NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityu0718
Rendben van legközelebb odaírom az adatokat is! <#wave>
Valóban dallamos zene jó hallgatni a sok fostalicska után... <#papakacsint>

d jani
Helló !!! Most értek meg a gondolataim...meg végre akad egy kis idõm is...Na meg azért az Italove/TQ duett csak megér pár sort...Legalább 3 éve nem írtam ide semmit , most pótolok egy keveset :-)

...Poszter fent van már a falon :-D ?

d jani
Ez igaz, fenének kell a szélgéppel az arcába nyomatni...igy sokadjára nézve tényleg egy kicsit lángosképû...de hát ez van, ilyen és kész ! :-)

Szevasz Jani. Nagyon aktív vagy ma.<#wave>

The real DJ play vinyl!

d jani
Ha boritókép alapján kellene választani ezt sikitva dobnám el...A kandúr csak hagyján, de ez a nõ...Mint egy lestrapált 70 éves varrónõ...Nagyon elõnytelen rossz kép, nesze neked Dolce Vita :-)....és akkor még egy hangot nem hallottunk belõle, remélem ott azért jobb formában lesznek.

Musachy
Ez a nóta rendben van, de mi a fene ez, hogy mindenki a TQ-val akar zenélni? Amúgy a hangszíne mellett még a lángosképe idegesít. Olyan, mint Zoránpityuék guminõje kisminkelve és parókával...

imo :) science fiction is science fact

reynaud
E nótának a zenei alapja,dallama,ritmusa mintha TQ hangjához lenne kitalálva!
Mondhatnám azt is TQ vokálja összhangban van a dallamokkal!
Modern,jól sikerült new-italo zene!

Bravo TQ,ITALOVE és MIRKO!
Jó munka volt!

Eltudnék képzelni egy extended verziót,valamint 1-2 remixet a dalból, maxi cd formátumon!
ITT megvásárolható!
Esetleg itt is!

ItaloDisco4Ever !

Hát ez valami eszméletlenül jó!
Új kedvencet avattunk 😊

Na erre kíváncsi vagyok!

Emlékszem, mikor még szakközepes voltam, ezt a Dolce Vita-t és David Lyme Playboy-át hallgattam állandóan.

kaposi1
Az aggasztó az hogy még egyelõre nem dõlt el hogy lesz-e belõle vinyl kiadás.
A dal állítólag már vásárolható az ITunes-en de az nem mindenkinek lenne elég.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Én nem gondolnám hogy Adrián olyan kitevõ "fajta".<#nevetes1>

kaposi1
Sajnos a keresõ még mindig nem mûködik ,de nem tartom kizártnak hogy volt már .<#ravasz1>

Téged is megkérlek, légyszíves ha valami videót beteszel, föléje írd ill. másold be az elõadót és a címet.

Így késõbb is visszakereshetõ.<#worship>

Szerencsére ez a jó kis nóta a Various - Zyx Italo Disco New Generation Vol.2-n már megtalálható.<#eljen>

kaposi1
Elképzelni se tudom milyen lesz.<#nevetes1>

TQ + Kristian Conde "La Dolce Vita" 2013

pityu0718
Bocs ha volt már:

d jani
A TQ zenék zeneileg mindig is rendben voltak...Ez is nagyon ott van...Hál\' Istennek itt egy kicsit hátrébb van a hangja igy már semmi kivetnivaló nincs benne...szerintem...De van egy két nótája, ahol visszább vehettek volna belõle...de ennek ellenére mi már csak igy szertejük TQ-t :-)...Vagy Nem ?

d jani
Akkor gondolom ez kiugrik a falra :-) ...

Igen,ez eddig JÓ REGGEL!!!!!!!!!<#crazya>
Hatalmas nagy buli zene,ami már letisztulva még frankóbb minta (demó).
<#finom><#szeret><#taps>
Ja és bocsesz, hogy most ennyit pofázom, de dumálhatnékom van:😊

Ez nekem kicsit unalmas...

Ez marha jó zene!<#eljen>

Sziasztok!

Dumcsiztatok az italó-s énekesnõkrõl. Engedjetek meg pár szót ...

Olyan érdekes, mert régen imádtam pl. Sandra, Lian Ross vagy éppen Rose hangját.
Viszont a mai fejjel (illetve füllel) hallgatva, nem is értem, hogy anno mi tetszett benne. Nekem most már vinnyogósnak hat mind. Bennem van a hiba? Vagy kifinomultabb lett a hallásom? Most már római katolikus.😊

De tényleg ezeknek az elõadóknak a számaiban is inkább a zenék, a dallam az, ami megfog. Jó, azért Sandrába mindig is szerelmes voltam.😊 Csak Cretunak nem mondtam el.😊

A régiek közül nekem Kim Wilde-nak a hangja tetszik, mind a régi, 80-as, mind az újabb, 2000 utáni lemezein.

Ja és TQ-ra visszatérve. Amikor elõször hallottam, nekem sem jött be a hangja, de viszont szerintem a zenéi nagyon jók. Dallamosak, fülbemászóak, és szerintem egyik legfontosabb szerepe az italo-nak pont ez. Hogy ha reggel meghallok egy zenét, egész nap a fülemben csengjen, és dúdolgassam ...
Ráadásul elég egyedi a stílusa...

kaposi1
Jó Reggelt!<#wink>

RHYTHM OF LOVE MUSIC VIDEO BY TQ & ITALOVE | 80stV

kaposi1
Nocsak egy újabb visszatérõ?

Mauro (NEW 2013) - Mia Amata Italia(Ciao, Ciao Mi Amore) /New song coming soon - Promo 2013/

kaposi1
Mivel ilyen megosztó a hölgy ezért most néztem végig a videót direkt csak TQ-ra koncentrálva.
Azt kell mondjam hogy ebben a számban nem olyan zavaró a kiejtése.
Valóban van olyan dal amitõl én is fogtam a fejem de szerintem ez most vállalható.<#eljen>
De az is az igazsághoz tartozik hogy a domináló hang bizony itt Martin Blix-é.<#wink> És ez nem is baj.<#taps>
Minden esetre én nagyon örülõk hogy a mai nagy sztárok így tartják a kapcsolatot mostanában és közös projectek születnek sorban.
A következõ egy Kristian Conde feat TQ történet lesz.<#ravasz1>

korrekt válasz. Nekem is vannak elõadók akik nem lopják a szívembe magukat. TQ valóban nem egy hatalmas énektehetség ez tény. Én magam is a zenei alapokat kedvelem amiket a dalaiban használnak. Várjuk az új dalt amire az Italove és Mirko a garancia a minõséget illetõen.

The real DJ play vinyl!

reynaud
Elismerem az írásodban sok igazság van!

Valóban a 80s évek italo-disco énekesnõinek hangjára is ráfért némi hang korrigálás,és valóban a kész zenei anyag milyensége a lényeg,azt nekünk nem kell tudni milyen stúdió technikákat vettetek be azért hogy a végtermék minél jobb legyen!

Magam sem tudom,de van valami idegen TQ hangjában,amiért egyenlõre nehéz elfogadnom,de talán ez a dal lesz éppen amivel nálam ezt a képzeletbeli gátat,és vele szembeni elõítéletemet át szakítja!

Egyébként emberként nagyon szimpatikus,és értékelem hogy az italo-disco zenét szereti,és tesz is a stílus népszerûsítéséért!

ItaloDisco4Ever !

Én nem értem ezt a fene nagy TQ ellenességet. Valóban a kiejtése borzalmas, de valljuk be az italo disco stílusban (sem a jelenben sem a múltban) nem õ az egyetlen akire ez jellemzõ. Aki szereti az italot az fel sem veszi ezt hisz a zenéért hallgatja nem nyelvészkedési célból. Az ének tudást illetõen én azt gondolom szintén nem õ az egyetlen énekes akinek a stúdióban korrigálják a hangját. Én ebben sem látok semmi sátánit, hisz itt is az a cél, hogy a kész zenei anyag otthon a fotelben ülve tetszik e vagy sem. Annak ellenére, hogy itt a fórumon néhányan nem kedvelik attól függetlenül a világ számos pontján sztároknak kijáró tisztelettel és rajongással fogadják. A lemezei fogynak és a legnagyobb régi nevekkel is dolgozott együtt (gondolom ezeket nem szükséges itt felsorolni), valamit a mai kor italo világának jeles figurái is szívesen dolgoznak vele. De nyilván õk tévednek akkor amikor vele kezdenek el dolgozni. De még mindezek sem sokat számítanak hisz mindekinek van egy egyéni döntési lehetõsége..vagy meghallgatja vagy nem. Félreértés ne essék, én nem sztárolom vagy istenítem de a tények makacs dolgok.

The real DJ play vinyl!

reynaud
Mirko egy tegnapi bejegyzésébõl tudni lehet!

..."Italove írta a dalt ,és azt akarta hogy a vokált TQ énekelje és a dalnak legyen egy csipetnyi Mirko Hirsch hangzása,de természetesen mindezt a saját stílusában"...!

A rövid részletbõl a zene ígéretesnek tûnik,de félek hogy TQ vokálja agyon nyomja majd a dalt!
Majd meghalljuk holnap!😊

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Tomorrow World Premiere !!!!!!<#wink>

köszi a segítséget...valami nem stimmel a gépemmel...
Musachy
Segítettem, beszúrtam egy smileyt helyette... <#zavart1>

kaposi1
Ejnye, inkább segítenél neki.<#ejnye1>

Musachy
Persze: <#vigyor0>

Szivesen! <#crazya>

valaki segítene...nem tudok smájlit beszúrni tud valaki segíteni???
próbáltam Firefox és Crome is!
finom..
<#szeret><#taps>

Frankó zene lesz ez Laci!!!<#taps><#finom>

reynaud
Wow!

Maybe You know,He my absolute favourite?

Thanks Mr.K1!

Mirko Hirsch the best,and the mix is very good!

ItaloDisco4Ever !

<#taps><#taps><#taps>

Nagy zene!!!!
kaposi1
Ma írtam az Sg fõszerkesztõjének a keresõ hibája miatt.

Azt írta tudnak a dologról és dolgoznak rajta.
Átmenetileg szüneteltetik de meg lesz oldva a dolog.

kaposi1
Külön neked ajánlva!!!<#wink>

MIRKO HIRSCH - Obsession Mix (Italo Disco) 2013

kaposi1
Mode-One új dala.

Mode-One - Queen Of My Heart

Musachy
...vagy mondhatnám: TQ (Tíkjú) nélkül tökjó lenne. <#crazya>

Musachy
Tíkjú nélkül jobb lenne...

kaposi1
Júj ilyeneket sg fórumban nem szabad ám mutogatni.
Amúgy gratula a Danger lemezhez.<#eljen><#taps>

egy kis szuvenyír TQ-tól

The real DJ play vinyl!

kaposi1
Akkor tudod mire gondoltam.<#wave>

természetesen már hallottam én is a hosszabb demót a dalból, ezért is várom a megjelenést.

The real DJ play vinyl!

kaposi1
Örülök hogy tetszik már ez a rövid részlet is.
Arra írtam hogy ne ítélj elsõre hogy mutattak belõle egy több mint három perces részletet hogy teszteljem.
Ebbõl a fél perces részletbõl szerintem nem lehet kivenni annyira hogy mennyire jó kis zene is lesz ez.<#finom>
Szóval csak a demo rövidségére írtam azt amit.<#wink>
De állítólag pénteken úgy is premier szóval addigra már többet tudunk.<#taps>

reynaud
Ígéretesnek tûnik!
Van az a stúdió technika 2013-ban,mely segítségével, jó énekesnõt tudnak csinálni TQ-ból!😊))

Azért remélem napjain italo-disco zenéinek legnagyobb személyisége /Mirko Hirsch/ megpróbálja tartani azt a magas szintet ami eddig jellemezte,producerként és elõadóként egyaránt!
Talán inkább a 80s évek italo-disco sztár énekeseivel kéne dolgoznia,az biztos siker lásd. Ken Laszlo-S.O.S!

Radiorama hangzással 2013-ban elõrukkolni nem szerencsés (Save Me),pláne ha olyan dalok állnak már a háta mögött mint a "Sweet Surrender,Rainy Day In Moskow vagy a Love On The Run".

ItaloDisco4Ever !