-
Bocs, hogy csak most reagálok ékes szavaidra, de készülődöm a görögországi méltán megérdemelt nyaralásomra,
így ide most kevesebb időm jutott..
Néha tényleg őszintén meglepődöm, mennyire korrekt is tudsz lenni. Pl:
"..szimplán elmondhatja mindenki a véleményét egy-egy újdonságról,a zene fórumozásnak ez abszolút egy fontos része,az előadók többségét is érdekli zenéik fogadtatása..."
Ezzel a kijelentéseddel abszolút egyet tudok magam is érteni, de viszont mint azt már többször is jeleztem feléd, itt nem ez a gond.
Itt egyedül annyi a probléma, hogy új zenék helyett, kizárólag az új italo zenékkel akarsz javarészt foglalkozni.
Nem azt mondom, hogy ide feltétlenül az új Metallica albumot kellene mutogatni és véleményezni (van erre egy másik totyik) de szerintem azért a diszkóhoz közelálló stílusok újabb zenéi is bőven elférhetnének itt. Persze kérdés az, mi számít újnak?
A 2000. év utáni zenék, vagy csak mindig a legfrissebb kiadványok?
És ezt megint ki és hogyan döntheti el?
Ezt a példát most spoilerezem, mert 1999-es zene, és biztos kapnék a fejemre a HG-tól, hogy ilyeneket mutogatok nyilvánosan,
de szerintem az újabb zenékbe (a 80-as 90-es évekbeliekhez képest) ez még bőven belefér(hetne)..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És ha néha egy picit ezen irányba is el lehetne távolodni a főiránytól (ami természetesen az italo
) amit magam is kedvelek,
akkor egy kicsit (talán) felpezsdülhetne még jobban is a fórum.
Nem biztos, hogy jól gondolom, de ha soha meg se próbálja senki, akkor úgysem derülne ki, mitől lehet még jobb egy fórum?
Békejobbom jeléül belehallgathatsz egy idén már 13 éves produkciómba, ami se nem italo, se nem új már, viszont akad akinek tetszik.
Na nem a sample, hanem a teljes album, amit csak pár kivételesen szerencsés gyűjtő birtokolhat
És ez egyelőre így is marad
További kellemes fórumozást