-
Sajnos elég kevés időm van a család mellett, de csak............................
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...................most olvastam csak, hogy italocsöcshetvennél, hogy betalált az a kisfilm, amit (és ezt most is hangsúlyozom névtelenül kaptam ám
) 1 hónapja látni lehetett
Mindenhova panaszt akar írni, talán már Brüsszelt is kilátásba helyezte, mert még orbánviki is leszarja italocsöcst, vagyis aki nem tudná, kápzsiegggyett, a volt házigazdát, aki azt is megengedte magának, hogy moderátorokat küldjön el a kurva anyjukba, mert akkora királynak tekintette magát a volt szarkupacán. Gondolom csak ő hitte el magáról azzal a rengeteg általános iskolai eszével hogyha álnéven, álreggel írogat ide, akkor nem derül ki semmi.
A moderátor részben olvasható a már-már égő firkálmánya, Gyuri pincsi kutya oldalán. Nem megy ez nektek! Leszerepeltél kaposi, azóta már egyre többen kiismertek, hogy egy KK vagy. Hogy mi a KK? Tudod az interjút, ahogy kezded: Én már a KK vótam
Amaximus korrektül és legfőképpen HOVATARTOZÁS nélkül, semlegesen vezeti a fórumot, vagy topikot.
Zongoranputyin, te is áruld már, hogy minek vered itt a habos veszett nyálad, ha megnyitották már legalább ötödik, a világ nagy italo és synthpop embereket összefogó, vezető és hatalmas fórumókat, milliárdokat felemésztő ünnepélyes megnyitókkal, mely fórumoknak amiknek az értéke több, mint amit a google és a facebook együtt ér? Minek jársz ide akkor?
A választ mindenki tudja, mert nem fogjátok kiheverni soha, hogy innen kirúgtak sok mindenkit, mert azt hitte néhány hogy övé az SG, főleg káppzsiágyin new italo generálisszimusz istencsászár nem tudja, és ez yoooo!
Az új Italove dal ebben a retroremixben szerintem elqurták, az eredeti 100xor jobb.
Mflex, az új zenéje megint brutális, qrva jó hangokat termel ki a csávesz, viszont nem értem minek megy bele ilyen hülye témába!!! A földet megmenteni már nem lehet, túl sok a hülye birka és ezzel szemben a hatalomra vágyó benne, vagyis, mint zene aljas módom pofánvág újra mindenkit a szépségével, rengeteg munka lehet mögötte ez biztos, de nekem a főtéma nem tetszik, inkább lett volna valami vidám. De lehet, hogy én nem értem az üzenetét.
"Jordan F új csajos fúziója"
Na ez csávesz viszont nagyon oda tette magát újra!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.09.20. 08:30:43