nájlony#24711
Jogos, hogy nagy kezdobetuvel illik irni a Teremto nevet, de akar ezt is irhattad volna:
“Ne mondd ki hiába Istenednek, az Úrnak a nevét, mert nem hagyja az Úr büntetés nélkül, ha valaki hiába mondja ki a nevét!” (1Móz 20,7)
Na de majd valami vallasos vagy helyesirasi forumon tovabb elmelkedhetunk azon, hogy Isten nevet miert kell nagy betuvel, a satan vagy ordog nevet meg kicsivel irni. Csunya volna, ha ilyen buta dolog miatt borulna fel a vilagmindenseg egyensulya.
Igazad van, hasznalom a nagybetuket, de pusztan esztetikai okokbol. Tobbnyire: ELOADO - Szam Cime alakban, de itt egyszeruen csak nájlony vagyok, csupa kisbetuvel.
Koszi a reklamot, de nem ereztem annyira idevalonak ezt a muzsikat, igy itt ezt valoban nem mutattam be. Valaki erdeklodott iranta, igy felnyomtam a Bandcampre. Ott aztan kiderult, hogy masnak is bejon...
En is jobban szeretem az italo disco/eurobeat vonalat, de most azt egy picit pihentetem. Nincsen enekesem, a stilus meg igenyelne erosen.
A spacesynth mufaj eletkepes emberi (Homo sapiens sapiens) hangok nelkul is, igy most ebben probalok szerencset.