NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #22011
    A magam részéről ezt a cinikus megjegyzésedet ,miszerint Ádám,lossless rakja ki ide a lemezt nem tudom hova rakni,nem kéne gúnyolódni,értelmetlen!

Engem speciál nem zavar ha a haveri körödböl,még néhányan home képen megmutatják ,van egy példányuk e lemezből,én beérem a borítóval mert egyetlen dal sem tetszik a lemezről,ennek ellenére az ajánlóim közt aktuálisan szerepelt a VINYL !

Figyelembe véve azt hogy Clay magyar,egy olyan stílusban próbálkozik ami hozzám nagyon közel áll,eddig elegánsan kikerültem a véleménynyilvánítást,most is csak annyit szeretnék mondani, 80s évek disco zenei alapok,dallamok helyett szerencsésebb lenne 2015-ös egyedi hangzást találni a zenéihez, ez többé-kevésbé egyszer már sikerült,e dalában,ezen az úton kéne véleményem szerint tovább haladnia,ha legalább hasonló szintű dalt sikerül újra alkotnia,elsők közt leszek aki gratulál!
    Az pedig hogy a dal a videó premier és a lemezmegjelenés előtt már kikerült YT-os kontárok kezébe ,amatör ,óriási hiba,pedig egy profi nevét látom a stábban ,Haluska Imre.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.03.12. 14:25:31