NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Főnök, igyekszünk megfelelni!
    kérdés, meddig aktuális egy újdonság? 1 napig vagy 14 hétig vagy más ideig?

én eddig is azon voltam, hogy nem baj, ha van ismétlés, hisz ismétlés a tudás jó édes anyja, de nyilván nem cél, hogy 1- naponta vagy 1 hetente rakjuk ugyanazt, és sajnos nem mindig lehet követni 100%-ban, hogy épp mi volt és hogyan (pl. hála a hullaszar keresőnek), mint ahogyan szintén lehet, hogy Te raktad anno Debrát, de előtted 12 nappal meg már más is rakta anno UGYANEZT.

Tam Harrow-ról meg épp szó volt, és az a szám teljesen véletlenül ugyanazon az albumon van rajta, amit TE ajánlottál!
    Szerény véleményem szerint annyira ne legyen már kocka ez a fórum (mint volt), hogy ne lehessen picit elkalandozni egy témán belül,főleg, ha poénról van szó, bár a Hooker sztorit tényleg kiveséztük és már Rain is biztos kidühöngte magát.

A D. White új valamilyét én is láttam, de pont azért sem akartam ide rakni, mert szerintem is "vendéglátós" (bár vannak akik behúgyoznak ettől! ) ,akkor is, ha a nívósabb étteremből való,és én pont attól tartottam, hogy Te fogsz kinyírni, ha ez bekerül ide , tehát ezen a linkelési gondolatmeneten haladva nem kéne a C-ZS kategóriás megjelenéseket is csak linkelni? vagy neked nem jelenik meg rendesen vagy lassú a betöltés? nálam nem okoz semmilyen jelenséget.