NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magicboxx
Srácok, egy ideig elérhető volt az extended verzió limitált ideig. Leszedte valaki? Hálás lennék érte! Nem youtube rip-re gondolok!

<#eljen><#taps>

Azóta törölték a soundcloudról. Valakinek csíphette a fitymáját. <#nyes> De sebaj! <#wink>

TQ - KickStart (remix Gerson Tellez)

Na, innen töröljék! <#smile>

Choose your weapon!

kaposi1
Mirko Hirsch & Peter Wilson - Love On The Run ( Special Duet Version) <#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Sorry! We can't find that track.<#shakehead>

TQ - KickStart (remix Gerson Tellez)

Óriási zene, annyira jó, hogy nem tudja elrontani semmilyen énekkel TQ.

Choose your weapon!

Ez a CJ Rise zene tetszik! Az előző albumán is volt egy nagyon jó nóta. CJ Rise - Rainbow (Dreamscape)

Choose your weapon!

Micsoda undorító, felháborító ez a paródia! Megcsúfolása mindennek ami szent! Vérig vagyok sértve! Szenny ez az oldal, többet nem jövök! Mindenkit kérek ne kommenteljen, mert úgysem válaszolok! <#nyes>

Choose your weapon!

Mától elvileg elérhető kiadvány

Boris Zhivago ‎– Love In Russia
Label:
SP Records (5) ‎– SP 0023
Format:
CD, Album, Gold Plated
Country:
Russia
Released:
24 Oct 2014
Genre:
Electronic
Style:
Synth-pop, Italo-Disco, Hi NRG
Tracklist
1 For The Love In Your Eyes 6:11
2 Lana 5:14
3 From Russia With Love 4:19
4 Russian Girl 4:23
5 Lonely Lover 4:24
6 In My Arms 4:47
7 Deep In My Heart 5:23
8 The Memories Of My Heart 3:43
9 The Years Go By 4:55
10 You & Me 4:28
11 Love In Russia 5:51
12 The Final Chapter 4:31
13 One More Time 4:48
14 Once Upon A Time 5:19
Bonus Tracks
15 No More Love 2014 4:28
16 In A World Of Fantasy 2014 6:24

Tam Harrow-Kept boy

CJ Rise - Atlantic Airwaves (Spacesynth '14)

ha volt akkor bocs...

köszönöm az információt<#wave>
ALDENTE, I love you silent, loud (New Italo Disco 2014)
<#lookaround><#bdead>

Köszi hogy felhívtad rá a figyelmem<#integet2>

narumon
Atelier Folie ügyben kellene egy kis segítség. Jelent meg most egy nagylemez vinylen, de a rajta található számok közül csak a Leave me Alone-t találom youtubeon. A többi számot ismeri valaki? Milyen?
Atelier-Folie-Lost-Demos-And-Unreleased-Masters
Utoljára szerkesztette: narumon, 2014.10.24. 15:37:08

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

amaximus
egész jó ez a válogatás, főleg a változatossága miatt, de ennyire hülye címet, hogy italo disco is back (sorozatban, már megint), rég láttam,, van némi fázis késés, hisz már visszatért néhány éve! 😊 igaz a szűk rajongó rétegen kívül ez nem sok mindenkit érdekel. 😊
a Blazestation konkrétan hallgathatatlan! rejtély, miért került fel.
az is érdekes, hogy 4-5 éves zenék is vannak rajta.
A Retrosynther zenéd szerintem kifejezetten jó a stílusban (dícséret!), kár, hogy nem italo disco, hanem spacesynth, viszont legalább a teljes laserdance vsti eszközkészlet benne van 😊 . talán érdemes lenne összedobni egy albumnyit, azt is szeretnék a space-esek.

amaximus
mert nem mindenkinek olyan jók a képességei,mint neked vagy neki! <#hehe>
Musachy
Miért nem?

imo :) science fiction is science fact

Az én törlésemét nem értem. Annyit írtam, hogy az a flexi zene tetszett. De töröld mit bánom én. Eddig sem nagyon írtam már ...

kaposi1
Éppen most hallgatom.<#crazya><#eljen>
Fogadásom lenne rá hogy lesznek itt akik még igy sem fogják tudni letölteni.<#shakehead>

Utoljára szerkesztette: kaposi1, 2014.10.23. 19:52:01

kaposi1
Sajnálom hogy nem értetted meg a törlés üzenetét.<#falbav>
Magától nem tűnik el semmi ahhoz én kellek.

Srácok, nektek is eltűnnek a hozzászólásaitok? Én a héten ma délelőtt írtam valamit, de hűlt helye ... Na mindegy, nem volt lényeges úgy sem, csak nem értem.

Sőt, biztos! <#wink>

Choose your weapon!

Sanyi barátom hívta fel erre a jó zenére a figyelmemet<#crazya><#worship><#eljen>
Strange Talk-Eskimo Boy (Henry Flex Remix)

lehet hogy volt már......
Na ha ilyenek az ázsiai lányok, akkor csak ne fogyjanak el.<#nevetes1>

Ezt a zenét hallgatva, nekem valahogy mindig beugrik a Bad Boys Blue. Vagy csak én hallok nagyon félre?😊

Synthesis-Fields Of Eternity (Space Mix)

kaposi1
Elfogytak volna az ázsiai lányok? <#nevetes1>

M.D.Project -Italo Disco Fantasy 3 (2014 Italodisco)

Choose your weapon!

Musachy
Nekem tetszenek ezek a zenék.

Belehallgattam párba, a hangzásuk érdekes, de nem igazán dallamosak.

Choose your weapon!

Egy brutáljó válogatás:
Vox Populi 2: A Sequel

Daniar Sagindykov - Aru Kyzdar

Dj KramniK - Bad Robot

A Bad Robot a jobbik(os)! <#wink>

Choose your weapon!

amaximus
és majd egy hónapja már hoztam a srácokat, azóta már természetesen veszteségmentesen is hozzá lehet jutni mindenhez

Evanton - Italo Disco

amaximus
tudom, hogy sok szart hozok, gondolom eggyel több vagy kevesebb már nem számít,
egy friss felvétel,mely hamarosan debütálni is fog teljes terjedelmében, most (tegnapelőtt) kaptam a tengerentúlról. ebbe még tuti nem kontárkodott bele a masztergéniusz.

Pumpkin - Uh Oh (demologicaly) DOWNLOAD!

kicsit direkt Cowley és Divine utánérzés,de szerintem ez is van olyan szar,mint a többi, amit nem osztok meg itt. <#hehe>
amaximus
nagy szerencséje a világegyetemnek,hogy belőled csak úgy sugárzik az intelligencia! <#hehe> <#falbav> <#taps>
amaximus
én nem veszekszem, de teljesen igazad van! annyira azért nem érezné jól magát, ha priviben csesztetne, mert akkor egyrészt nem kapna önelégült nyilvánosságot, másrészt nem fogalmaznék ilyen szépen a részére,mint itt. azért ne felejtsük el, nem én voltam,aki többször is provokálta,idézgette a másikat, de részemről zárnám ezt a dolgot.
Á, én befejeztem, nem írok neki vissza már. Szeretek vitatkozni, de a primitív embereket nem nagyon csípem. Írnak világba, de csak a hülyeség süt a szövegből.

Choose your weapon!

magicboxx
Most muszáj ez megint? Privátban is tudtok veszekedni.
amaximus
nem is tudom,miért voltam 100%-ig biztos abban, hogy pontosan ez lesz a következő mondatod?! talán, mert annyira kiszámítható vagy, hogy az már fáj, valakinek tényleg fel kéne már kapcsolnia nálad a villanyt, de gondolom, te elvagy a magad sötét félhomályában. ha annyira érdekel, akkor gyűjtsd ki az összes linket,amit én ide raktam, és én megmondom, melyik zenéket szedtem le a te oldaladról és töltöttem fel új linken. ha egyet is kihagysz, nem fárasztom veled magam.

sosem voltam falusi, nem mintha nekem bármi gondom lenne egy falusival vagy a kiterjesztett vidékkel, van 1-2 ingatlanom vidéken is, de ha egy falusi már 1 bittel is értelmesebb nálad (ami valljuk be, nem túl nagy kihívás senkinek sem), az már nekem a kommunikációban nagy boldogságot jelent. sok helyen éltem, most is városban élek, igaz egy fél hegyoldalban, a város meg alattam van, de korábban olyan városban is éltem,ahol ilyen kis töketleneket ettek vacsorára,mint te.
Kérek linket azokról a zenékről, amiket az oldalamról töltöttél! Kíváncsi vagyok! Személyes kérdés, ugye te falusi vagy? <#nyes>
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.10.19. 19:57:47

Choose your weapon!

amaximus
kíváncsi voltam, mennyire ismered fel önmagad hulladékait (eredmény: semennyire, a torz énképed miatt gondolom), ezért az ide rakott zenék közül 3-4 zenét kifejezetten a te szupergagyi blogodról vettem át, ahol lelkesen és töketlenül osztod ezerrel a szar remaszterelt youtube rip és más oldalakról átvett 128-as mp3-aidat, és ahol minden letöltésnek úgy örülsz, mint serdülő kamasz az első magömlésének. ezt persze folytasd nyugodtan tovább, legyen ez a hitvallásod, légy tőle boldog, a fszt se érdekli, csak kár, hogy emellett annyira piti és sötét vagy a 130as IQ-dal, hogy az is csoda, ide állandóan visszatalálsz, hogy legyen hol nagy mellénnyel kapargatni a szemétkupacod tetején. lehet, hogy én raktam ide szemetet, de egyrészt a te szemétkupacodból is hoztam, másrészt nézőpont alapján nem én vagyok az egyetlen,aki valaha ide szemetet rakott, sok link, számomra is szemét, és ha le akarnék süllyedni a te csökött szintedre,akkor elárulnám neked, hogy mi még itt a szemét.
Musachy
Gyulának van igaza. Semmi vita, ő csak hozza a zenéket. <#nyes>

Estimado - Now We're In Go ( My Favorite Collection )
<#awink><#hawaii>

Csak vicceltem ám a kinevezéseddel! Isten mentsen meg minket a zenéidtől (ami szemetet eddig kiraktál ide, az nem piskóta)! <#nyes> Javasolnám, h indíts egy külön fórumot, ahol kiélheted magad és csinálhatod a szavazgatást, tuti sok követőd lenne! Ja és elnézést kérek, hogy megszólítottam mélyen tisztelt idiótaságod! <#nyes>

Choose your weapon!

Laci!
nekem szimpatikus zene,kösz az infóttttttttttt<#awink>
kaposi1

amaximus
egyébiránt nem tudom, mit és hol kell aláírni, de simán lennék házigazda, ha másért nem, akkor azért, hogy a fórum tematikában egy kicsit szélesedjen, és rugalmasabb lehessen a zenéket illetően is. ez talán más látogatónak sem okozna gondot, talán a többség még örömmel is fogadná. van némi egyéb ötletem is, mint pl. szavazórész, mely egyfajta tetszési indexet mérhetne adott zenéknél vagy videóknál, illetve valamilyen linkgyűjtemény, ami egy helyen összefogná a fórumba rakott mindenfajta zene linkjét és videóit. persze ez függ az sg adta lehetőségektől is.
amaximus
picit túlértékeled magad és az itteni lehetőségeid, ha úgy gondolod, magadon kívül bárkit javasolhatsz, ha még csak irónikusan is. mostanában kicsit átestél a ló túloldalára, sok olyan személyt szólítasz meg, aki szarik rád. más kérdés, hogy ha valakit szeretnél, bár ahogy korábban is sokszor voltál némi, nemi és fogalomzavarban is, így ezt az oldalad büszkén vállald fel most is te kis zseni. egy jó paraszt mindig maradjon a szerszámánál. bár ezt a metaforát sem fogod érteni,ezért ne is filózz rajta,nehogy agyérgörcsöt kapjál a megerőltetéstől. 😊 <#hehe>
magicboxx
Fasza...