NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus

biztos nem írtam eléggé egyértelműen, ezért kell idézgetned tőlem nekem, amit enélkül is tudok, hisz itt kevésbé kerülök önkívületi állapotba, tehát akkor,most és holnapután is önmagam vagyok! nem a véleményed kimutatása vagy t-ben tartása volt a kérdés, a megkérdőjelezés, hanem az, hogy ez hogyan jött ki neked akár az én példámon keresztül, akár úgy, ha kicsit jobban körbenézel a kevesebb magnódecket tartalmazó klippek között. másrészt ha így írod, hogy "best video 2017 by reynaud", vagy "best akármi by reynaud" kevésbé feltűnő (én pedig biztosan még csak gondolatilag sem foglalkozok vele), anélkül meg olyan, mintha a topikot vagy a stílust képviselve létrejött volna a "best of akármi", ami itt közzé tétetik, ami meg megint messze nem igaz.
    a többire emiatt már nem is fejtegetek ki semmit, hisz már sokszor leírtam, nyilvánvaló, hogy mindenkinek más az ízlése, és a tetszése, nem tetszése, a változatosság pedig előnyünkre válik, ezt leírhatja bárki, és ez jó. az is nyilvánvaló, hogy hegylakó módjára küzdök a csak egy legjobb lehet beskatulyázás ellen (szerintem más kimaradt előadók nevében tök jogosan ), de csak azért,mert legalább 10-20 legjobbak vannak minden évben.
    úgy látszik, örök lufi téma lesz a legjobbozás. még szerencse, hogy nem jobbikozás!
    ha most itt minden aktív tag legjobbozna, very best of valószínű igen eltérő legjobbak lennének, ami megint groteszkbe vagy nagy összevisszaságba fulladna.
    na de nem akartalak félbeszakítani, mi a következő legjobb? legyünk túl rajta gyorsan!