NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem is a csaj hangjával van bajom, hanem azzal, hogy fingom sincs, mi akart ez a borzalmas katyvasz lenni!
mert hogy nem volt józan,aki csinálta,az biztos! <#hehe>#hehe>
Mondjuk nekem kevés női énekes jön be a new italo-k közül.
ugye nem csak azért raktad be,mert ez újdonság? nehogy felkerüljön ez is valami italo hits válogatásra! <#hehe>#hehe>
kár hogy nincs hányós emotikon,mert beraknék! 😊
<#circling>#circling><#bdead>#bdead>
imo :) science fiction is science fact
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ismét két görög srác,keresztnevükböl összefont elöadó névvel és sok retro szintihanggal debütáltak, majd rájöttek , milyen jó lenne kicsit italo disco és szintipop keveréke alapokon zenélgetni, és hát néhány zenét össze is komponáltak, amik elég egyformák, de van néhány egész hallgatható is benne.
Evanton - Burning For Your Love
és bö két hete ez is megszületett Time Of Our Lives is,mely az egy hónappal korábbi Saga címü számuk gyors átirata lett.
Evanton - Time Of Our Lives (DL) pre
Én nagyon kedvelem a skandináv együtteseket, svédeket, vagy éppen a dán Laid Back-et (legalábbis úgy emlékszem ők dánok).
Aztán nekem tetszik a spanyol nyelv. Egyszer Laci mutatta Ryan Paris számát spanyolul, na az nagyon bejön.
A szerb, horvát, orosz, francia, német zenék nem igazán tetszenek, de pl. van Coloniának, Stefan Remrelnek, 1-1 száma, ami tetszik. Érdekes, pl. a német Kraftwerk-től a The Models is angolul tetszik, és nem németül.
Ja, és az olasz zenék is csak elvétve jönnek be.
a nagyobb orosz,lengyel,ukrán nyilvánosan megnézhető fórumokat,
illetve ahogy mi is (tőlünk is) be vagyunk regelve itt-ott-amott! 😊
ez a válogatunk, az amit csak látunk tudunk rárakjuk ilyen cédészerűséges maszek gyűjteményekre sorozat ezzel a italo sorozattal amúgy még 2011 elején kezdődött, és talán lengyel fórumokon bukkant fel először, rögtön után a pedig az egyik legnagyon 0day music oldalra is bekerült.
a hasonlókból eddig asszem megértünk már néhány típusú "sorozatot" az elmúlt bő 10 évben.
viszont a sebességükre nem lehet panasz,valóban gyorsan rákerült a te mixed is, de megint a lengyel hajnal 2 órai forrás ment át pár órával késöbb orosz oldalakra,tehát valószinü lengyelek azok az oroszok. 😊 Engem érdekességképpen jobban érdekelne, hogy pontosan kik vagy milyen csoportok, DJ-ék vannak a név mögött.
De én szeretem még a 80-as zenékből a Moroder (igaz ezt csak erősen válogatva) és Patrick Cowley vonalat is.
És Elena Ferretti zenéit is, igaz az már inkább euro dance stílus szerintem.
Jót mosolyogtam, az oroszok követik vagy a fórumot vagy italove blogját, mert pillanatok alatt felkerült az általam készített Tam Harrow zene az orosz torrent oldalakra. Ahogy néztem, egy csomó más zene is amiről beszéltünk...
Link
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Mauro Farina - Giuliano Crivellente – The Golden Years - 1981 / 2000
Letöltés
Mirko Hirsch,Retronic Voice,Magic System DJ
new italo
Tetszik vagy nem, én Modern Talking-os vagyok a 2 másik pedig Silent Circle és Ken Laci
old italo
Ami érdekes viszont, hogy a 80-as évekből pld. euro diszkót talán csak én említettem egyedül.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.26. 19:43:42
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
New:
1, Antilles
2, Siberian Heat talán
Old (nem szorosan italo):
Koto
Laserdance
Boytronic
de itt is inkább számokat tudnék kiemelni ezen a vonalon, mert pl Den Harrow féle Future Brain megunhatatlan számomra, a többi száma pedig szinte érdektelen, és sok ilyen előadó van még....
1. Closed - Crazy Love
2. Miko Mission - Let It Be Love
3. Galactic Warriors - Mission Phoenix
80s Italo Disco
1. Ken Laszlo - Hey Hey Guy
2. Koto - Visitors
3. Fred ventura - The years (Remix 1988)
4. Shy Rose - I Cry For You
5.Digital Emotion - Go Go Yellow Screen
6. Jock Hattle Band - To Be Or Not To Be
+ még sok Farina & Crivellente, Bobby Orlando, Fancy produkció.
A legnagyobb ember természetesen Mauro Farina nálam.
Italove
Sib. Heat
Dj, Savage, bocsesz Estimado
Persze ezen kívül is van még pár, de nekik csak 1-1 számuk tetszik.
A régiek közül lehetetlenség 3-at kiválasztani (legalábbis nekem), hisz túl nagy a választék...
New Generation:
01. Siberian Heat / Elen Cora
02. Chito
03. M@rgo
Classic Generation:
01. The Flirts
02. Tibor Levay
03. Divine
janesz.virtualisan.net
Birizdo i am
Magic System DJ
Marc Fruttero
Ryan Paris
Mode - One
Miko Mission
Closed
Andy Romano
D.White
Pár kedvencem a teljesség igénye nélkül......
New Italo Vinyl
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.09.25. 20:47:03
Choose your weapon!
- 23rd Underpass
- Antilles
- Magic System DJ
Classic:
- Mike Mareen
- Miko Mission
- Ken Laszlo
... és még sok-sok!
Magic System DJ
Tobias Berstrup
Victor Ark
Öreg veteránok:
K. Barré // a legjobb nóta
Miko Mission // alapvető
Tapps // gyakorlatilag jó és még jobb zenéjük volt csak
Choose your weapon!
jó album, ettöl független én örömmel vettem volna a régi eredeti verziókat is ezen a válogatáson.
1. Vincenzo Salvia
2. Mirko Hirsch
3. Italove
Öregfiúk:
1. Mauro Farina
2. Laserdance
3. Ken Laszlo
Saját listám:
New Generation:
01. Siberian Heat / Elen Cora
02. ItaLove
03. Mode One