NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valóban dallamos zene jó hallgatni a sok fostalicska után... <#papakacsint>#papakacsint>
...Poszter fent van már a falon :-D ?
The real DJ play vinyl!
imo :) science fiction is science fact
Mondhatnám azt is TQ vokálja összhangban van a dallamokkal!
Modern,jól sikerült new-italo zene!
Bravo TQ,ITALOVE és MIRKO!
Jó munka volt!
Eltudnék képzelni egy extended verziót,valamint 1-2 remixet a dalból, maxi cd formátumon!
ITT megvásárolható!
Esetleg itt is!
ItaloDisco4Ever !
Új kedvencet avattunk 😊
Emlékszem, mikor még szakközepes voltam, ezt a Dolce Vita-t és David Lyme Playboy-át hallgattam állandóan.
A dal állítólag már vásárolható az ITunes-en de az nem mindenkinek lenne elég.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Téged is megkérlek, légyszíves ha valami videót beteszel, föléje írd ill. másold be az elõadót és a címet.
Így késõbb is visszakereshetõ.<#worship>#worship>
Szerencsére ez a jó kis nóta a Various - Zyx Italo Disco New Generation Vol.2-n már megtalálható.<#eljen>#eljen>
TQ + Kristian Conde "La Dolce Vita" 2013
Hatalmas nagy buli zene,ami már letisztulva még frankóbb minta (demó).
<#finom>#finom><#szeret>#szeret><#taps>#taps>
Dumcsiztatok az italó-s énekesnõkrõl. Engedjetek meg pár szót ...
Olyan érdekes, mert régen imádtam pl. Sandra, Lian Ross vagy éppen Rose hangját.
Viszont a mai fejjel (illetve füllel) hallgatva, nem is értem, hogy anno mi tetszett benne. Nekem most már vinnyogósnak hat mind. Bennem van a hiba? Vagy kifinomultabb lett a hallásom? Most már római katolikus.😊
De tényleg ezeknek az elõadóknak a számaiban is inkább a zenék, a dallam az, ami megfog. Jó, azért Sandrába mindig is szerelmes voltam.😊 Csak Cretunak nem mondtam el.😊
A régiek közül nekem Kim Wilde-nak a hangja tetszik, mind a régi, 80-as, mind az újabb, 2000 utáni lemezein.
Ja és TQ-ra visszatérve. Amikor elõször hallottam, nekem sem jött be a hangja, de viszont szerintem a zenéi nagyon jók. Dallamosak, fülbemászóak, és szerintem egyik legfontosabb szerepe az italo-nak pont ez. Hogy ha reggel meghallok egy zenét, egész nap a fülemben csengjen, és dúdolgassam ...
Ráadásul elég egyedi a stílusa...
RHYTHM OF LOVE MUSIC VIDEO BY TQ & ITALOVE | 80stV
Mauro (NEW 2013) - Mia Amata Italia(Ciao, Ciao Mi Amore) /New song coming soon - Promo 2013/
Azt kell mondjam hogy ebben a számban nem olyan zavaró a kiejtése.
Valóban van olyan dal amitõl én is fogtam a fejem de szerintem ez most vállalható.<#eljen>#eljen>
De az is az igazsághoz tartozik hogy a domináló hang bizony itt Martin Blix-é.<#wink>#wink> És ez nem is baj.<#taps>#taps>
Minden esetre én nagyon örülõk hogy a mai nagy sztárok így tartják a kapcsolatot mostanában és közös projectek születnek sorban.
A következõ egy Kristian Conde feat TQ történet lesz.<#ravasz1>#ravasz1>
The real DJ play vinyl!
Valóban a 80s évek italo-disco énekesnõinek hangjára is ráfért némi hang korrigálás,és valóban a kész zenei anyag milyensége a lényeg,azt nekünk nem kell tudni milyen stúdió technikákat vettetek be azért hogy a végtermék minél jobb legyen!
Magam sem tudom,de van valami idegen TQ hangjában,amiért egyenlõre nehéz elfogadnom,de talán ez a dal lesz éppen amivel nálam ezt a képzeletbeli gátat,és vele szembeni elõítéletemet át szakítja!
Egyébként emberként nagyon szimpatikus,és értékelem hogy az italo-disco zenét szereti,és tesz is a stílus népszerûsítéséért!
ItaloDisco4Ever !
The real DJ play vinyl!
..."Italove írta a dalt ,és azt akarta hogy a vokált TQ énekelje és a dalnak legyen egy csipetnyi Mirko Hirsch hangzása,de természetesen mindezt a saját stílusában"...!
A rövid részletbõl a zene ígéretesnek tûnik,de félek hogy TQ vokálja agyon nyomja majd a dalt!
Majd meghalljuk holnap!😊
ItaloDisco4Ever !
próbáltam Firefox és Crome is!
Maybe You know,He my absolute favourite?
Thanks Mr.K1!
Mirko Hirsch the best,and the mix is very good!
ItaloDisco4Ever !
Nagy zene!!!!
Azt írta tudnak a dologról és dolgoznak rajta.
Átmenetileg szüneteltetik de meg lesz oldva a dolog.
MIRKO HIRSCH - Obsession Mix (Italo Disco) 2013
Mode-One - Queen Of My Heart
Amúgy gratula a Danger lemezhez.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>

The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
Arra írtam hogy ne ítélj elsõre hogy mutattak belõle egy több mint három perces részletet hogy teszteljem.
Ebbõl a fél perces részletbõl szerintem nem lehet kivenni annyira hogy mennyire jó kis zene is lesz ez.<#finom>#finom>
Szóval csak a demo rövidségére írtam azt amit.<#wink>#wink>
De állítólag pénteken úgy is premier szóval addigra már többet tudunk.<#taps>#taps>
Van az a stúdió technika 2013-ban,mely segítségével, jó énekesnõt tudnak csinálni TQ-ból!😊))
Azért remélem napjain italo-disco zenéinek legnagyobb személyisége /Mirko Hirsch/ megpróbálja tartani azt a magas szintet ami eddig jellemezte,producerként és elõadóként egyaránt!
Talán inkább a 80s évek italo-disco sztár énekeseivel kéne dolgoznia,az biztos siker lásd. Ken Laszlo-S.O.S!
Radiorama hangzással 2013-ban elõrukkolni nem szerencsés (Save Me),pláne ha olyan dalok állnak már a háta mögött mint a "Sweet Surrender,Rainy Day In Moskow vagy a Love On The Run".
ItaloDisco4Ever !