New-italo zenékből az elmúlt időszakban itt a topicban is megemlítettek közt,azért akad néhány egészen profi munka!
Carino Cat,Peter Wilson,Tobias Bernstrup,Night In Wales vagy éppen a még megjelenés előtt álló Synergic Silence feat. Fred Ventura dal.
Az orosz elcsépelt new-italo dalokkal szemben,ezek egy jó színvonalat hoznak a stíluson belül.
Synthwave zenék közt sincs mostanság sok kiemelkedő produkció,van egy sablon,arra építkeznek sokan,ennek végeredménye aztán egy kommersz hangzás!
Szóval itt a topicban abból tudunk válogatni ami van,való igaz nincs sok jó.
Nincs FB regisztrációm,ezért én nem tudtam Grant Miller ezen bejegyzéséről,köszi ezt az infót.
Reméljük a háttérben valóban készül egy Mflex & Grant Miller közös produkció.
Mike remixei nagyon jók,és arra a hangzásra amit a zenéiben hallhatunk,legyen az italo-disco,synthwave,synthpop,vagy éppen dreamwave,méltán kap egyre több elismerést.
Speciel én italo-disco,synthpop stílusban készült,pörgősebb dalait,és remixeit hallgatom elsősorban,viszont a plafon nálam ez a synthwave stílusban készült remix!
Egyébként azzal hogy ilyen jó véleménnyel illeted rendszeresen Mike zenéit,az nekem is visszaigazolás arra amit a zene fórumon évek óta leírtam a dalaival kapcsolatban.
Az meg teljesen természetes hogy becsúszik egy-egy olyan dal ami nem bejövős tőle.