NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem lehet rossz. A Don't stop-ot nemrég hallgattam, és az tetszik. A többit egyenlőre nem ismerem.
Na én is elképzeltem.
Mire valahova elértél, biztos pattogós zenét szolgáltattál.😊
Mire valahova elértél, biztos pattogós zenét szolgáltattál.😊
No, még egy felvétel az elektronikus diszkó stílusból. Most bukkantam rá erre a gyönccemre. Nekem szívem csücske ez a műfaj, sokszor több ötletet, fantáziát, hangzást és néha még jobb dallamot is találok benne, mint a hagyományos disco-ban. Akin nem szereti, bátran lapozzon! <#wink>#wink>
Apoptygma Berzerk - Unicorn (Fairlight Children Rmx)
Apoptygma Berzerk - Unicorn (Fairlight Children Rmx)
Choose your weapon!
Vizuális típus vagyok. Ez a babettához kötözött deck dolog megérintett <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Tuti! Akkor ki gondolta volna, hogy nem kell majd a zenékért távoli helyekre járnom, a babettához hozzákötözött deck-kel és gondolkodni, hogy azt a szúrós alapzajt vajon leszedi-e a dolby-c! <#nevetes1>#nevetes1>
A kislányomnak megmutattam a rutrackert, azóta csak onnan tölt! Ja, és kéri, hogy remastereljem neki a zenéket, mert úgy jobban szólnak! <#nyes>#nyes>
Most ez megy nálam:
Roboti - Apartment On The Moon
A kislányomnak megmutattam a rutrackert, azóta csak onnan tölt! Ja, és kéri, hogy remastereljem neki a zenéket, mert úgy jobban szólnak! <#nyes>#nyes>
Most ez megy nálam:
Roboti - Apartment On The Moon
Choose your weapon!
Azért legyen egy kis zene, nem tudom, hogy volt-e már...
Fred Ventura & Paolo Gozzetti - Italoconnection (2014) - FLAC
Letöltés
Fred Ventura & Paolo Gozzetti - Italoconnection (2014) - FLAC
Letöltés
Különben tényleg olyanok vagyunk picit mint a dinoszauruszok <#vigyor2>#vigyor2> A fiatal generáció már mp3-at se gyűjt. Tudjátok mi megy? Youtube zenehallgatásra, otthon, irodában stb. Nem számít, hogy szól, a lényeg, hogy a kedvencük rögtön elérhető. A másik a különböző stream szolgáltatások. Spotify, vagy Google Music, minimális havi díjért azt hallgat, és ott, amit szeretne. A Youtube is jön a fizetős modellel, hogy háttérbe fusson mobileszközökön. Azt, hogy min és milyen minőségben hallgatják ezt, már bele se érdemes menni <#wink>#wink> Teljesen másképp és máshogy gondolkodnak. Aki Komjáthy Gyurira várva töltötte az időt a rádió előtt, hogy felvehessen valamit, annak ez a világ természetes, hogy idegen. De valljuk be, a 80-as években lehet, hogy a karunkat adtuk volna ezért <#awink>#awink>
Pontosan ezt végzem én is. Ezért pakolgatok mindent fel egy blogba. Kihalófélben vagyunk úgyis. Egyébként sem jelent semmi dicsőséget ezeknek a zenéknek a gyűjtögetése másnak, csak nekünk, maroknyi hasonszőrűnek.
Choose your weapon!
Nekem a kiadó patronáló / gyűjtő arcokkal sincs semmi bajom. Ő megvásárolta, senki nem várhatja el tőle, hogy bedobja a fórumba. Elég, ha megosztja a megjelenést, vagy a videót. Előbb vagy utóbb úgy is meglesz. Mondjuk én ebből a kapaszkodok a zenékbe, és nekem van meg csak, "dráááágassszágom" dologból már kinőttem. Hosszabb távú tervem az, hogy a privát gyűjteményem, gondolva itt pld. a rengeteg berippelt maxira, normálisan rendezve, publikus és privát torrent oldalakra kerüljön ki. A sírba nem vihetem, a gyerekeim nem biztos, hogy megőrzik, így leginkább a műfaj megmaradása, és megismertetése miatt tartom fontosnak.
Én is arra gondoltam anno, mikor beregisztráltam, hogy milyen szuper dolog ez a fórum, mindenki feltölti a "találmányait" a közösbe, aztán lehet hallgatni ezerrel a jobbnál jobb és eleddig ismeretlen zenéket. Az emberek sokszínűsége miatt sajnos ez nem így működik. Van egy pár ember aki osztogat szorgalmasan, vannak a lemezborítós, kiadó patronáló gyűjtők, aztán az árnyékemberek, akik jelen vannak, de sosem tesznek ki semmit, csak visznek, illetve azok, akik észt osztani járnak fel. Én az első csoporttal szimpatizálok, de az az igazság, aki ide tartozik ráun erre egy idő után. A gyűjtők nem szeretik ezeket, mert ők őrzik a zenéket és csak lemezborító-plakát szinten kommunikálnak, illetve egymás közt privátban cserélgetik a zenéket, a trollok pedig mindenben csak kötözködnek úgyis.
Choose your weapon!
Persze majd megkapom, ez nem egy chat szoba ... Ne itt próbálkozzam a dumával.😊
Persze, nem akarom és szerintem nem is lehet leírni ezt a stílust manapság sem. Tényleg vannak olyanok, amik nagyon tetszenek. Csak én azért jóval kevesebbet találok, ami tetszik. Igaz időm se sok van zenélni ...
Megértelek. Nem véletlenül próbálkoztam én is ilyen dolgokkal, próbálva enyhíteni a non-stop vitát. Én sem gondolnám, hogy az audiofil dolgokat itt kellene kitárgyalni.
Azért érdemes figyelni az új megjelenéseket, szerintem mindig lehet jó dolgokat találni. Meglepő módon él és virul a műfaj.
Azért érdemes figyelni az új megjelenéseket, szerintem mindig lehet jó dolgokat találni. Meglepő módon él és virul a műfaj.
Arra nem emlékszem, hanem arra az időszakra, mikor mentek itt a jó dumapartik is.
Én szeretem a zenét, de nemcsak azt, mikor ömlesztve itt vannak a youtube linkek. Ráadásul már írtam, a mostani zenék nekem egyre kevésbé jönnek be. Biztos bennem van a hiba...
De régen emlékszem megosztottuk 'fiatalkori' élményeinket, akár még a középiskolai zenei tapasztalatainkat, nosztalgiáztunk egy-egy zenével, leírtuk, hogy kinek milyen zene kötődik az életéhez, és miért, ... stb. Na és mikor ilyen időszak volt, azt szerettem, és nem csak én.
Párszor próbálkoztam itt még ilyesmit feldobni, de hát ez már nem divat. Csak az ilyen tuti hangsugárzók, meg az olyan tökéletes lossless-ek körüli témák. Na és ezekhez viszont én nem tudok hozzászólni, ezért inkább háttérbe húzódom, általában.
Bocsesz a szószösszenetért.😊
Én szeretem a zenét, de nemcsak azt, mikor ömlesztve itt vannak a youtube linkek. Ráadásul már írtam, a mostani zenék nekem egyre kevésbé jönnek be. Biztos bennem van a hiba...
De régen emlékszem megosztottuk 'fiatalkori' élményeinket, akár még a középiskolai zenei tapasztalatainkat, nosztalgiáztunk egy-egy zenével, leírtuk, hogy kinek milyen zene kötődik az életéhez, és miért, ... stb. Na és mikor ilyen időszak volt, azt szerettem, és nem csak én.
Párszor próbálkoztam itt még ilyesmit feldobni, de hát ez már nem divat. Csak az ilyen tuti hangsugárzók, meg az olyan tökéletes lossless-ek körüli témák. Na és ezekhez viszont én nem tudok hozzászólni, ezért inkább háttérbe húzódom, általában.
Bocsesz a szószösszenetért.😊
Szimpatikus ez a hozzáállás.
De sajnos úgy érzem, ez már csak egy álom marad ...
De sajnos úgy érzem, ez már csak egy álom marad ...
Szolid meglátásom szerint, és most lehet, hogy mindenki megharagszik, de mindannyian vén [email protected] vagyunk. Csomó hülye berögződéssel, megszokással, és hittel, hogy mi tudjuk a tutit. Ugye itt mindenki valamilyen formában minimum 30 éve foglalkozik zenével. Jó lenne nyitottabbnak lenni, nem leszólni durván másokat, és picit másképp állni az egészhez. Mindenki lehet és legyen véleménye, de próbálja meg olyan stílusban megfogalmazni, hogy azzal ne bántson meg másokat.
Alapvetően azt gondolnám, hogy picit B. Tóth Lacis módon ennek a dolognak úgy kellene működnie, mint náluk volt anno a magnósok klubja. Mindenki próbál bedobni a közösbe, amiből mindenki profitál. Ha nem tetszik a minősége valaminek, amit linkelt valaki, akkor se beszólni kell, hanem esetleg mutatni jobbat, vagy ha nincs meg, akkor hálásnak lenni a címért ami alapján meglehet vásárolni vagy letölteni valahonnan.
Szóval a lényeg az lenne, hogy meg kellene becsülni minden tagot, mert fontos minden youtube videó, letöltési link, vagy újdonság hírének megosztása. A vicc, hogy tényleg sokkal többen olvassák a topicot, mint gondoltam volna. Nagyok sok privát üzenetet kaptam olyanoktól, akiket nem láttam a fórumban. Kaptam listákat mit nézzek át, kaptam losslessben zenéket, hadd ne soroljam. Az ilyen emberekről kellene példát venni. Laci is kapásból linkekkel és infókkal kezdte a fórumot, jó lenne ide visszatalálni.
Persze lehet, hogy mind ez az én idealizált világomban létezik <#vigyor0>#vigyor0>
Alapvetően azt gondolnám, hogy picit B. Tóth Lacis módon ennek a dolognak úgy kellene működnie, mint náluk volt anno a magnósok klubja. Mindenki próbál bedobni a közösbe, amiből mindenki profitál. Ha nem tetszik a minősége valaminek, amit linkelt valaki, akkor se beszólni kell, hanem esetleg mutatni jobbat, vagy ha nincs meg, akkor hálásnak lenni a címért ami alapján meglehet vásárolni vagy letölteni valahonnan.
Szóval a lényeg az lenne, hogy meg kellene becsülni minden tagot, mert fontos minden youtube videó, letöltési link, vagy újdonság hírének megosztása. A vicc, hogy tényleg sokkal többen olvassák a topicot, mint gondoltam volna. Nagyok sok privát üzenetet kaptam olyanoktól, akiket nem láttam a fórumban. Kaptam listákat mit nézzek át, kaptam losslessben zenéket, hadd ne soroljam. Az ilyen emberekről kellene példát venni. Laci is kapásból linkekkel és infókkal kezdte a fórumot, jó lenne ide visszatalálni.
Persze lehet, hogy mind ez az én idealizált világomban létezik <#vigyor0>#vigyor0>
<#awink>#awink>
Hááát... Visszaolvasva a topic indulása is nehézkes volt, lásd az első 5 oldalt. Mindjárt húzták a házigazdát, miért hívja fórumnak, illetve miért lehet letölteni, sorolhatnám.
Hááát... Visszaolvasva a topic indulása is nehézkes volt, lásd az első 5 oldalt. Mindjárt húzták a házigazdát, miért hívja fórumnak, illetve miért lehet letölteni, sorolhatnám.
Azon én is gondolkodtam, csak mert Albert One, de az pont nem jött át nekem annyira. Hát ez one.
imo :) science fiction is science fact
Az EP One
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na igen, azt nem szeretem én sem, hogy ha éppen nem tetszik valakinek a zenéje, akkor megkapja, hogy az irigység árad belőle és persze fingja nincs a jó zenéről ...
Teljesen igazad van. A fenét se érdekelné, ha valaki egyszerűen kitenné a zenéjét. De amikor melléírja, hogy milyen istenkirály és burkoltan fogalmazva, aki nem szereti az egy irigy botfülű, akkor nehéz megállni, hogy az ember ne szúrjon vissza. Ki nem állhatom, ha valaki a saját véleményét másokra akarja rákényszeríteni.
Choose your weapon!
Tessék apus! <#wink>#wink> Szerintem ez bejön neked:
Indila - Boite En Argent (Dj Ikonnikov E.x.c Version)
Indila - Boite En Argent (Dj Ikonnikov E.x.c Version)
Choose your weapon!
Nem minden vélemény nyilvánításból kell(ene) veszekedésnek lenni, sokszor nincs is. Volt itt vita például TQ művésznő munkásságával kapcsolatban is, nem kevés. Én általában nem rejtettem véka alá nem tetszésemet és az ellentábornak természetesen ez nem mindig fekszik. Mflexnél más a helyzet, amíg nem hagyta maga mögött az sg-t, addig sokat értekeztünk mindenféle (főleg zenei) dolgokról. Amikor a dallam kreálást elkezdte, magam is dícsértem, annál is inkább, mert én nem tudok ilyesmit. Ezt vissza is lehet nézni az egyik általa indított topikban. A baj az, hogy ha valakinek van egy olyan véleménye, ami nem tetszik azoknak, akik mondjuk őt "istenítik" (ebben az esetben kisbetűvel a helyes), akkor egyből áll a bál. Mivel személyes sértésnek érzik a "hívők".
Na ennek a parttalan vitának semmi értelme. Akkor inkább senki ne írjon semmit. Ennyi hozzáfűzni valóm volna a témához és ezzel be is fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.09.30. 21:10:15
Na ennek a parttalan vitának semmi értelme. Akkor inkább senki ne írjon semmit. Ennyi hozzáfűzni valóm volna a témához és ezzel be is fejeztem.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.09.30. 21:10:15
Nehogy azt hidd! Nem hagyja el itt senki a fórumot, mert kell az info, csak maximum nem szól közbe, a háttérbe húzódik. Ha azonban egy vélemény kellő mértékben megsérti, megszünteti az önkéntes moratóriumot és azonnal beír (beolvas)! <#nyes>#nyes> Lásd ezt a reynaudot. Kb. 10x ígérte, hogy nem jön ide többet, mégis, amint flexibilis miskáról valaki nem a legnagyobb tisztelettel beszél, azonnal megjelenik! <#nyes>#nyes>
Choose your weapon!
Igaz, azért szerintem akkor több zene is volt (mármint olyan, ami nekem tetszik😛).
Szevasz cimbora!
Igen, volt. Kb. 5 évvel ezelőtt ...
Igen, volt. Kb. 5 évvel ezelőtt ...
Hát vissza olvasgattam egy kicsit, volt egyáltalán olyan időszak a fórum életében amikor nem volt veszekedés? Más sincs minden 2. oldalon, hogy valaki mutat valamit, azt leszólják. Oda-vissza vita folyamatosan. Szerencsére a zenék vannak előtérben, de a vitatkozás az állandó. Ennek az a hátránya, hogy nagyon sokan itt hagyták a fórumot, és ezzel a vélemények szűkülnek, és egyre kevesebb lesz az újdonság.
Ki az az Mflex? ki nem ..arja le milyen zenét játszik?
Akinek tetszik halgatja, akinek meg nem nem foglalkozik vele mint előadóval ,és ennyi.
Nagyon régóta dúl már a harc az MFlex-es tábor embereivel, itt ebben a topikban.
Nem az enyém ez a topik, de azt üzenem nekik hogy ha gondjuk van a " Mesterükkel" kapcsolatban ne itt beszéljék meg hanem Mflex topikjában. Szeretnénk New Italo zenékről olvasni és nem arról ki milyen szinten csipázza vagy éppen leszarja Mflex dalait.
Köszi!
Ha gond van beszéljétek meg privátban.
EZ A FÓRUM A ZENÉRŐL SZÓLJON NE A VITÁRÓL!
Akinek tetszik halgatja, akinek meg nem nem foglalkozik vele mint előadóval ,és ennyi.
Nagyon régóta dúl már a harc az MFlex-es tábor embereivel, itt ebben a topikban.
Nem az enyém ez a topik, de azt üzenem nekik hogy ha gondjuk van a " Mesterükkel" kapcsolatban ne itt beszéljék meg hanem Mflex topikjában. Szeretnénk New Italo zenékről olvasni és nem arról ki milyen szinten csipázza vagy éppen leszarja Mflex dalait.
Köszi!
Ha gond van beszéljétek meg privátban.
EZ A FÓRUM A ZENÉRŐL SZÓLJON NE A VITÁRÓL!
New Italo Vinyl
Egyébként két szösszenet.
Egyik, ezer éve ismerem már innét flexit, ajaj, bocsánat kérek mindenkitől, Mflex-et (így tényleg kedvesebb a neve, nem mondom😊), és már anno is szerontem így neveztem. Ahogy szeretem használni a cimbi szót is. De ha ezzel sértek valakit, elnézést kérek már előre is. 😊
A másik, egyáltalán nem mindegy, hogy mit használ az ember becenévnek. Mondjuk a flexi meg a sunyiati azt hiszem nem ugyanazt a hangnemet és hatást váltja ki.
Na de mindegy, ez van.
Egyik, ezer éve ismerem már innét flexit, ajaj, bocsánat kérek mindenkitől, Mflex-et (így tényleg kedvesebb a neve, nem mondom😊), és már anno is szerontem így neveztem. Ahogy szeretem használni a cimbi szót is. De ha ezzel sértek valakit, elnézést kérek már előre is. 😊
A másik, egyáltalán nem mindegy, hogy mit használ az ember becenévnek. Mondjuk a flexi meg a sunyiati azt hiszem nem ugyanazt a hangnemet és hatást váltja ki.
Na de mindegy, ez van.
Az a helyzet hogy a vak is látja illetve olvassa a soraidból hogy 'savanyú a szőlő' !
Remélem érted mire gondolok? 😊))
Miért hallgatod Mflex zenéit ha ilyen lesújtó véleményed van róla,miért foglalkoztatt ez a téma téged rendszeresen! (kilóg a lóláb,sántit itt valami)!
Olyan jellemtelen, szerencsétlen vagy hogy még azt is letagadod amít leírtál! #20485 smiley után :bizony Isten (nálad Isten kisbetűvel)!
A folytatásban összefirkálgathatod a topikot engem sértegető kommentekkel,marhára nem érdekel,és választ se várj!
Többek közt veled az élen olyan mélyre süllyesztettétek ezt a topikot,hogy ide jóérzésű ember be sem nézz már!
Ennél lejjebb már nincs!
Én nem a magam egóját védem ,csak nem csípem a gonosz ,sunyi,rosszindulatú embereket mint amilyen te is vagy!
Remélem érted mire gondolok? 😊))
Miért hallgatod Mflex zenéit ha ilyen lesújtó véleményed van róla,miért foglalkoztatt ez a téma téged rendszeresen! (kilóg a lóláb,sántit itt valami)!
Olyan jellemtelen, szerencsétlen vagy hogy még azt is letagadod amít leírtál! #20485 smiley után :bizony Isten (nálad Isten kisbetűvel)!
A folytatásban összefirkálgathatod a topikot engem sértegető kommentekkel,marhára nem érdekel,és választ se várj!
Többek közt veled az élen olyan mélyre süllyesztettétek ezt a topikot,hogy ide jóérzésű ember be sem nézz már!
Ennél lejjebb már nincs!
Én nem a magam egóját védem ,csak nem csípem a gonosz ,sunyi,rosszindulatú embereket mint amilyen te is vagy!
ItaloDisco4Ever !
Bocsesz hog ymegszólaltam!
Még csak vitatkozni sem érdemes ezen. Sosem az eszközök a zseniálisak, hanem az, aki mögöttük ül... Hajrá Clay!
Choose your weapon!
Nem akarom a vitát gerjeszteni, de ezt meg kell osztanom... <#circling>#circling>
Mflex Music Studio:
KORG M1, KORG DW6000, KORG KRONOS 88, KORG X2, ROLAND D50, JUPITER 8, YAMAHA DX7 II, YAMAHA TYROS 4, SIMMONS DRUM KIT, NOVATION IMPULSE M-AUDIO KEYBOARDS.
Clay Music Studio:
Nah, és melyik szerepel listákon, és válogatás lemezeken?
Mflex Music Studio:
KORG M1, KORG DW6000, KORG KRONOS 88, KORG X2, ROLAND D50, JUPITER 8, YAMAHA DX7 II, YAMAHA TYROS 4, SIMMONS DRUM KIT, NOVATION IMPULSE M-AUDIO KEYBOARDS.
Clay Music Studio:
Nah, és melyik szerepel listákon, és válogatás lemezeken?
De jó, nem is láttam, mit írt reynaud cimbora és már válaszoltam is! Ő pont az egyike ezeknek. Valami isten szerű jelenség itt, mindent jól, sőt jobban tud, mint bárki más és ezt ki is nyilvánítja szerencsére! <#nyes>#nyes>
Hajnal 4-kor jöttem haza Pestről, te nagyon buta, pár napig nem voltam gép előtt, megnéztem, hogy mi zajlott közben, meghallgattam a posztolt zenéket. Nem értem, mit mond ez el neked rólam? Max, h még nem voltam álmos, mert a vezetés felspannolt. <#nyes>#nyes>
Nem értem azt sem, mivel gyaláztam ezt a szegény flexest. Semmilyen emberi tul.ságát nem említettem, csakis kizárólag a munkáját értékeltem szubjektíven, a saját szemszögemből! Vagy ez tilos????
Hol látod leírva a szövegemben azt, hogy "isten"? Kérlek linkeld már azt a részt! Nekem még nincs szükségem szemüvegre, de úgy látom, nem mindenki ilyen szerencsés! <#nyes>#nyes>
Ha szánalmasak az irományaim, akkor biztosan a kutyát sem érdeklik, ergo mit izgat téged, mit írok? Feleslegesen strapálod magad! De ne izgulj, azért tudom ám, mi van a háttérben: az a bazi nagy egód! Téged sértettelek meg, mert az egekig dicsérgetted korábban az alkotásait.
Meglep, h az mflexet még nem csupa nagy betűvel kell írni, arany betűkkel és közben keresztet vetni (vagy köpni 3x kelet felé), kinek hogy tetszik! <#nyes>#nyes>
Lehet, hogy az alapvetően szelíd, konfliktust kerülő emberek, mint pl. atiapu tartanak tőled, de én nem vagyok ilyen.
Ciao
Hajnal 4-kor jöttem haza Pestről, te nagyon buta, pár napig nem voltam gép előtt, megnéztem, hogy mi zajlott közben, meghallgattam a posztolt zenéket. Nem értem, mit mond ez el neked rólam? Max, h még nem voltam álmos, mert a vezetés felspannolt. <#nyes>#nyes>
Nem értem azt sem, mivel gyaláztam ezt a szegény flexest. Semmilyen emberi tul.ságát nem említettem, csakis kizárólag a munkáját értékeltem szubjektíven, a saját szemszögemből! Vagy ez tilos????
Hol látod leírva a szövegemben azt, hogy "isten"? Kérlek linkeld már azt a részt! Nekem még nincs szükségem szemüvegre, de úgy látom, nem mindenki ilyen szerencsés! <#nyes>#nyes>
Ha szánalmasak az irományaim, akkor biztosan a kutyát sem érdeklik, ergo mit izgat téged, mit írok? Feleslegesen strapálod magad! De ne izgulj, azért tudom ám, mi van a háttérben: az a bazi nagy egód! Téged sértettelek meg, mert az egekig dicsérgetted korábban az alkotásait.
Meglep, h az mflexet még nem csupa nagy betűvel kell írni, arany betűkkel és közben keresztet vetni (vagy köpni 3x kelet felé), kinek hogy tetszik! <#nyes>#nyes>
Lehet, hogy az alapvetően szelíd, konfliktust kerülő emberek, mint pl. atiapu tartanak tőled, de én nem vagyok ilyen.
Ciao
Choose your weapon!
Érdekes a mi vitakultúránk. A magam részéről így gondolkodom: elmondom az érveim pro és kontra, a partner hasonlóan. Ha nem találunk közös nevezőt, ennyiben maradunk. Sajnos vannak olyan emberek, akik személyes sértésnek veszik, ha más nem osztja a véleményüket és amikor kifogynak az érvekből vagy nem tudnak cáfolni, elkezdenek személyeskedni. Azt hiszem, mindenki tudja kik ezek a fórumon. Bocsánat, ha ilyenkor én is azokkal a fegyverekkel ütök vissza, amivel nekem esnek!
Kicsit zenéljünk is...
Ez a Flemming Dalum nevű idegesítő emberke most is jól kicseszett velem. Nem az a gáz, h jó zenéket rak az egyvelegébe, hanem az, hogy ezek a zenék szinte elérhetetlenek. <#rinya>#rinya>
Párat kiollóztam, illetve egy régi zenét meg is találtam, amit fel is teszek egészben. Ha már elektronikus diszkóról beszéltünk-vitatkoztunk, pont ide illik a témában. Lehet hasonlítgatni a "mester" nótáihoz! <#wink>#wink>
SYNTHIA - Nuit Synthetique (Unreleased Bijou productions 2007)
BIJOU - Run Stop! (Unreleased Bijou productions 2008)
és egy régi zene, amit nem ismertem eddig, 1980-ból, félelmetesen jó:
Omni - Green Line
Kicsit zenéljünk is...
Ez a Flemming Dalum nevű idegesítő emberke most is jól kicseszett velem. Nem az a gáz, h jó zenéket rak az egyvelegébe, hanem az, hogy ezek a zenék szinte elérhetetlenek. <#rinya>#rinya>
Párat kiollóztam, illetve egy régi zenét meg is találtam, amit fel is teszek egészben. Ha már elektronikus diszkóról beszéltünk-vitatkoztunk, pont ide illik a témában. Lehet hasonlítgatni a "mester" nótáihoz! <#wink>#wink>
SYNTHIA - Nuit Synthetique (Unreleased Bijou productions 2007)
BIJOU - Run Stop! (Unreleased Bijou productions 2008)
és egy régi zene, amit nem ismertem eddig, 1980-ból, félelmetesen jó:
Omni - Green Line
Choose your weapon!
Hajnali 04.15!!!
No komment,ez sokat mindent elárul rólad!
Ebben az időpontban én aludni szoktam,és nem a számítógép előtt ülve mocskolni ,gyalázni valakit!
Ha már szükségességét érezted hogy hajnalban megnyilvánulj,legalább arra figyeltél volna szánalmas és nevetséges irományodban hogy Isten nevét ne kisbetűvel írd!
No komment,ez sokat mindent elárul rólad!
Ebben az időpontban én aludni szoktam,és nem a számítógép előtt ülve mocskolni ,gyalázni valakit!
Ha már szükségességét érezted hogy hajnalban megnyilvánulj,legalább arra figyeltél volna szánalmas és nevetséges irományodban hogy Isten nevét ne kisbetűvel írd!
ItaloDisco4Ever !
Nem flexi, Mflex!
Vajon mit szólnál ahhoz ha én vagy más a kommentjeid és nickneved alapján sunyiati néven szólítana meg?
Vajon mit szólnál ahhoz ha én vagy más a kommentjeid és nickneved alapján sunyiati néven szólítana meg?
ItaloDisco4Ever !
Pedig szólhatnál... Fura így, hogy pont te nem nyilatkozol, és nem osztasz meg semmit. Illetve tényleg jó lenne valami fajta moderáció... Én is feldolgozom, ha rám szólnak <#awink>#awink>
Igen itt vagyok.
Elolvasok mindent de hozzászólni már nincs kedvem semmihez.
Viszont ha valaki ekkora gyökér azt már én sem tűröm.
Elolvasok mindent de hozzászólni már nincs kedvem semmihez.
Viszont ha valaki ekkora gyökér azt már én sem tűröm.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Vaaaahhhh, csak nálam tűnt el az italove-nak címzett kemény hangvételű hozzászólás? "Nagy testvér" figyel minket <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.30. 10:15:17
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.30. 10:15:17
Miért maradnék csendben? Ez a véleményem. Egyébként, visszaolvasva, nem csak nekem nem tetszik ez a zene.
Choose your weapon!
Ha már szinti zene, akkor pl. ez: Geoff Smith - Do You Dare
Hi cimbora!
Még nem tanultál? Ha nem tetszik flexi zenéje, csendben kell maradni.<#wink>#wink>
Még nem tanultál? Ha nem tetszik flexi zenéje, csendben kell maradni.<#wink>#wink>
Csak most reggel olvastalak. Válaszoltam ...😊
Kár, hogy elmulasztottam az új mflex nótát... Ez új zene? Vagy valamelyik régi "nagy" sikerének remixe? <#nyes>#nyes> Bizony isten, ha pisztolyt szegeznének a fejemhez, akkor sem tudnám megkülönböztetni egyiket a másiktól... Legalább a bpm-et variálná, ha már a szokásos "15 dallam egy nótában katyvasszá összeolvasztva" recepetet alkalmazza kitartóan! Pont ez a 15 motívum szerepelt az előző nótáiban is, csak más sorrendben. Jó lenne, ha a szuper szintik elé esetleg valaki olyat ültetne, akiben tehetség is van, mert ez nem zeneszerzés, csak zene szerkesztés. Ha viszont nem próbálná eladni italo disco -ként, akkor tőlem lehet akár istencsászár is a saját műfajában. De az ő műfaja tuti, hogy nem az enyém.
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.09.30. 04:16:55
Utoljára szerkesztette: italove, 2014.09.30. 04:16:55
Choose your weapon!
Az melyik lemeze, ami megvan? Amúgy részrehajló vagyok vele, mert igazából minden régi zenéjét szerettem és ez most is így van. Beleértve (SŐT, nagyon is!) a Jock Hattle név alatt kiadott zenéket is!
Everybody, Turbo Diesel, Lady o', Secrets, Hopes & Dreams, For Your Love, Heart On Fire, Change Your Mind...
Everybody, Turbo Diesel, Lady o', Secrets, Hopes & Dreams, For Your Love, Heart On Fire, Change Your Mind...