NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Jordan F

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:30:10

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Estimado - This My Lady Like The Night

Hoppá! ....ez már nem diavetítéses videó !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
FM-84 - Nightdrive

Top synthwave! <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár hogy a dalból éppen ez a YT-os kontár készített videót,a szokásos nulla kreativitásával!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.02. 18:04:48

ItaloDisco4Ever !

Bocs, hogy tureshataron kivul esik! <#awink>
Azert koszi, hogy meghallgattad es irtal rola.
Igazad van, fokent eurobeat alapokra epul, de a fomelodia dallamvezetese miatt ereztem inkabb Hi-NRG-nek. Igaz, nem az a klasszikus NRG, de a ma mexikoban kozkedvelt verziohoz all kozelebb. Amolyan, korai Digimax fele... Bar az is igaz, hogy mexikoban majdnem minden gyors, dallamos, elektronikus zenet Hi-NRG-kent emlegetnek. Visszaterve az eurobeat parhuzamra; a holgy eredetileg valoban eurbeatet enekelt (bar en az eredetit soha nem hallgattam meg, hogy ne befolyasoljon), de mind az enek dallama, mind az eredeti 159-es bpm erre utal. Ez utobbit 138-ra redukaltam, mivel igy meg igen lenduletesnek mondhato, de talan igy tobb europai fulnek elvezheto.
Szia!
Mindenképpen eurobeat stilus,nekem ebből a műfajból nagyon kevés zene jön be. ( de ez legyen az én problémám)<#nevetes1>
<#eljen>
reynaud
Látom van itt valaki akinek van némi fogalma az italo zenéhez,ugyanis ahogy írod ez típikus 80s évek végi ,90s évek eleji eurobeat hangzás!

Mellesleg 1000x jobb mint ez az áprilisi tréfának is rossz dal,ami alatt olvasva a kommenteket,tényleg komolyan gondolják amit leírnak,???szégyelnék ilyen jelzőket írni egy ilyen bűn rossz zenére,mert azzal a saját zenei ízlésemet mínősíteném,nem éppen pozitív irányba!

DIGITALO 😊))

ItaloDisco4Ever !

amaximus
Nekem is tetszik, szerintem jól sikerült, egyedül a 4.25 környéki vokál megoldásra nem vagyok ráhangolódva, de kfejezetten üdítő dal!
legfőképp azért, mert kellemesen hozza a 88-92-es hangulatot, a stílusban is inkább az eurobeat-et jelölném,ahhoz közelebb van, klasszikus hi-nrg-t ez egyelőre nyomokban tartalmaz, de ettől nagyobb gondod sose legyen zenénél. <#worship><#eljen>
<#circling>
Koszi a visszajelzeseket!
Nem mondanám hogy szétrúgtam a szoba falakat annyira tetszett,,<#nyes> viszont egymás után többször meghallgatva se ment el a kedvem tőle<#smile> Jó kis muzsika ez,gratula!!
Musachy
Na ez ZENE, nálam máris kedvenc! <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2015.04.01. 18:47:24

imo :) science fiction is science fact

reynaud

1. ΜFLΞΧ feat. Infinity - Won't Let You Down

2. Ken Laszlo - Dancing Together

3. Miko Mission - Let It Be Love

4. Joy Peters - The Passion Of Love

5. Mention - No Changes

6. ΜFLΞΧ - Search A Heart

7. Ken Laszlo - S.O.S.

8. Ryan Paris - I Wanna Love You Once Again

9. Albert One - Stay (I Venti d'Azzurro Remix)

10. Magic System D.J. - I'm Feeling Alone

11. Tom Garrow - Come Back

12. Alba feat. Fred Ventura - Without You

13. ItaLove - Strangers In The Night

14. Squash Gang - Hey You

15. Ryan Paris - Parisienne Girl

16. Swan - Shining Star

17. Mirko Hirsch - Sweet Surrender

18. Magic System D.J. - Inside

19. Lenroy - Do You

20. D.J. Savage / Estimado - Help Me

Vasárnapra ígértem,de mivel akkor elutazom,itt van korábban a listám,melyben természetesen személyes favorit zenéimet rangsoroltam!
Szigorúan,csak italodisco stílusban készült dalok kaphatak helyett a listán,és egy előadó maximum 2 dallal szerepelhetett!
Néhány nagy sláger melynek talán helye volna egy ilyen listán nem fért be a 20-as rangsorolásba,de megemlítem : Brian Ice - Lost Tonight , Savage - Twothousandnine,Mirko Hirsch - Love On The Run , Fred Ventura - Don't Stop ,Mention - Strange World,Time Machine feat. Albert One - Cold As Ice.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.04.01. 16:22:28

ItaloDisco4Ever !

Akinek belefer egy kis Hi-NRG (avagy elkeszult az elso vokalos munkam).
Remelem elnyeri tetszeseteket:

Musachy
Köszi, hát ez szuper... Lajosok a fő téma. Bár Klajkó 'Clay' Lajos legalább bölcsen kimaradt belőle, annak ellenére, hogy százszor is említik. Inkább nem minősíteném, sajnos ez az egész olyan... magyar. Igaz Birizdó 'Én Vagyok' Lajos már inkább "UK", szerinte. Esetleg lehetne brit (a UK az Egyesült Királyság rövidítése), de amennyire a briteket ismerem, istenigazából élete végéig nem lesz az. De már magyar is csak a rossz értelemben. Persze ismerek én is sokat, aki kijött Londonba mosogatni meg pizzát kihordani és szabadidejében kreálja a mulatós zenét, közben összeszedett némi angol nyelvtudást és már britebb a britnél abban, hogy kell lenézni másokat, más népeket. De jobb is, ha hallgat az ember, inkább én is a régi jó zenéket felteszem és nem idegelem magam a sok kivagyival...

Küldtem privit amiben minden benne van.

Musachy
De hol? Én ugyan nem vagyok egy fb mániás, de rákerestem az említett személyre. Nem tudom, hogy hol és kikkel ugrott össze...

amaximus
ne olvasd el!nem lényeg!
offofoffoffoffoffoff
kicsit fb-ztem, és az ott botlottam bele szanaszéjjel terjedő infókba, mely alapján érdekesség, hogy a k.lacika által dédelgetett homokvárat és imázst kezdi elmosni az ár és ezek szerint nem csak itt voltak problémái, amit nem tudott sem kezelni, sem megoldani, hanem most egyenesen többekkel is összeugrott. Nagy kár érte, pedig sokan tudjuk, hogy nélküle talán be sem jön az országba az új italo és sok előadó valószínű éhen is döglött volna az ő és hűséges -először dacoló, aztán toporzékoló, majd nagy dirrel-durral odébb álló- követői méltán nívós munkássága nélkül. bruhhahaha….érdekes dolgok ezek
uffuffuffuffuffuffuffuffuffuffuffuff
<#hehe><#nezze>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.30. 17:47:05
amaximus
még egy BCR <#vigyor>, legalább némi mozgóképpel.

Momento - Forever

amaximus
Az eredeti #22178-as hsz-t a jogtulajdonos képviseletében eljáró hivatalos megkereséssel hozzám eljuttatott követelés alapján jogtalan, illetve engedély nélküli felhasználás miatt töröltem. Ez van.
A továbbiakban ez alapján, amennyiben erről a jogvédett tartalom tulajdonosa másként nem rendelkezik,akkor az Mflex Sounds nem járul hozzá a hivatalosan nem ingyenes, de lossless, veszteségmentes hanganyagainak direkt vagy indirekt közzétételéhez és jogi lépéseket tehet.
Ez nem túl barátságos, de megérthető, magyarul azt jelenti, hogy amíg a hivatalos bemutató anyagok minőségével egyező bármely lossy, veszteséges rippek vannak itt bemutatva (pl. youtube, más net audio forrás helyekről leszedve), az ellen nem kíván fellépni.
Köszönöm az együttműködést.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.30. 16:32:00
rain70
Valóban így van, jó barátok vagyunk mi, a viszki és a kóla is <#buck>, de azért tiszta a fejem, mikor irkálok, atom részegre nem szoktam vedelni, bár volt rá példa <#ticking>, és az is lehet, hogy mikor kiestem anyámból a fejemre ejtettek, de talán pont ezért nem lettem olyan, mint egy átlag hülye! Nagyobb hülye lettem, aki kimeri mondani a véleményét! <#eplus2>

Megyek, mert dolgozni is kell valamit, vagy ránézni a többiekre, hogy dolgoznak-e, vagy kitalálni valamit, hogy dolgozhassanak, vagy elküldeni mindenkit a melegebb helyekre, meg ilyenek. <#integet2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.30. 09:58:34
amaximus
most komolyan úgy gondolod, hogy aki túl van több viszkikólás körön,az ezt képes felfogni és megérteni?<#hehe>
ilyen a pia, én mindig azt mondom,aki nem bírja,az ne igyon. <#nevetes1>
még nem lépte át a küszöbszintemet, és mivel csak én vagyok a címzett,így ezt eldönthetem,mikortól mit teszek.
de a lényeg, nyugi, nem csak 2-en maradnánk, hisz még így is sok látogatót látok a háttérben, és itt van már Mirko is!<#eljen>
egyébként nem értem most Raint, de ez nem is nagyon baj, sokszor ő sem ért engem, én sem értelek téged és te sem értesz engem,érted ezt?! <#nyes><#nemtudom><#nevetes1>
rain70
Ha szövegértelmezési problémád van, arról én nem tehetek, Csak erről az új számról volt szó.
Megittam jó pár pohár viszkit, de attól még tisztában vagyok vele, hogy mit írok és én nem írtam olyat, amit te most itt hozzámbasztál! Engem, te ne oktass ki! Lelépek én, nem vagyok kíváncsi az állandó sértődéseidre! Kurvára unalmas az is!
amaximus
Én fejjel előre születtem, azt mondták utólag, és az is igaz, csak később dőlt el a nemi identitásom, ami inkább transzkultúrális cyberkinetikus,mint HP, de téged lehet, többször is fejre ejtettek. Hogy ez jó-e vagy nem,az majd később még kiderülhet. <#nevetes1> szerintem már sokat ittál! most vagy igyál még annyit, hogy már ne tudj írni többet, vagy folytassuk majd akkor a halandóak számára kevésbé érthető eszmecserét, amikor már nem torzít a tükörképed.<#hehe>
reynaud
Amaximus itt az ideje hogy elkezdj törölni néhány hsz-t ,jogosan teheted!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nem bírsz magaddal Rain!

Mirko első albuma 5 csillagos,kiváló összeállitás volt,ha neked az ilyen zene nem tetszik,ne is hallgass italodisco stílust!
Ott van még ehhez Ken Laszlo - S.O.S zenéje amit szintén Mirko Hirsch írt,és az egyik legnagyobb zene amit az elmúlt években new-italo stílusban kiadtak!

Kapd össze magad és most már tényleg fejezd be a trollkodást,ez már nem tiszta véleménynyilvánitás,bocs de én ezt már nem tudom tolerálni,megkérled keress magadnak valami más fórumot ahol a dühödet kiengedheted!
Kaposi téma is unalmas már,a tököm se kíváncsi a vele való dolgaidra már!
Ha ez így folytatódik tovább ketten maradtok a topicban Amaximus-al,ha ez a célod az érthetetlen!

Leszídhatsz most engem is,nyugodtan!

ItaloDisco4Ever !

rain70
Én nem seggnyalván születtem, hogy csontig érjen a nyelvem a xaros előadó seggekbe, hogy aztán elmondhassam magamról, hogy "kéjvan" a legkirályabbcsáveszvagyok! Én döntöm emár el azt is, hogy Ismael mikor mehet pisálni! Bár közöm nincs semmihez, de az vagyok! Megmondom én mi vagy te, egy HP férfi testben! <#integet2> <#bdead>

Na iszok még egy kis viszkikólát <#buck>

reynaud
Hi Mirko!

You have already a great album "Obsession" on this compilation i like many songs :Sweet Surrender,Fire,All The Night,Love Hurts, etc.!
Radiorama/Atrium or another italo artist style in your music - That's not problem for me,because the music is amazing!
I really like italo disco songs with guitar play, for that very reason one of my favourite your new song:Mr Hyde!

Thanks for the information,and tracklist from your new album "Power of Desire"

By the way: At long last,will be available on physical disk - "Fire (The original demo version),that's great!

Best Wishes!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
necces voltál. <#kacsint> részben megértelek téged is, de nem várható el minden előadó minden új számától, hogy megújítsa a stílust vagy előrukkoljon valami eddig sosem látott-hallottal. sőt, alapvetően ugye minden zene mindenkinek mindig 50%-on indul (tetszik vagy nem) és csak ezután dől el, hogy a mérce mennyire változik és milyen irányba. mondd meg neki, nem is neked kell megfelelnie, de szerintem érzi ezt ő magától is. <#vigyor0>

rain70
Még gondolkodom, hogyan fogalmazzam meg, hogy ne legyen sértő, mert nagy zenéket dobált már ki, mindenesetre a hosszú írásból egyetlen mondat is elég lett volna.

Dear Mirko!
Sorry my friend, but we are not the same. 😉
A "new" Radiorama song....so I need it like a hole in the head.
My motto: For novelty charms! <#love11>
So packed with Radirorama 80s sounds 😊 This is okay, but there is nothing new under the sun.
If the "Rhythm Of Love*"10 stars, it is maybe to 3-4. <#wow3>

I hope you don't mind i wrote this honestly.

Greetings

Rain

amaximus
Na, látod, ugye megmondtam, hogy Mirko azért csinálta így ezt a zenét,mert ez volt a célja!
Sőt, részletesen taglalta is az okokat, ezt el kell fogadni és kész. Mindenesetre, rendkívül megtisztelő, hogy megosztotta velünk ezen infókat!
<#eljen><#vigyor0>
amaximus
dehogy komolytalankodok, nem is mernék már, <#vigyor> csak te nem olvasol figyelmesen! 😊 nem kértem, hogy az utolsó évből csemegézz, abszolút 1000-ben addig mehetsz vissza az időben,ameddig csak tudsz (akár 78-ig is).
Mondjuk az utóbbi hat évből azért nehogy már csak egy 20-as listával gyere, mert az nagyon karcsú, 6 év azért bőven kitermelt egy bazi erős 100-as listát is, és párszáz igazán ütős italo nótát is, ezt 20-ra szűkíteni abszolút szemfényvesztés!<#vigyor0>
az ilyen listákra egy jó szavazórendszer lehet talán gyógyír,ahol többezren adják le voksukat,amikből majd kijönni valami, de szerintem még az sem lenne elég realisztikus vagy kellően átfogó.
amaximus
Hi Mirko!

We thank you for all that you wrote and shared with us. I think more people will come to understand what this is all about.
I understand and accept it, of course, in fact, in many ways, I agree with you. We love your many songs, but there are many different needs, which can not be met 100%. Never.
<#vigyor>
I wish you all the best, and even more good Mirko's musics!

best regards

(sorry for my weak english)

Hi everyone!

I don't understand Hungarian but I often visit this site and use Google translate to understand it.
I've noticed that there is a lot of talk about my song "Mr Hyde" in Radiorama/Atrium style.

I would like to make some things clear:

ALL Italo/Euro artists of today copy a certain style. We don't do that because we are thieves and don't have new ideas
but because we love this style and miss it. The original artists don't produce songs like this anymore, so we artists of
the New Generation of Italo Disco do so. It's because we love that style and sound.

Just have look at all the Spacesynth artists: They copy the sounds 1:1 or all those Modern Talking-/Dieter Bohlen-style songs.
Or check out artists such as Kennard v.d. Bijl who uses tons of pseudonyms but in 90% of the time does the same thing
because he loves that sound and era.

I really miss Italo Disco songs that feature guitars, so I always try don't add some.
If you are worried that I only produce Radiorama style songs, here's some information:
On my forthcoming album POWER OF DESIRE, 3 of the 14 songs will be in Radiorama-style:
Save me (Just for tonight), Mr Hyde & Lady Mystery.

Here's a possible tracklist - random order and not final:

01 Video Night (feat. Trans-X) - Trans-X-"Living on Video"-1983-style
02 I'm your Doctor - J.D. Jaber/Albert One mid-80's style uptempo
03 Mr Hyde - Radiorama/Atrium-stomper
04 Save me (just for tonight) (feat. Elen Cora) - Radiorama/Atrium-stomper
05 Take me - uptempo - you may know that one
06 In your eyes (feat. Ira from Etolie Vipe) - Italo Sleaze Ballad
07 The Power of Desire - German Eurodisco style à la DJ's Project "Vision of Love"
08 Forever Tonight - Another Ballad
09 Agent of Love 2k15 - Mike Mareen style - Love Spy meets Agent of Liberty in a brandnew mix - not the bootleg version from the Internet
10 Fire & Ice - Maniac meets Synth Pop plus Melodic Rock
11 Remember September - Miko Mission style 3/4 beat
12 Lady Mystery - another Radiorama-Style stomper
13 TV Screen - mid-tempo
14 Bonus Track: Fire (The Original Demo Version) -> Many people are still asking for the original and not the re-recorded version.

There may be some changes but this is what you can expect.

I know that I can't please everyone and a second album is always the most diffifcult one to make
but I'm trying my best. 😊 If you don't like it - no problem. I don't like certain artists and songs either.
That's normal.

Best regards,
Mirko
rain70
Ne vedd már ennyire komolyan az életet, nem mindennap ökörködünk. Havonta talán elviselhető, vagy nem? <#buck>
Igyál egy kicsit, neked is jobb kedved lesz, de nem is, majd én iszok helyetted is. <#crazya>

Ez jó zene és soha nem tudtam volna meg, hogy a Lengyel Galaxy Hunter énekesnője énekel, ha nem olvastam volna Mflex blogjában.
Kár, hogy már nem írogat, a csávesznek nem semmi infók voltak kezei közt naprakészen. Biztos K1 azt hitte majd ő folytatja, igaz még magyarul sem tud, de valamiért elhitte magáról a szentem, <#law>hogy ó valaki lett italo disco-ban, <#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#vigyor1>az <#idiota> angol tudás nélkül. Segget nyalni én csak az asszonynak szoktam, ha értitek mire gondolok. <#hehe>

Na megyek iszok még egy whiskyit! <#zavart1>

Szép lista, de egyetértek Amaximus-szal, nem tudnék ilyet csinálni, ahhoz túl sok a kedvenc. De nálam, Clay BG-je is bekerült volna egy húszasba mindenképp! Csak gyakorolja azt az angolt keményen!
reynaud
Annyira azért nem vagyunk elárasztva igazán jó new-italo muzsikákkal hogy érdemes volna mondjuk akár egy 100-as listát is írni 😊 (már megint komolytalankodsz),nekem nincs egy vödörre való kedvencem,80s italo zenékből annál inkább!

Jövö héten,talán vasárnap lesz rá időm és az elmúlt 6 évben megjelent dalokból jön egy best of twenty, hasonló körítéssel!

Hogy zenéljünk is ,itt van egy előleg ,a helyezését majd megtudjátok,gyakran hallgatom vezetés közben,top színvonalú italodisco!

Mention - No Changes

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Én tudom hogy csak bohóckodtok,de egy bizonyos határt azért nem kéne túllépni!
Ami energiát ebbe beletoltál azt például az interjú előkészítésére is fordíthattad volna !

Több mint 2 hónapja kértem ,illetve ajánlottam valamit!
LADLOO

ItaloDisco4Ever !

amaximus
de szépen megcsináltad és linkelted ezt a listát!<#eljen>
csinálhatnál egy ilyet best of ezerrel is!<#vigyor>
amaximus
ha beledöglök sem tudnék ilyen listát kreálni, nagyon nehéz úgymond rangsorolni akár csak az elmúlt egy évet is, így sosem teszem szívesen. most sem fogom. nálam az a helyzet, hogy van egy nagy vödör kedvenc és mindig az van előrébb, akikhez épp jobban alkalmazkodik a kedvem vagy hangulatom!

Meg fogom majd alkalmadtán keresni a "Lajost" is, de egyelőre örülük, ha a saját magán dolgaimra marad egy kis idő, mostanában nagyon elfoglalt vagyok és nála szintén nulláról kéne kezdeni a felvezetést, mármint részemről.

Emlékeztetlek, hogy ez még mindig egy nyílt fórum, nem pedig tudományos vagy jogi lexikon és szakfolyóirat, tehát néha belefér, bele kell férjen két idióta (ha esőemberünk kikéri magának,akkor meg csak 1) öncélú baromkodása is. <#hehe> Azon kívül pedig csak tényszerűek és tárgyilagosak voltunk még ott is,ahol ez picit félreértető lehetett. <#nevetes1>

reynaud
A listám alatti csevegés egyes részleteit, mondjuk a face oldalon is leküzdhetéttek volna,értelmetlen nem idevaló,közönséges!
A lábujjatokra lépek ha nem moderáljátok magatok!

Max te meg inkább azon fáradoznál hogy felvedd a kapcsolatot Lajossal (Birizdo I Am) és megkérdezd tőle ,remek,nagyszerű italo-disco zenéjét "Mademoiselle" mikor adja ki vinylen,egy példányt vásárolnék én is és szerintem sokan mások is belőle!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.29. 14:29:21

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az elmúlt cirka egy év legjobb new-italo zenéi az én rangsorolásom szerint.

1. Mflex - Rock My Heart

2. ItaLove - Too Late To Cry

3. Victor Ark and Magic System D.J. - Be My Lover

4. Miko Mission - Universal Feeling

5. Hélicon - The Net

6. Fred Ventura - Don't Give Up

7. Lenroy - Give Me A Night

8. Birizdo I Am - Mademoiselle

9. Mirko Hirsch - Mr Hyde

10. Amaya - Car Crash
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.29. 13:44:48

ItaloDisco4Ever !

amaximus
én is várom a fullos verziót,elhiheted!<#vigyor0>
a tapasztalatok alapján nagyon nem lesz elhúzva, ők nem szokták hónapokkal előtte beharangozni,szerintem max. 1 héten belül lehetünk
rain70
Most felcsigáztál rendesen! <#miaz>
amaximus
namegja azéis ahoty mondodkifele <#hehe>
amaximus
ha már belekérdeztél, van pici morzsám, még aznap a hír után próbáltam keresni Mflexet meg a DMC-t is többször is, de 2 napig nem jött egy betű válasz sem tőlük, majd ma reggel talán a 2-3 kérlelgetés után kaptam egy 90mp-es részletet mp3 128ban, hozzá életveszélyes fenyegetéssel, ha kikerülne tőlem, <#violent> nekem annyi, tehát kaptam, de ezek szerint nem osztogatósat, hanem mert mint írták, foglalkozunk is és publikáljuk az Mflex megjelenéseket. így egy véleményt mondhatok.
a megjelenés időpontját nem tudom,nem kaptam infót,csak amit tudni, hogy hamarosan...valamikor. 😊
a zenétől én sokat vártam, mint synthwave rajongó. persze fingom nem volt,mit fogok hallani, a hossz pedig rövid egy komolyabb értekezéshez, de amit hallottam,attól én tényleg izgalomba jöttem, viszonylag lassabb ütem, de végig lüktető hangzás, több helyen kegyetlenül brilliáns megoldásokkal, kellemes dallamvonal. én nagyon várom, és arra esküdni mernék, hogy neked is nagyon be fog jönni, remélem többeknek is tetszeni fog, itt lesz helye,az biztos.

a többi meg remélhetőleg hamarosan kiderülhet. <#vigyor0> szóval várjuk.
rain70
nemcsakk leírrtamm hotty nemleszjolígy irvavad ugy aza szav vagy szo a lenyegmeg azhotty "szarokbelehatszaz" ahogy regen a ruszki katonak monddák mikoormárcsakk 2 ev volt vissza az oteves katonnai szolgalatbóól <#kuss>
amaximus
most ez mentegetőzés akart leni? +1N
tuttyuk, hogy tucc hejesen irni, mások csak erőltetni próbálják ezt az egész nyelvtant és írástudatlanságot, és engem is sokáig baszogattak, amikor még ékezeteket sem tudtam írni, mondjuk most sem mindig sikerül,mint ahogy gépelési okokból a nagybetű sem.<#vigyor>
amaximus
én is, csak még nem tudom melyik mezőgazdasági vagy bányászati segédeszközzel tegyem. <#hehe>
rain70
Odavalló- 1 L <#wow3> Pedig most nem is telefonon vagyok, amin utálok gépelni.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.29. 11:51:40
rain70
Megdugnám! <#law>

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.03.29. 11:45:10