42829
-
night72 #21605 Köszi!Köszi! -
köszönöm, hogy ezt mind elmondtad, akkor Ti már sikeresek vagytok, nem is tudok én sem mást kívánni,mint SOK SIKERT! 

-
night72 #21603 Nagy mindenható!
Ezt a videót kb 4-500 an nézték meg sokkal többen mint itt az általad megosztott gagyiságokat sőt többen mint a nagy euro disco premire bemutatókat.
Gondolkozz fityi!!!
. -
szerintem sem akkor,sem azóta senki nem kíváncsi arra, hogy ti hogy vagy hogyan hánykolódtok, a videótokat hsz-ként eltávolítom,mert sem zeneileg, sem tartalmilag nem igazán kapcsolódik a fórum zenei profiljába, sőt .. akit érdekel, itt pusztíthatja tovább az agysejtjeit. -
night72 #21600 Amig te nem voltál sehol addig a Kaposi Laci vitte az oldalt azóta csak hánykolódunk mint a csónak a tengeren -
nos night72 alias megboldogult zoranpityu68 és csipet csapatának a korábbi hasonló szerencsétlenkedésekkel egyenértékben lelkesen beharangozott és szokásosan rendkívül impozáns alkotását meghallgathatja, aki kíváncsi rá vagy akarja itt ,amíg elérhető, a magam részéről nem kommentálom, úgyis mondhatnám, ez egyrészt nagyon gyenge,nagyon szánalmas és másrészről meg lsz@rm.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.17. 20:29:02 -
A dolgozatot kicsit zavarosan írtad meg,de a feladatot jól értelmezted!
Leülhetsz kapsz egy ötöst!
-
hát igen, sok újdonság már nem jöhet ebből a teljes verzióban, de azért nem olyan rossz valóban a korábbihoz képest, csak a hasonlók nekem többnyire B vagy C-oldalas zenék, meghallgatom egyszer, de másodjára már nem igazán köt le,mondjuk ettől még lehet majd 'nagy sláger'.
erről nem én döntök.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.16. 20:23:23 -
oké Főnök,akkor a foglalkozás elérte a tárgyát vagyis bocs Főnök, upsz nem így akartam mondani,tehát csak linkbe rakni ezeket is, mert ha poén,akkor azt linkeljük, ha + nem poén komoly dolgok és forró újdonságok, akkor 'flesbe', a többiről meg egy szót se, psszt,mondtam, asszem menni fog, csak bele ne kavarjam magam.
kivéve, ha van bizalom előre,mert akkor azért az jöhet!vagy nem? már nem is tudom....,mit is beszéltünk?
szóval csak semmi cicó (W.A.), ide a premiert!
-
Kidühöngtem magam!
Bár annyira valóban nem kellett volna ekkora feneket keríteni a csávesznak.
D. White - One Wish (Promo)-ja meg olyan, mint egy cseszettúl rosszul megcsinált usa trailer, ahol a story -t szinte teljesen elmeséli a bemutató. Ez megjelenéskor akkor lenne újdonság, ha egy teljesen másik zenét adna ki.
-
Kész vagyok,zsibbad az állam a röhögéstől,azért megpróbálok válaszolni!
Aktuális újdonság addig ér amíg valamelyikünk bedobja a topicba,mint premier!
Utána lehet visszautalni rá de csak linkeléssel!
Szerintem ne nagyon kalandozzunk más stílusokhoz,maradjunk a két megjelöltnél!
Ha poénkodni van kedved, szintén ajánlom a figyelmedbe a linkelési lehetőséget,T.Harrow videójára igy is rátaláltunk volna!:)))
Azt szeretném ha a főszerepet az újdonságok és az igényes zenék kapnák a topicban,ha ez megvalósítható akkor továbbra is tolom az aktualitásokat!
D.White előző dalát biztosan nem raktam volna ide,bár megsúgom az is imádat tárgya volt az ex-topic lakók körében,ahhoz képest az újdonsága hallgatható és mint írtam fejlődő képes,talán a legközelebbi próbálkozása már favorit lesz nálam is
Megelölegezett bizalom az orosz úriember irányába!
Jahhhh ,nem vagyok fönök,csak kértem!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.16. 19:37:32 -
Főnök, igyekszünk megfelelni!
kérdés, meddig aktuális egy újdonság? 1 napig vagy 14 hétig vagy más ideig?

én eddig is azon voltam, hogy nem baj, ha van ismétlés, hisz ismétlés a tudás jó édes anyja, de nyilván nem cél, hogy 1- naponta vagy 1 hetente rakjuk ugyanazt, és sajnos nem mindig lehet követni 100%-ban, hogy épp mi volt és hogyan (pl. hála a hullaszar keresőnek), mint ahogyan szintén lehet, hogy Te raktad anno Debrát, de előtted 12 nappal meg már más is rakta anno UGYANEZT.
Tam Harrow-ról meg épp szó volt, és az a szám teljesen véletlenül ugyanazon az albumon van rajta, amit TE ajánlottál!
Szerény véleményem szerint annyira ne legyen már kocka ez a fórum (mint volt), hogy ne lehessen picit elkalandozni egy témán belül,főleg, ha poénról van szó, bár a Hooker sztorit tényleg kiveséztük és már Rain is biztos kidühöngte magát.
A D. White új valamilyét én is láttam, de pont azért sem akartam ide rakni, mert szerintem is "vendéglátós" (bár vannak akik behúgyoznak ettől!
) ,akkor is, ha a nívósabb étteremből való,és én pont attól tartottam, hogy Te fogsz kinyírni, ha ez bekerül ide
, tehát ezen a linkelési gondolatmeneten haladva nem kéne a C-ZS kategóriás megjelenéseket is csak linkelni? vagy neked nem jelenik meg rendesen vagy lassú a betöltés? nálam nem okoz semmilyen jelenséget.
-
Megkérlek bennetek csak az aktuális újdonságok videóit rakjuk flashtag közé,ha csak szemléltetéshez ,akkor YT videókat csak linkeljük az "url beszúrással!
Amaximus: Debra Gaynor régebbi dala volt már itt ,épp én raktam anno a videóját ajánlatként,felesleges ilyen már lerágott zenét újra iderakni,mint ahogy Tam Harrow videóját is,stílusban sem ideillő ,használd a videó linkelést ilyen esetekben!
Ne szemeteljük tele a topicot!
KÖSZÖNÖM! -
A vendéglátos disco zene kedvelöinek! (előző dalához képest fejlődö képes ,ez kicsit igényesebbre sikerült!)
D. White - One Wish (Promo)
-
Finn barátunk egy újabb alkotása:
Mulperi - Unicorn Express
Mulperi -

-
Bár szerintem is lerágott csont, de azért akkoriban is tudtuk, hogy ki TH, vagyis ebben nem értek egyet Mflex-szel. Viszont tény, hogy túlzásba viszi az én vagyok a faxa csávó reklámozást. Annyira nem jó ez Tomcsávesz, hogy elsüljek a zenéjétől. -
miket nem halászol elő?
szerencsére azóta Hooker-nek is,és bocsánat Tam Harrow-nak is jelentek meg valóban jó számai.
-
Nem olyan rég olvasgattam a másik fórumot visszafelé és emlékeztem erre az írásra, azt hiszem ezt ...is... nagyon jól átlátta ez az Mflexcsávesz. 
Mflex 2011 08:
Tom Hooker-ről ugye tudjuk, hogy hogy kb 1 éve egy hülye picsaként kiteregette a szennyest a faszbukon és a youtube-val karöltve. Akkor fele-fele arányban mellette voltak és el is küldték a francba, amiért ennyi év után hirtelen úgy döntött, hogy így nyilvánítja ki az igazságot. Úgy látszik nem nyugodott meg a kis lelke, neki meg kellett mutatni, hogy DEN csak tátogott a nagyvilágba és ő volt, aki köszörülte a torkát helyette. Ezzel egyet is értek, mert tudja meg az igazságot, aki eddig még (van még ilyen?) a szürke ködben tapogatózott. Tehát a maga részéről, az egekig istenítette magát, a másik idiótát meg jól elküldte és nyilvánosan lehordta, csak egyvalamit felejtett el. A szép fiú nem ő volt akkoriban, hanem Den, és ha ő nem tudja "eladni" a számait, akkor ő róla a büdös tetves életben nem tudjuk meg, hogy ki is az a Tom Hooker!
Minden elismerésem Tom-nak, mert jó a hangja, de ez a hang már nem az ővé, hanem örökre Harrow képe jelenik meg minden italodisco kedvelő agyában elsőként, sajnos ő ezzel nem tud megbirkózni a mai napig. Ezért hajbeültetéseket végzett, festeti a haját, az arcán a bőrt "kisimítgatta" és képes ekkora szar számot kiadni 2011-ben, amivel a közelében nincs semelyik mai dallamos muzsikának, csak is azért, hogy mindenki agyába végérvényesen beleégjen, hogy a Future brain is az ő énekével lett sikeres. Csak egyvalamit felejt el, hogy sokkal többen vannak akik emiatt már úgy gondolkoznak, mint én.
Tom Hooker egy idióta , elkényeztetett fapicsánál is rosszabb, ez a száma meg értékelhetetlen számomra.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.15. 19:32:19 -
nem rossz, de nekem picit a 8bites zenék felé hajló a stílus, a Fire In My Heart talán előnyére viszont kiugrik a szisztémából -
A célzásom szerintem félreérthetetlenül a vicces,paródikus jelentést célozta meg, de ezek szerint ezt is félre lehet érteni...meg ezt is, meg ezt. 
A Hooker vs Harrow sztori szarrá lerágott csont, és még min. kéttucat másik hasonló volt csak az italo disco sítlusban, és sok tucat a többiben, nem akkora ügy,mint amit kerített neki, itt is a pénzről, jogdíjakról, licenszekről van szó leginkább, nem pedig a puszta tényről, hogy valaki sokat playback-elt és valaki meg énekelt a háttérben, illetve arról a zenei elismerés hiányról,amivel nem díjazták Hooker munkásságát. Ez együtt fáj neki nagyon, de már túltehetné magát rajta, és ökörködhetne más témakörben,ahogyan azt szokta is.
Ebben a klipben szerintem már nem is Harrow-ot parodizálja, hanem a mai DJ-zenék többségét,ahol elég egy minimál beat és alap kombó, néhány beszólás és máris megvan a koncerten tombolható zenesiker, amiben a DJ a szupersztár, sok hasonló buli koncertfelvételt láttam,ami pont ezen szisztémán mozog. -
Vision Talk – Tårar Av Regn
Talán ez??? Vision Talk
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.15. 18:25:07 -
Dreamline - Love Is A Hunter
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.15. 18:07:09 -
Miért gondolod hülyének?
Csak parodizálja azt a személyt akinek a 80s években kölcsön adta a hangját! :))) Stefano Zandri
Nehéz lehetett elviselni neki hogy ez az ugrabugráló szépfiúka az Ő hangjával akkortájt az egyik legsikeresebb italodisco sztár volt!
Tom Hooker vitán felül kiváló énekes,lesz erre az albumra kereslet,bár néhány dalnak a hangszerelése az én zenei ízlésemtől nagyon távol áll! -
na, csak összerakta ezeket egy albumra?
ez nagyon hülye!
-
Tam Harrow (New album "Incredible Idiot" Teaser) - 2015 Italo Disco LP
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.01.15. 15:10:47 -
VHS Glitch - XES-Black Tears - Black Tears
Free DL : XES·Black Tears - VHS Glitch Remixes -
Nem, ő csak ott van velük mindig!
-
kicsit progresszív synthwave, de én imádom a hasonló keményebb gitárt és riffeket szinte mindenben
Muscle - Hot in the City DOWNLOAD -
jó kis nu disco, úgy 87-91 körülről jut eszembe pár hasonló.
ki itt a feat. ? aki tartotta a szintit vagy ki?
-
ez így van! 
bízom benne, hogy ez egy kellemes meglepi lesz, ne pedig nem.
-
Ha elárulnád, nyilván nem lenne meglepi!
-
Az szép haversrác.
Várom a következő hasonló interjút. És egy újdonság!
Sunglasses Kid - Knockout feat. Phaserland
-
night72 #21568 Köszi az infókat.
Nem árulóm el a szombat estét de nagyot fog szólni ebben biztos vagyok.Nagy meglepi lesz. -
Azt hittem, a felvezető szövegkörnyezet utal rá (pl. "ezen fórum keretein belül egy exkluzív villáminterjú"), Amaximus a bűnös mindenért.
Nagyobb, mélyebb, részletesebb kibontakozásra sajnos nem tudott volna időt áldozni, persze volt még pár kérdés és lett is volna még sok, de részben nem minden kérdést támogatott, részben meg elfoglalt és így viszonylag gyorsan ennyi és ilyen infókat lehetett megosztani.
A következő pedig Mflex Sounds interjú lesz, exkluzívan elsőnek csak ide! (már folyamatban)
-
Sok sikert neki! 
Az interjút ki készítette? -
EXKLUZÍV!
Mivel szerencsére kis hazánk is jeleskedik az évek óta reneszánszát élő, újravirágzó 80-as évek italo disco és retro stílusait képviselő zenékben és előadókban, így meglepetésként kifejezetten ezen fórum keretein belül egy exkluzív villáminterjút van szerencsém leközölni a stílus egyik jeles hazai képviselőjével, Italobox-al, alias Clay-el.
Ezúton és itt nyilvánosan is szeretném megköszönni Clay-nek a rendelkezésre bocsátott információkat és a tűztől kicsit távolabb állóknak adott kulisszatitkokat is.
-Amennyire van rálátásom, a hasonló zenélést nem főállásban űzöd, de vállalsz élő fellépéseket. Milyen gyakran és milyen helyekre hívnak meg?
Jól látod, még nem főállásban zenélek, de minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy úgy legyen. Idén, 2015-ben nagy erővel és persze nagy lelkesedéssel dolgozom a fellépések szervezésén. Mérföldkő lehet az új dalom (Energy Voice - Baby Goodbye) videoklipjének elkészülése, mely magyarul is és angolul is elkészül februárban.
-Érdekességképpen elárulod, hogy milyen szakmád van, jelenleg mi a foglalkozásod és melyik korosztályba tartozol?
Jelenleg egy fotócikkeket árusító nagykereskedésben ügyintézőként ténykedem. 46 éves vagyok, de belül még mindig 18.
-Lehet-e vagy lehetne-e manapság a rengeteg zenei irányzat között ebben a mára viszonylag szűk rétegeket vonzó stílusban hivatásszerűen megmaradni?
Igyekszem ezt a zenei stílust népszerűsíteni minden erőmmel. Nem könnyű a mai rendkívül széles kínálatú és közönségigényű zenei piacon helyet találni ennek a stílusnak.
-Dolgozol újabb zenéken, albumon? Mi és mikorra várható? Milyen kiadásokat preferálsz mostanában, fizikai korong (CD, vinyl stb.) vagy inkább az elektronikus értékesítést?
Több kiadónál is megjelent már dalom, mind CD-n, mind „bakelit” formájában, illetve digitálisan is az interneten. A dalok folyamatosan készülnek, és mint említettem az új Energy Voice - Baby Goodbye, mely februárban, Finnországban a Flashback Records jóvoltából, a New Generation vol.2. vinyl lemezen jelenik meg.
Nem utolsósorban megemlíteném a 2014. tavaszán megjelent Maxi CD-t Faragó Jenő és a Retro Media jóvoltából, Clay Productions Maxi Vol.1 címmel. Vegyétek, hallgassátok szeretettel.
-Elég sok névvel fordulsz elő a megjelent zenéknél, holott tudtommal egy személyben vagy mögöttük, ennek mi az oka?
Akik eddig is követték a munkásságom, azok természetesen észrevették, hogy több név alatt is adok ki dalokat. A hozzáértők jól tudják az okát, de nem titok, hogy miért. Italobox - Italo Disco stilus, Energy Voice - High Energy stílus, és idén mutatkozom be egy újabb név alatt, mely az európai, dallamos stílust képviseli Melodyx néven.
Mindenféle formátumban megjelenő kiadást preferálok, a lényeg, hogy jusson el a műfaj kedvelőihez.
-Egyedül csinálsz mindent, vagy vannak segítőid, bedolgozóid?
A projektjeim csapatmunkát követelnek, melyet én koordinálok. A dalokat túlnyomórészt én szerzem, hangszerelésben és maszterelésben partnerekkel dolgozom, mint Gulyás Gábor, Máté Sándor, Halász Ferenc Sándor, Kaltenecker Attila.
-Mennyire tartod a kapcsolatot a rajongókkal? Neked van rá időd, vagy ebbe is besegít a háttérből valaki vagy a csapatod foglakozik a mindennapos kommunikációval?
Jelen pillanatban a hivatalos Facebook oldalamon keresztül vagyok elérhető, ahol az új információkat, újdonságokat és eseményeket publikáljuk. Ennek kezelésében nem kis segítséget kapok facebook menedzseremtől, Fábián Ildikó személyében. Alkalmadtán én is tartom a rajongókkal a kapcsolatot, de mint említettem, ebben is nagy segítséget kapok Facebook menedzseremtől, aki ha kell, a nap 24 órájában segítségemre van bármiben.
-Mennyi idő alatt készül el egy-egy zeneszám?
Egyszerre több project is készül, ennek ideje változó, ahogy időm engedi a munka mellett.
-Ki a kedvenc zenei előadód, melyek a kedvenc stílusaid?
Sokféle zenét szeretek, de a szívem csücske a 80-as, 90-es évek disco zenéi. Kedvenceim: Bobby Orlando, Mike Mareen, Latin Lover és még sorolhatnám reggelig.
-Mit csinálsz, mivel foglalkozol a szabadidődben, már ha van.... (a zenélésen kívül)?
Hobbyjaim a zenehallgatás, zenélés, filmnézés, barátokkal csevegés és a foci. Szeretem a társaságot, szeretek az emberekkel jókedvűen társalogni.
-Honnan jönnek a zenei inspirációk, dallamok? Van zeneszerződ, vagy Te komponálod és hangszereled meg a dalokat?
A dalok sokszor a semmiből vagy hirtelen ihletből jönnek, illetve a kollégák, barátok ösztönzése is sokat segít az alkotásban.
-Sok helyen játsszák és szeretik a zenéidet, a tengerentúlon is, de hogyan látod, tapasztalod Te a zenei stílusod jövőjét, van-e elég erős rajongó tábora és felvevő piaca?
Örömmel tapasztalom, hogy több külföldi országban is szeretik a dalaimat, mint Mexikó, Lengyelország, Szerbia, Brazilia, USA, Hollandia stb. Egyenlőre legfőképp az internet által ismertek a produkcióim, de bizakodó vagyok és optimista a jövőre való tekintettel.
-Mi az amit a fentieken felül szívesen megosztanál a rajongóiddal, zenéidet szerető hallgatókkal? Mit üzensz nekik?
Azt üzenem a rajongóimnak, hogy 80-as disco volt, van és lesz is.... TESZEK RÓLA!

----------------------------
2015. január
Kedves Italobox, Clay! Köszönjük!
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2015.01.14. 18:19:58 -
Trevor múlt évi első albumán annyi jó szám van, hogy ki sem válogatok ide róla 1-1 számot, itt az egész , lehet mazsolázni. Annyi biztos, nála a szerelem éve volt, különben nem lehetett volna ennyi érzelemgazdag zenét produkálnia.
Trevor Something - Synthetic Love (2014) DOWNLOAD
01 Trevor Something - Intro
02 Trevor Something - All Night
03 Trevor Something - Fade Away
04 Trevor Something - Miami Nights
05 Trevor Something - Love You Again
06 Trevor Something - One Night Stand
07 Trevor Something - Something About You
08 Trevor Something - Lies
09 Trevor Something - Let Go
10 Trevor Something - The Haunting
11 Trevor Something - Synthetic Love
-
Butterfly - Sorrow (Vocal Version) Italo Disco 2015
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.01.13. 22:09:04 -
Pontosan, ahogy írod.
Ez a (2015) mix meg elég meghatározóan épül valakire, és egyáltalán nem csodálom.