NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Musachy
Behalok. Mi megy itt?

imo :) science fiction is science fact

reynaud
Idézet tõled!

"A sok éves tapasztalatom,hogy inkább a saját fülemre hallgatok,mint máséra"

Ezt egy kisiskolás gyerkõc is jobban megfogalmazta volna,és te osztod itt az észt!

Fogadj el el tanácsot tõlem,hallgass csak a saját füledre mindig,ne hallgass más fülére,az komplikált dolog volna!:)))

ItaloDisco4Ever !

Arra nem gondoltál még, hogy nem a szavak, mondatok értelmezésben van a hiba, hanem az értelmében? <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Choose your weapon!

reynaud
Annyi butaságot,badarságot hordtál össze ebben a szánalmas firkálmányodban,hogy arra sem méltatlak hogy vitába szálljak veled!

Mint ahogy korábbi bejegyzésedre sem reagáltam,megint magad minõsítetted,teljesen komolytalan vagy,képtelen vagy szavakat ,mondatokat értelmezni!

Szabad a vélemény nyilvánítás,de esetedben bölcsebb dolog lett volna,ha meg sem szólalsz!

ItaloDisco4Ever !

A nem irigy magyar azt jelenti rajongó? Mivel én nem vagyok rajongó, ezért csakis irigy lehetek, ugye?
Mi az, hogy a szakma elismeri munkásságát? Melyik szakma? A hegesztõké? Hol ismerik el a munkásságát? Ki az a hiteles személy, aki elismerte? Vagy ez olyan, mint a mozgalmi múlt a szocializmusban (azt állítom, tehát volt)? <#eplus2>
Psy Gangnam Style-ját vagy 1 milliárdan lájkolták. Ezek szerint ez minden idõk legnagyobb zenéje, mert ennyi ember nem tévedhet, ugye?
Nem szeretem amikor valaki sületlenségeket mond, ráadásul kioktató, pökhendi stílusban! Itt mindenkinek legalább 30 éves, a stílushoz kötõdõ zenei múltja van (nem alkotói, csak hallgatói szinten). A sok éves tapasztalatom, hogy inkább a saját fülemre hallgatok, mint máséra...
Senki sem állította a rajongóiról, hogy botfülûek, nekik bejön a zenéje, ennyi. Nekem nem, és meg is indokoltam, miért.
Ez a nem irigy, magyar, soundcloud-os szakember, akit idéztél, valószínû, hogy nem hallott zenét még... Nem tudok másra gondolni, amikor valaki ekkora hülyeséget mond.

Choose your weapon!

http://www.youtube.com/v/y1YwfZF8b20&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
reynaud
Szia Ágica!

Igen ez jó ötlet,én a FB-on nem vagyok és nem is leszek!
A soundcloud-on írok privát majd,ott beszélgethetünk!

Szép estét Neked is!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szia!

Ne viccelj velem,tisztábban vagyok Mike sikereivel,azzal is hogy a szakma szintén elismeri zenei munkásságát!

Nincs kedvem irigy,rosszindulatú magyar emberekkel vitázni!

Legyen itt egy soundcloud-os komment egy nem irigy magyartól:
"Nem tudtam (idáig) hogy pont egy hazánkfia csinálja manapság a legjobb italo disco zenéket,fantasztikusan jó hallgatni szinte mindegyiket"
MFLEX-DREAMS címû dalához írták!

No persze õk valamennyien botfülûek!:)))
Nem,nem ennyi ember tényleg nem tévedhet jól írja a hölgy!

ItaloDisco4Ever !

Szia Reynaud!

Örülök, hogy te is így látod, hallod és érzed, de ezt máshol is megbeszélhetnénk, mert ebben a fórumban sajnos teljesen másképp látják a dolgokat! :-)
Talán igaza van, Lacinak is. Egyre többet hallom én is, hogy sajnos ez a szebb napokat látott fórum, sok helyen az internet szégyenének írják. :-(

Pedig anno nagyon jó volt itt fórumozni.
Köszönöm, hogy írhattam ide. Szép estét mindenkinek.

Ágica

The beauty is in the eyes of the beholder.

Semmi gond, Atiapuka! :-)

Csak a véleményemet írtam most le, mert tényleg nem értek most egyet ezzel.
Ez egy csodálatos dal, csodálatos dallamokkal és énekekkel!

Csak meg kell nézni, hogy mi van facebook-on, vagy a sc-on már most, ennyi ember nem tévedhet, ráadásul állandóan. :-)

Abszolút nem irigykedünk, öreg! Sem atiapuka sem én! Semmiféle ambícióm nincs zenekészítés terén, tehát mire irigykedjek? Sok sikert kívánok neki a magam részérõl! Ha figyelembe veszi azt, amit mondunk, jó, ha pedig nem, akkor sincs semmi gáz, csak mi nem fogjuk hallgatni max. Egyébként pedig hadd szabadjon már véleményt nyilvánítani, különösen akkor, ha kultúrált módon tesszük.

Ismét csak egyetértek atiapuval, messze ez a nóta volt a legjobb Mflex zene: Mflex feat. Infinity-Won't Let You Down (Limited Edition)

Choose your weapon!

Szia Ágica!

Igazad van, nem kellett volna semmit sem írnom. Már bánom.

Egyébként ez tetszik nekem is:

Mflex feat. Infinity-Won't Let You Down (Limited Edition)

Szia Atiapuka!

Igen, nagy rajongója vagyok a stílusnak, rengeteg zeném van a 80-as évekbõl.
Viszont veled nem értek egyet, Mflex ez a zenéje egyszerûen csodás, akinek meg nem tetszik, -mert eleve úgy áll neki hallgatni, hogy ez egy mflex zene és majd jól megírom a véleményem-, annak egy egyszerû dolgot kell csak megtanulnia felnõtt fejjel.

Nem kell a play gombra kattintani, ennyire egyszerû! :-) És akkor nem kell feleslegesen az idõdet azzal pocsékolnod, hogy zenérõl megírod, hogy mennyire nem jó, mert azt az idõt, akkor én inkább a családommal töltöm. :-)

Ágica

Egyet nem értek.
Mi köze van az irigységnek az én véleményemhez? De azt hiszem, bölcsebb lettem volna, ha most is hallgatok, mint általában.

Italo4ever
Reynaud!
Ez oriasi zene lett MFLEX THE BEST,ahol legtobben irjak soundcolud facebokk senkinek nincs akkora rajongo tabora mint neki. Ti meg nyugodtan irigykedjetek XD,egy olyan forumon ami magyar viszonylatban is az egyik legalja.! Kivetelesen azt is tudom,hogy MARC FRUTTERo is megkereste mar Mike-ot meg tobb enekes. D

Persze jo sokaig lehet ezt ragozni,a lenyeg,hogy MFLEX neve mindig legyen ott. Ez a legjobb reklam,meg ha negativ is XDDD
DREAMS, RAINY DAYS3, INVISIBLE MIRACLE es most ez a legujabb hasonlitanak? XD, egyvalamiben igen oriasi siker mindegyik! <#nevetes2>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"

Nekem az a Miko Mission zene sem tetszett, de inkább meg sem szólaltam.:)

Egyébként mintha lenne zeném FM Attack-tõl, ami tetszik.

reynaud
Nézd amikor elérhetõ volt hogy belehallgassunk a Miko Mission új dalába,mely megjelenés nélkül is rendszeresen játszott dal a világ egyik legnívósabb disco rádiójában,értetlenül csóváltam a fejem mennyi negatív kritikát kapott!

Talán egyetlen pozitív kritikára emlékszem!
Pedig szerintem az a dal is éppen attól jó hogy valami újszerût hozz a hangszerelésében,nem a régi dalaira épül!

Jómagam keresem a stílusban az újszerût ezt Mflex és egy másik nagy kedvencem FM Attack /kanadai/ zenéiben találom meg!
Utóbbi zenéit be sem merem ide rakni,mert kikelnétek magatokból,pedig italo alapokra épülõ magas szintû modern syntpop!

ItaloDisco4Ever !

Csak véleményt alkottam, de arra mindig ügyelek, hogy ne bántsak meg senkit sem.

Végül is azt is sokszor kifejtettem már (fõleg régebben, mert mostanában már nem nagyon írok semmit sem), hogy abban nincs semmi gond , ha itt az emberkéknek nem ugyanaz tetszik. Szar és unalmas lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, az ízlése, a stílusa.

Ja és arra is mindig ügyelek, mikor véleményt nyilvánítok, hogy csak azt írom, hogy nekem nem tetszik valami, de nem szidom az elõadót, s fõleg azt, akinek pedig tetszik. De hát az 'öreg' fórumosok már eléggé ismernek, a gondolatvilágomat (régen tényleg sokat pofáztam itt is<#smile>)

reynaud
Nem fog megkövezni senki sem,sõt amint látod már egyetértõ ,szakértõ fórumtársa találtál,:)és van egy olyan érzésem fogsz is még jó néhány veled azonos véleményt kapni!

Egyébként néhány hete ezt már leírtad,újdonság nincs a véleményedben!

Megoldás:
Senki nem kényszerít rá hogy Mflex zenéket hallgass,természetesen véleményt alkothatsz,ezért van a fórum!

Tudod az a helyzet hogy mi magyarok a világ egyik legtehetségesebb népe vagyunk,de egyben a legirigyebb is!
Néhány vélemény ebbõl és korábbi sérelmekbõl táplálkozott a legutóbbi alkalomkor is,átlátszó és megmosolyogtató volt számomra!

Egyébként igen,igen ez nem a te zenei stílusod,nem a 80s évek italo-disco zenéi alapjainak koppintása, amibõl sokan próbálnak manapság profitálni!
Ez egy igazán egyedi zenei stílus,mely neked nem tetszik,nekem viszont nagyon!

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Csatlakozom én is Zolihoz.Van pár kiemelkedõ zenéje, de nagyon egy kaptafás mind.Hozzá kell tennem azt is hogy viszont a régebbi dalaihoz képest a mostaniak sokkal jobbak ég és föld a különbség.Lassan idõvel beérik...

New Italo Vinyl

Osztom (és szorzom)! <#vigyor5> Pont ugyanez a definícióm! Jellegtelen. Pár zene megvan tõle, hogy legyen ilyen is, de itt vége is van nálam. Jól szólnak ezek a számok, csak 1 valami hiányzik belõlük: a zene! De hátha lesz még változás ebben is.

Choose your weapon!

Biztos megköveztek, de nekem Mflex zenéi igazán nem jönnek be, tökre egyformák. Úgy vagyok a zenéivel, hogy egy-kettõt eltettem, de meg nem mondanám, hogy melyikeket., Én képtelen vagyok megjegyezni akár egyet is közülük.

Persze elismerem munkásságát, de azért nem a kedvencem.

kaposi1
Szívesen hallanám viszont valamilyen hanghordozón is.

Disco Digitale - Night Sky (Demo Version) 2014

http://www.youtube.com/v/z9fHf6mRlyc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

reynaud
Helló Hölgyem!<#wave>

Ami a zenét illeti,elég öntörvényû ember vagyok,ha tetszik egy dal,annak megítélésében senki nem képes befolyásolni!
Mflex új zenéje,egy a végletetekig kidolgozott,tökéletes profi munka!
Iránymutató a stílusban!

Magyarként különösen büszke vagyok rá,hogy egy magyar elõadó ilyen szintû zenére képes ,amire bizony határainkon túl is nagyon sok e zenei stílust kedvelõ ember ír elismerõen!

Egyébként üdv az italo-disco zenék világában,sajnos az én tapasztalatom is az hogy a hölgyek nem igazán kedvelik ezt a zenei stílust!

ItaloDisco4Ever !

Sziasztok!

Bárki bármit mondhat, ez a zene több, mint gyönyörû!
Kifogyhatatlan a pasi! :-)

<#puszis><#taps><#eljen>

reynaud
Mflex feat. Electric Youth-Make a Wish

http://www.youtube.com/v/TuOSdbVKpOM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Kiváló, nagyon jól sikerült dal!
Enjoy!

ItaloDisco4Ever !

Szevasztok!

Na ha ennyire tetszik mindenkinek, én inkább meg sem hallgatom.:)

Viszont örömmel olvastam Ágica hozzászólását.
Emlékszem anno Fülcsinek is nagyon megörültem. Idáig Fülcsin kívül egyetlen nõvel sem találkoztam, aki szerette volna az italo-t. A nõk közt a mulatós, a magyar zene és esetleg a rock zene a menõ. Hát nekem egyik sem a mûfajom. Az azért nagy volt, amikor egy nótát vagy mi a szart hallgatott egy nõi ismerõsöm, és leba...tt mert azt mertem mondani, hogy nem ismerem. Na nem kell megijedni, ma sem ismerném.:)

Tom Garrow - Forever and ever (Italo Disco 2014)

http://www.youtube.com/v/KtEd2RMW9q0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
kaposi1
Azért ennyire még soha nem értettünk egyet egy nóta kapcsán ebben a fórumban.<#nevetes2>

Musachy
Lehet, hogy ezt akarták a szexepiljének megcsinálni, mert az "olyan édibédi", ha ákcentussal énekel, ha már délkelet-ázsiai a lelkem. Ha general american kiejtéssel tenné, az túl hétköznapi, snassz lenne... <#nemtudom>

d jani
Azt a. ku...va....Hát miért kellett ezt ? Miért?! Az a kiejtés , te Jó Isten....Teljesen felzaklatott, TQ kedves, légszives ezentúl ne eröltesd az éneklést, sétálj inkább lenge cuccokban a videókban, a zenék hellyel közzel eddig sem voltak rosszak, jó lesz az úgy is hidd el...kész vagyok...megyek valami hallgatható zenét kereseni !!!

ne is beszéljünk errõl többet,nem érdemli meg<#gun>
hulladék és kész
Musachy
<#nevetes2>

Errõl a TQ-csodáról csak ennyit:
http://www.youtube.com/v/VZ9qBln5J1U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Yoovenis - Italo disco 2014
http://www.youtube.com/v/S66Xaw6Cry8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB<#papakacsint><#lookaround><#smile>

kaposi1
Meg hallgattam én is.<#wow1>
Nem szépítem a dolgot.
Ez úgy szar ahogy van.<#ijedt>
Nem is igazán értek sok mindent.<#fejvakaras>
Valóban amikor elõször hallottuk a Let's go to Tokyo-t nagyon sokunknak tetszett és még annyira nem volt felfedezhetõ az a borzalmas kiejtés ami ebben a "Fancy dalban" most kikristályosodott.
Tényleg nagyon rossz még végig hallgatni is ezt a próbálkozást.
Még a demo is nagyon kínos , talán egyszer végighallgatom a teljes verziót is, de ez a kiejtés amit itt lemûvel az több mint gáz.

Wind 67
"Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínûleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nõvel"

Nálam már ott elvágta magát amikor 2004 környékén megénekelte az O-Zone féle Dragostea Din Tei, nagyon sikeres zenét ....

Úgy kibaxtam a lemezeit, hogy a nagy magyarországi haknin már nem tudtam vele mit dedikáltatni.

Csak a WAV peregjen

Musachy
Ezek szerint mégsem én vagyok a hülye, mert ez a dolog egyre több embernek szemet szúr...

Sziasztok!

Pár szó erejéig, én is hozzászólnék. :-)
Szerintem, TQ elsõ száma a (Tokyo), nagyon jó volt, valahogy ott még nem jött át annyira, hogy nem jó énekes, aztán hirtelen felkapott lett, de ezzel még nem is lenne baj.
Gondolom nem kevés pénz van mögöttük, ha mindenki vele akar énekelni! Valóban így lenne? Nem hinném, csak a régi nagyok elvesztették a realitásukat és önkontrolljukat és megint rivalda fényben akarnak tündökölni, mivel egyedül nem megy, ezért jön a képbe TQ, akinek egyre jobban utálom a hangját és már a megjelenésétõl kiráz a hideg, ahogy szinte minden videóban ül keresztbe tett lábakkal, vagy éppen azt veszik fel, hogy megy, 65 kilogramm sminkkel az arcocskáján! :-)
Mirko Hirsc netalán azt hiszi, hogy minden ilyen szám siker lenne? Óriási tévedésben van, és ezt naponta tapasztalom az italosok között, egy zene akkor sikeres, ha többször elõveszik, én már azt sem tudom, hogy milyen számokat énekelt ez a nõ, mert az elsõ, vagy a második meghallgatás után a feledésbe merült. Nemhogy elõvettem volna pár hét után. És ez így megy a legtöbb nagy italo elõadóval.

Fancy a legnagyobb kedvenc és valószínûleg az is marad, de most leírta magát nálam, hogy képes volt belemenni egy ilyenbe és ezt a csodálatos zenét így - mondhatjuk úgy, hogy - elcseszte ezzel a nõvel. Ezt a demót kínszenvedés volt végighallgatni, egyszerûen szörnyû! Az Italove számok külön nagyon jók, minek kellett vele együtt énekelni pl?

Fancy, csalódtam benned!
Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel, csak a stílus nagy kedvelõje vagyok.
A következõ ki lesz? Mozzart, Grant Miller, Ismael, vagy talán még Miko Mission is beszáll ebbe a hülyeségbe?
Remélem nem! :-)

Ágica

Mr.Fusion - New Italo Disco (Instrumental)
http://www.youtube.com/v/-0Z4H5zMTQI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Choose your weapon!

narumon
Ez nem olyan rossz!

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Huvazz ez tényleg borzasztó...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ez fényévekre van TQ-tól, sajnos Miko Mission utolsó zenéjétõl is, de neki még biztosan lesz nagy dobása!

Choose your weapon!

ETOLIE VIPE - CD album SP RECORDS PROMO
http://www.youtube.com/v/Fnct7TSMhTE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Choose your weapon!

reynaud
Részemrõl a TQ téma zárásaként,itt van egy kis részlet Fancy dalának feldolgozásából!
Azt gondolom ez így olyan mintha egy távol-keleti népdalt hallgatnánk diszkósítva!
Elég szánalmas!
http://www.youtube.com/v/PEx-zXdpfIo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A stílusban értéket,minõséget képviselõ elõadóktól,mint Miko Mission várnék videoklipet illetve kézzelfogható kiadványt,disket!

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
"TQ van minden mennyiségben,bezzeg a Miko Mission új daláról se kép,se megjelenési dátum,se videó!
Kaposi holnap is rakd tele a topikodat TQ képekkel,még a végén neked is jut hely a húsos fazék körül!:)))"

Miko Mission új zenéjérõl már régen volt itt is videó, megjelenés pontos dátumáról még nem tudok.

Ha jól figyeltél csak akkor hoztam fel TQ témáját ha egy új megjelenésû dal kapcsolódott hozzá.
Millió egy képet betehetnék róla de nem ezt tettemn, ennyi reklám meg neki is jár mert kapcsolódik a topik témájához.

kaposi1
Micsoda buli lesz holnap, élõ lemezbemutatókkal.
Hallgasd végig , nagyon jó!!!!!!!<#szeret><#finom>

These artists will perform live at the festival in Stockholm Feb 14-15 2014:

Brian Ice
Fred Ventura
Albert One
Tobias Bernstrup
ItaLove
Amaya & Neon Game

Welcome to Stockholm!

A Promo mix for the Sthlm Italo Disco Party 2014.

Na ez nekem is egy örök kedvenc: K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON

reynaud
Rosszul értelmezed az általam leírtakat!

Az "egy slágeres senki" jelzõt kizárólag a TQ mögé felsorakozó elõadókra értettem!
Világosabban hogy értsd,egy slágeres elõadó de totális favorit zenék nálam is!
pld.
K.BARRÉ-RIGHT BY THE MOON
JONATHAN GABLE-CENTRAL PARK
és hosszú listát lehetne még írni!
Tehát nem ilyen összefüggésben van problémám az egy slágeres elõadókkal!

Végül,utoljára mert negatív reklámot sem akarnék csinálni TQ mûvésznõnek :))),az is jó reklám bizonyos esetekben!
Nem véletlen hogy duettben próbálják eladni,nincs az a rossz zenei hallású,botfülû zenei producer aki ne tudná,hogy semmi hangja nincs!

ItaloDisco4Ever !