NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    nocsak, bő 4 nap után jött válasz, idézgetek belőle:

az alapkérdésem az volt, hogy mikor és miféle lesz a vol3 és naívan reméltem, gyorsan kapok egy csomó sample-t, de azt pont nem kaptam.

"..........kérdésedre reagálva pár konkrétum az Italo Essentials Vol. 3 EP-vel kapcsolatban, ami már teljesen kész van jó ideje, és további zenék is be vannak tárazva, de megjelenése mégis legkorábban 10-15 nap múlva várható, többnyire valóban új zenékkel. Az sem elképzelhetetlen, lesz addig youtube ízelítő a tartalomból.
    A sorban következő album hosszúságú EP-énk is követni fogja az Mflex Sounds-féle italo vonalat, de leginkább stíluskavalkádra kell számítani, italo disco, disco, ballada, chillout és ambient elemek váltakozására, de a Vol. 3 különlegessége talán az lesz, hogy kifejezetten hangulat manipulatív a tartalom, amiben az Mflex Sounds megpróbálta a legszebb melódiákat és dallamokat összegyúrni, törekedve arra, hogy a hosszú dalok hosszú élményt is nyújtsanak. Nagyon bízunk benne, hogy ez az EP még szélesebb rétegekhez fog szólni vagy eljutni, mint a korábbi zenék vagy albumok...........A tervek szerint pár hétig valószínű csak a bandcamp-en lesz megvásárolható, mielőtt a többi zeneboltban elérhetővé tesszük.....akit érdekel, kövesse nyomon a megjelenő hivatalos információkat.

Köszönjük.

Mflex Sounds Team
    Kate"

eddig a néhány részlet, sokkal okosabb nem lettem, csak pici infóval gazdagabb, és mivel beleolvastak a fórumba, Rain neked küldtek egy külön üzenetet , priviben átnyomtam.