You - (1985)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha majd lesz egyszer kedvem hozzá,megmutattom a dal original extended verzióját,ritka kincs!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.17. 21:20:35
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
mennyire hiteles, hogy ez Gürcan? bár az italo-hoz semmi köze, de egy kis synthwave-es valaminek szerintem jó.
Gurcan Erdem - Ranner Indian
Gurcan Erdem - Ranner Indian
néhány évvel korábbi darab,de a stílusban abszolút klasszikus, egy nagyon jó EP-ről
Kristine - The Danger (Mitch Murder Remix)
Kristine - Modern Love (Power Glove remix)
Kristine - The Danger (Mitch Murder Remix)
Kristine - Modern Love (Power Glove remix)
ALEX DAAL FT DIETER MEIER "I WANT YOU BACK"
Majd megy, ha akar. Hál' Istennek ez (sem) rajtad múlik. <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Neon Droid - Invasion of the Cyborg Ninjas (Free DL)
Valóban mixeled a stílusokat de a végeredmény egészen jó,szép munka,gratulálok,és várom az új kiadványt!
Köszi az infót.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.12. 13:52:58
ItaloDisco4Ever !
Jahhh,mintha ismerős lenne a név! 😊))
Mental Minority (1)
Mental Minority (2)
Viszont az utóbbi időben én már nem találtam említésre méltót tőle.
Mental Minority (1)
Mental Minority (2)
Viszont az utóbbi időben én már nem találtam említésre méltót tőle.
ItaloDisco4Ever !
sok kellemes instru zenéje van...
Mental Minority - So this is for you
Mental Minority - To You
Mental Minority - Under The Stars
""Ilyen véleményt soha nem olvastam róla, de végül is privát dolgod,közöm nincs hozzá és öszintén szólva már nem érdekel a véleményed!""
Miből gondolod, hogy tied engem érdekel, ha valami szar azt leírom és ez egy szar zene. Fred Ventura legnagyobb mélypontja!, menjen nyugdíjba már <#eplus2>#eplus2>
The Midnight - Days of Thunder
Ez elmegy kategória, de ez inkább pop még csak nem is synth, , vagy csak simán 80's, mint syntwave.
Miből gondolod, hogy tied engem érdekel, ha valami szar azt leírom és ez egy szar zene. Fred Ventura legnagyobb mélypontja!, menjen nyugdíjba már <#eplus2>#eplus2>
Ez elmegy kategória, de ez inkább pop még csak nem is synth, , vagy csak simán 80's, mint syntwave.
Sziasztok.
Uj album jon 2 héten belul, ez itt az album teaser-e. Mixelem a stílusokat, de leginkább synthwave-bol, synthpop-bol, electro-bol merítek. Udv és koszonom a meghallgatásokat! Majd a premier napján jelentkezem ha nem gond 😉
Neon Droid - Ordinary Neon
Uj album jon 2 héten belul, ez itt az album teaser-e. Mixelem a stílusokat, de leginkább synthwave-bol, synthpop-bol, electro-bol merítek. Udv és koszonom a meghallgatásokat! Majd a premier napján jelentkezem ha nem gond 😉
Neon Droid - Ordinary Neon
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igen ,tényleg jó! <#eljen>#eljen>
Hétfőn több ebből a zenéből, ezt most neked ajánlom elsősorban ,igényes nu-disco : AUDIO DISTRICT "Run Through The Streets" TEASER
Hétfőn több ebből a zenéből, ezt most neked ajánlom elsősorban ,igényes nu-disco : AUDIO DISTRICT "Run Through The Streets" TEASER
ItaloDisco4Ever !
Fred Ventura a zenei pályája során az italodisco stílus legnagyobb zenei producereivel,zeneszerzőivel dolgozhatott együtt,nyílván azért mert nincsen semmi hangja és énekelni sem tud! 😊))
1986-os dala "Wind of Change" óta minden kiadott maxi lemeze,minőségi,kiváló italodisco,nem véletlen hogy a mai napig sokat foglalkoztatott előadó a stílusban,az említett dal , (Wind of Change) az egyik legjobb italo zene amit valaha elkészítettek!
Ilyen véleményt soha nem olvastam róla, de végül is privát dolgod,közöm nincs hozzá és öszintén szólva már nem érdekel a véleményed!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.11. 22:23:05
1986-os dala "Wind of Change" óta minden kiadott maxi lemeze,minőségi,kiváló italodisco,nem véletlen hogy a mai napig sokat foglalkoztatott előadó a stílusban,az említett dal , (Wind of Change) az egyik legjobb italo zene amit valaha elkészítettek!
Ilyen véleményt soha nem olvastam róla, de végül is privát dolgod,közöm nincs hozzá és öszintén szólva már nem érdekel a véleményed!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.11. 22:23:05
ItaloDisco4Ever !
Na hozok én is egy kis muzsikát a közelmúltból, remélem ez bejön Rain-nek is, én leírhatatlanul imádom és egyszerűen ezer hallgatás után sem tudom megunni! Kakaót rá!!! Igazi retro synthwave pop akármi a Los Angeles-i székhelyű usa-dán párostól a múlt évi több,mint remek számokat tartalmazó albumukról (EP).
Szerintem meg egyáltalán nem unalmas, de ezért se zokogjon senki! 😊
Kétségtelen, hogy Fred Ventura nem a hangterjedelme vagy 4 oktávot átívelő ének tudása miatt, hanem mindig is a hangkaraktere és zenéiben egy abszolút tipikus Fred Venturás hangzás miatt volt anno és most is népszerű,amit szinte a kezdetek óta hallani,minimális változtatásokkal, a jól bejött recept szerint, tehét ebből a szempontból tényleg elenyésző (vagyis semennyi) újdonságot hallani, de hát hülye példával élve a jó csoki fagyi íze is évekig ugyanaz,mégis akár korlátlan mennyiségben szeretik sokan, tehát egy jól bevált recepten minek változtatni? Ez Fred Ventura maga. Fél oktávon belül szépen elmeséli a szöveget és kész. <#vigyor>#vigyor> Ő megteheti és neki bejön.
Nekem tetszik, igaz én szeretem a hangját és ezeket a zenei elemeket is, az italodiszkóval teljesen együtt érzem az ilyen 176x-ra is megjelenő koncepciókat is.
Kétségtelen, hogy Fred Ventura nem a hangterjedelme vagy 4 oktávot átívelő ének tudása miatt, hanem mindig is a hangkaraktere és zenéiben egy abszolút tipikus Fred Venturás hangzás miatt volt anno és most is népszerű,amit szinte a kezdetek óta hallani,minimális változtatásokkal, a jól bejött recept szerint, tehét ebből a szempontból tényleg elenyésző (vagyis semennyi) újdonságot hallani, de hát hülye példával élve a jó csoki fagyi íze is évekig ugyanaz,mégis akár korlátlan mennyiségben szeretik sokan, tehát egy jól bevált recepten minek változtatni? Ez Fred Ventura maga. Fél oktávon belül szépen elmeséli a szöveget és kész. <#vigyor>#vigyor> Ő megteheti és neki bejön.
Nekem tetszik, igaz én szeretem a hangját és ezeket a zenei elemeket is, az italodiszkóval teljesen együtt érzem az ilyen 176x-ra is megjelenő koncepciókat is.
Szerintem meg rettentő unalmas és izzadságszagú. Fred Ventura hangja meg egyszerűen nevetséges, hogy mennyire nem illik bele ebbe az egész italo disco-nak nevezett valamibe.
Mintha nem is tudna énekelni.
De mielőtt valaki elsírná magát, ez saját vélemény. Ehhez képest, Mirko Hirsch, Mr Hyde zenéje egy "mestermű". Pedig az sem tetszett.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.11. 17:58:44
Mintha nem is tudna énekelni.
De mielőtt valaki elsírná magát, ez saját vélemény. Ehhez képest, Mirko Hirsch, Mr Hyde zenéje egy "mestermű". Pedig az sem tetszett.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.04.11. 17:58:44
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version) Innen vihető:http://vmuzike.net/song/synergic_silence_feat._fred_ventura/Love_Is_My_Answer_%28New_Silvi%27s_Version%29<#taps>#taps><#finom>#finom>
ItaloDisco4Ever !
Synergic Silence Feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Pofátlanul jó zene 😊 !
Synergic Silence feat. Fred Ventura - Love Is My Answer (New Silvi's Version)
Pofátlanul jó zene 😊 !
ItaloDisco4Ever !
Out on April 30th: FLY ME HIGH - The new album by Linda Jo Rizzo (ZYX Music)
01. Fly me high
02. There's a fire - written and produced by Mirko Hirsch
03. Only one night - produced by Marco Rochowski
04. Heartflash (tonight)
05. Welcome to Cairo - produced by Tomasz Gillert
06. I've got the Night
07. Passion
08. You're my first, you're my last
09. Tropical Nights - produced by Marco Rochowski
10. Under Fire - written by Mirko Hirsch, produced by Andrew Bernhard
11. Just one word
12. Fingertips - written and produced by Mirko Hirsch
13. Perfect Love
ItaloDisco4Ever !
DREAMLINE - LOVE IS A HUNTER
http://www.mediafire.com/download/zepo6bwcznvbp3h/Dreamline+-+Love+Is+A+Hunter+%282015%29%28128kbs%29.rar
http://www.mediafire.com/download/zepo6bwcznvbp3h/Dreamline+-+Love+Is+A+Hunter+%282015%29%28128kbs%29.rar
Elfogadom, barátok, egy kis MUSIC MADE IN MEXICO
DJMIX COLLECTOR, MY SEARCH VOLUME 0
http://www.mediafire.com/download/tc53m49lv29gv08/DJMIX_COLLECTOR_VOLUME_0.rar
DJMIX COLLECTOR, MY SEARCH VOLUME 0
http://www.mediafire.com/download/tc53m49lv29gv08/DJMIX_COLLECTOR_VOLUME_0.rar
ItaloDisco4Ever !
Talking Eyes (Beatport) - Itt remélhetőleg rövidesen megvásárolható lesz!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.08. 16:56:21
ItaloDisco4Ever !
Hírzárlat van, de..... <#awink>#awink>
Ez nekem is 😊
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !