NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    megértem a hirtelen, de felesleges zsörtölődést, de semmi nem lehet durvább annál,minthogy (akár nem teljesen témaspecifikus) zenék vagy gondolatok leírása helyett az oldalról nem megnyitható módon zenei hangokat nem tartalmazó magnókazetták vagy egyéb hifi alkatrészek óriás méretű fotóival telitődjön az egész oldal.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem tetszenek a kazetták, a kazettáid, sok volt ezekből nekem is, de erre ott van zeff féle hifi choice. ott témába és mellbevágó is minden hasonló hsz.
    ez a fórum zenei,abból is inkább olyan, amiket lehet hallgatni, nem hifis, de ettől még belefér néhány ilyen produktív hsz is, csak kértem, hogy rakd spojlerbe, mielőtt elkap a lendület és az összes kazidat és egyéb hifi herkentyűt befotózod ide. nem egyet raktál, nem 1 egyedi hsz miatt jeleztem, hanem mert láttam, a kazetták dec 31ig is kitartanának. tehát csak javasoltam, emiatt nem kell hőzöngeni, megcsinálod te vagy más szépen csendben az ilyen manővert spojlerben, és megy az élet tovább. NO HISZTY!
    a hatalmas lemezborítókat sem tartom nagy ötletnek ide berakni, de az legalább picit kapcsolódik egy konkrét zenei megjelenéshez.