-
Én próbálok zenéket berakni és erre jön ide mindenki mindennel,csak zenével nem. Akkor mégis miről beszélünk? Sérült vagyok? Üldözési mániám van? ( tőletek már lassan kezd!) Komplexusom van?
Remek és barátkozó kérdések, de nem várok sokkal többet.
De ki az az "elszúrtatok"? Kik azok, akik "jól kiszúrtatok sok mindenkivel"??
Elárulok néhány kulisszatitkot. Nekem is megvan minden,amit akarok, és akkor most mi van? Sztár vagyok?! Sztároljam magam, hogy hatalmas lossless állományom van, és minden újat,amit akarok, meg tudok venni,akár a megjelenés napján? Hogy nekem is vannak kapcsolataim, hogy én is kapok sok infót és zenét? Hogy én sem szeretek minden Mflexet, és akkor most mi van vagy mi lesz? Szeretem Clayt is, de őt sem mindig. Nem vagyok senkinek sem a híve, sem elkötelezettje vagy lekötelezettje.
az alapkérdéseim, ami remélem mindenkinek választ tud adni bármilyen további remek gondolata nekem címzése előtt, hogy már le se kelljen írnia:
-én dobtam-,tiltottam,üldöztem-e be-ki-le-fel a volt házigazdát vagy bárki mást? NEM!
-van-e bármi közöm a kitiltásának körülményeihez akár áttételesen,akár indirekt? NINCS!
-én tiltattam,töröltettem-e itt bármit bármikor? SOHA!
-én mondtam a gárdának, hogy menjen máshová és keressen magának másik fórumot? NEM!
de ezt szajkózzátok itt jónéhányan,hogy akkor elmentek és vissza se jöttök,meg már szerveződik az új fórum,és akkor így meg úgy...
Hát csináljátok,csinálja aki akarja, megvan hozzá a választás lehetősége, aztán el lesz felejtve itt és kész.Nem az én döntésem!
Én zenéket, ajánlókat szeretnék mástól is, de valamiért nem veszitek észre, hogy csak nem sikerül egyik hozzászólásotokba sem belecsempészni semmi ilyesmit, tehát ne erőltessük,ami nem megy.
Magam részéről lezárnám ezt, aki akar,az aktívan vesz részt,aki nem, az meg eddig sem hiányzott,nem kell ezt túllihegni, csak olvasgatók,honi és külföldi kuksizók ezután is lesznek.