42829
-
Earth Angel #21252 Boldog új évet mindenkinek. :-)
-
az itteni kereső nem dobott semmit,tehát elvileg egy szó sem esett erről,ezért most fog, szerintem vokálban megosztó, de elemeiben egész jó orosz próbálkozás, mindenesetre Mexikóban ezt is szeretik.
Bad Mark - The Night of Lies (TS-EC version) DOWNLOAD
-
beva02 #21250 Boldog szülinapot amaximus de most szóltam hozzád utóljára -
Én próbálok zenéket berakni és erre jön ide mindenki mindennel,csak zenével nem. Akkor mégis miről beszélünk? Sérült vagyok? Üldözési mániám van? ( tőletek már lassan kezd!) Komplexusom van?
Remek és barátkozó kérdések, de nem várok sokkal többet.
De ki az az "elszúrtatok"? Kik azok, akik "jól kiszúrtatok sok mindenkivel"??
Elárulok néhány kulisszatitkot. Nekem is megvan minden,amit akarok, és akkor most mi van? Sztár vagyok?! Sztároljam magam, hogy hatalmas lossless állományom van, és minden újat,amit akarok, meg tudok venni,akár a megjelenés napján? Hogy nekem is vannak kapcsolataim, hogy én is kapok sok infót és zenét? Hogy én sem szeretek minden Mflexet, és akkor most mi van vagy mi lesz? Szeretem Clayt is, de őt sem mindig. Nem vagyok senkinek sem a híve, sem elkötelezettje vagy lekötelezettje.
az alapkérdéseim, ami remélem mindenkinek választ tud adni bármilyen további remek gondolata nekem címzése előtt, hogy már le se kelljen írnia:
-én dobtam-,tiltottam,üldöztem-e be-ki-le-fel a volt házigazdát vagy bárki mást? NEM!
-van-e bármi közöm a kitiltásának körülményeihez akár áttételesen,akár indirekt? NINCS!
-én tiltattam,töröltettem-e itt bármit bármikor? SOHA!
-én mondtam a gárdának, hogy menjen máshová és keressen magának másik fórumot? NEM!
de ezt szajkózzátok itt jónéhányan,hogy akkor elmentek és vissza se jöttök,meg már szerveződik az új fórum,és akkor így meg úgy...
Hát csináljátok,csinálja aki akarja, megvan hozzá a választás lehetősége, aztán el lesz felejtve itt és kész.Nem az én döntésem!
Én zenéket, ajánlókat szeretnék mástól is, de valamiért nem veszitek észre, hogy csak nem sikerül egyik hozzászólásotokba sem belecsempészni semmi ilyesmit, tehát ne erőltessük,ami nem megy.
Magam részéről lezárnám ezt, aki akar,az aktívan vesz részt,aki nem, az meg eddig sem hiányzott,nem kell ezt túllihegni, csak olvasgatók,honi és külföldi kuksizók ezután is lesznek.
-
A #21224 az nem volt burkolt, picit sem, ugye? 
aha, ja...értem....tudod, a Média Markt.
Jó lesz az az új fórum,meglátod.
-
donicsfan #21247 Szerintem te tényleg sérült vagy. Üldözési mániád van? Vagy valami komlexusod? Azt hiszed ha valaki ír ide azt mindjárt Kaposi küldte? Fel nem tudod fogni hogy egyszerűen elszúrtatok valamit amit sok ember szeretett? Valóban nem nagyon írtam eddig, és lehet hogy azért mert én nem akartam részt venni az eddigi öntömjénezésben sem amit esetleg az elődök csináltak? Igen, pontosan a Kaposi is tudott ilyesmit, de neki még is jobban állt mert úgy vettem észre ő inkább a zenéire volt büszke és kicsit azzal akart "vetíteni" hogy neki ezek megvannak. Ezt kicsit annak tudtam be, hogy ez az élete és nagyon szereti, de nem bántott meg vele, és nem is érdekelt igazán. A tiéd sem érdekelne ha a régi topikban tetted volna be a zenéket és írtad volna a hsz-eidet. Ezért nem is szóltam soha hozzá a topikhoz, viszont jártam ide és hallgattam a belinkelt zenéket, örültem hogy nem nekem kell keresgélni, stb. Ha valaki vagy valami nem tetszett akkor továbbléptem. Képes voltam erre, nem úgy mint néhányan. Gondolom nagyon büszkék vagytok magatokra, hogy most jól kiszúrtatok sok mindenkivel. Egyet nem értek: ha az a sok mindenki éppen azt a már ritkán hallgatott zenét szereti amit ti akkor ez mire volt jó? Kicsit nekem így kilógtok ebből a sorból, kicsit olyan mint amikor valaki a sajátjait bántja.
Figyeltem a hatalmi harcot az mflex hívők és a többiek, valamint a clay hívők és többiek között. Kicsit úgy érzem itt van a kutya elásva. Ahhoz sem szóltam hozzá, mert mflex első albumát és zenéit nagyon szerettem, most is tetszik sok zenéje de azokkal is egyetértettem akik azt írták hogy egy kaptafa mind, és kezd unalmas lenni. Ettől függetlenül elismerem a munkáit még ha nem is hallgatom már meg nagyon az újakat. Azt viszont nem értem hogy lehet ebből élet-halál harcot csinálni? A másik Clay: Nekem nagyon tetszenek a zenéi pontosan az a stílus amit én a 80-as években szerettem és amin felnőttem. Ennek ellenére muszáj vagyok a másik nagyarcúval egyetérteni ( ha másban nem is): a zene szerintem eszméletlen jó de nem kellene erőltetni az éneket amíg az angol botrányosan rossz. Én sem vagyok jó angolos, de nem is adok ki lemezt. Ezzel nagyon el lehet szúrni, sajnos nem merem megmutatni sok mindenkinek, mert van pár olyan rész ami sajnos jobb let volna ha inkább kimarad. Mindenképpen mással kellett volna felénekeltetni. Ennek ellenére Clay a kedvenceim egyike most mert nekem a zenei rész nagyon tetszik. Nem ismerem egyikőjüket sem személyesen, de engem soha nem is érdekelt az előadók személye, csak hogy jó zenét csináljanak. Na ilyenkor ki utáljon vagy szeressen engem mert ezt leírtam? Nem akarok egy táborba sem kerülni, mert ez egy zene topik volt, nem tipikus magyar acsarkodó-irigy fórum. Pont az ilyen dolgok elkerülése miatt menekül az ember a jó zenékhez. Ez most itt is sikeresen megszűnt. Nem nagyon fogok többet írni, egyrészt mert az érintettek éppen a személyiségük miatt úgysem értik meg mert csak azt látják jónak amit az egójuk diktál, másrészt mert nem vagyok nagy fórumszereplő. Ezt viszont muszáj volt leírnom, mert utálom ha elrontanak valamit amit szeretek, főleg ha puszta emberi kicsinyességből teszik, minden épeszű ok nélkül. Nekem ez rendkívül szánalmas viselkedés, még jó hogy nem ez az életem, csak egyszerűen szeretem a jó zenéket hallgatni.
A büntetőpontot én is köszönöm, az sem zavar ha repülök mert nem használtam ezt a nicket szinte semmire itt, csak nézgelődni. Majd csinálok másikat ha kell valamire itt az sg-n. Ebbe a topikba már úgysem nagyon jövök, már elvből sem.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2014.12.30. 23:48:10 -
és mára, talán az évben utoljára egy remek, pörgős remix
a szláv nyelvérzékenyek,kérem tekintsenek el mind a szövegtől,mind annak hangzásától!
De nekem tetszik!
DeepVoice & Alex Neo - Where Are You Now? // Cтоп, Где Ты Сейчас! (Cover Miko Mission 2014)
by russian
-
beva02 #21245 Milyen igazad van az összes vessző lemaradt a billentyűzetem cserére szorul úgy
látom köszi a büntetőpontokat figyelek most már
-
beva02 #21244 oOk értem én de ne legyen már akkora arc a pasi én nem bántottam ha elolvasod akkor tudod ő sértegette vagy neki lehet ? -
Erre az egészre lehetne passzolni?
-
egy viszonylag egyszerű,de dallamos szösszenet
Marius M.21 - Another World (2015) DOWNLOAD
-
vessző is van a magyar nyelvben, ajánlom figyelmedbe
utoljára adtam csak büntetőpontot az offolásért, következőnél repülsz -
beva02 #21240 Itt csak te nem értesz minket vagyis engem nekem jó volt úgy ahogyan volt én mertem véleményt alkotni és megtámadtál nem tudom miért .Mondatszerkezet akkor nem tudsz magyarul ok értem én megint velem van a baj fikázol úgy mond sajnálatra méltó pasi vagy hogy csak ennyit tudsz .Zene az lenne ide való csak megjegyeztem hogy ha már nagy fiút játszol akkor miért nem a saját ripped teszed ide. Első beszélgetésed velem szinte de úgy beszélsz velem is és másokkal is mintha te lennél a hogy is hívják mi meg a senkik nem gondolod hogy ez kicsit erős Magasröptű megszólalás mondat szerkezet nem is tudom mit írtál akkor olvasd el még 1x lehet adni ezért is büntetőpontot mert véleményt alkotok arról az emberről aki képes a semmi miatt belekötni a másikba vagy a szabályzatban ez is benne van neki lehet nekem nem ? Idézet :melyik részét nem érted?próbálok segíteni. te magadon segíts ne másokon gondolkozz el léci olyanért vetted fel a kesztyűt amiért nem kellett volna legalább is velem szemben . ui: A magyar nyelv a legszebb képzeld van benne hangsúly ha értelmezed netán kiejted a szót a szádon -
melyik részét nem érted?próbálok segíteni. -
nekem gyök 2 az iq-m, italove-nak meg min. 130,ennyit tudok biztosan, de mivel már mondatszerkezetben sem értem a felét annak,amit ide borítottál,de nem is érdekel, ezért ha ide hsz-el akkor zenét nyomj, ha meg gondjaid vannak valamivel,valakivel,akkor keresd meg priviben.köszi a tájföldi látogatók és olvasók nevében is. -
beva02 #21237 EZ KICSIT ZAVAROS SZALADJ NEKI MÉG 1X -
beva02 #21236 Te tényleg nem veszed észre hogy csak hangot adunk annak amit nem igazán látunk jónak tudtommal mi is elmondhatjuk a véleményünket ezen a fórumon mint te de itt csak a tied érvényesülhet és te nem veszed ezt észre ezért megint a te írásodat másolom ide : még mindig ott tart (néhányatok miatt) a fórum, hogy rajtam kívül aki idejár,az csak beszólogatni jár ide, és bérenckedni, önajnározás akkor ez vajon mi? Azért mert nem egyeztetek valamin a Kaposival nem kellene másokkal is így viselkedned szerintem nem adtunk neked okot jogot erre idézet tőled? elmondtam a gondolataimat,úgy, hogy egy tetves anyázás vagy éghajlatra küldés sem volt benne .Te ezt velem is burkoltan de megtetted gondolkozz miért támadnak IQ bajnok valaki ir te reakciód mivan b...meg megtámadtál ez vidéki stílus kikérem a többiek nevében is és jelzem aki át megy arra az oldalra nem a Kaposi miatt teszi hanem miattatok mert nyálasan észt osztva próbálkoztok háttal megülni egy lovat magyarul elszúrtátok pancserek rolló hamarosan lehúz mert csak te maradsz itt egyedül mindenki hülye csak te nem te így vélekedel másokról Ezt nem így kellene csinálni .
-
ne haragudj,amik eddig ezen a fórumon voltak 10-ből 8 nekem is megvolt korábban, ezt kellett volna egyfolytában ide ordibálnom?
és ha neked megvan valami,akkor itt már nem is lehet? ez itt a gond srácok, valami nagyon nem stimmel.....
valaki kérem mondja meg, hogy ki az aki tönkre akar itt bármit tenni, ha fórumozó, ha modi. -
beva02 #21234 MInden forúmozónak aki még ezek után is fel fel néz ide sikeres boldog új évet kivánok -
beva02 #21233 Én barátom téged tudtommal nem bántottalak DE amit lehet hogy te nem tudsz ide sok olyan ember járt olvasni töltögetni a háttérben akiről halvány fogalmad nincs csak példa belga rádiós akinek én adtam kérésére zenét vagy új-zélandi pasi nem is egy szerintem Mexikóból se miattatok jöttek ide Kinaiak Canadaiak vagy tudok prezentálni de ahhoz kellene az engedélye diplomás dr kezdőbetűvel rendelkező emberke Kapositól tudtunk meg sokat dolgokat megjelenésekről mert kapcsolata volt hozzá mutass valamit pasi mert ez igy eddig kevés az a lemez már nálam vigyorog amit te máshonnan belinkeskedtél.És nem utolsó soron jól mondtad bemásolom : A topik amíg nyitva van, megy tovább nélkületek is,hisz én is itt vagyok, és amíg egyedül vagyok, szinte nulla lesz a konfrontálódás. Lesed ki jön ide vissza ez szánalmas és gyerekes látom elvették annak idején a játékszered és azóta mindenki hülye csak te nem . Kérdezném : időnként nem csipi a szemed az a tenger sok ész ami nincs neked? Abba kőtől bele aki nem bántott csak neked lehet itt véleményed kukacka? Szánalmas vagy és most törölj mert biztosan azt érdemlem mert taposom a lelki világod ígyév végén .Tönkre teszitek önös érdekből a jót ügyes nem is tudsz mást úgy látom.És tudd nem a Kaposi miatt jártam ide hanem azért mert jó oldalnak találtam de innen vezet a lejtő számodra az vigasztal Fogadd jó kívánságomat jövőre nézve sok sikert neked kis kuki Buék -
én úgy gondolom, hogy maximálisan a normális kereteken belül kommunikáltam eddig is bárkivel, ezt a modi másként látja, persze értelmetlen lenne rákérdeznem, hogy mégis,mi van az én bármelyik hszemben, amiért bónusz pontok járna (irónia? tények?), hisz érdemi választ nem kapnék, tehát CSAK, mert elmondtam a gondolataimat,úgy, hogy egy tetves anyázás vagy éghajlatra küldés sem volt benne, de a jelek szerint az a lényeg, hogy senki ne mondjon semmit, egymással ne váltsunk gondolatokat, tehát marad az, hogy jön egy link és néha pár betű.
aerocool valamiért nem kapott piros pontot az előbb törölt enyhén szólva is bicskanyitogató hsz-éért. érdekes dolgok ezek, de meg sem lepődök.
-
mélyenszántóak a gondolataid, nem tudom,ki itt az önelégült, de ez sem igazán fórumtéma! vagy volt benne zenei ajánló vonatkozás,ami elkerülte a figyelmem? még mindig ott tart (néhányatok miatt) a fórum, hogy rajtam kívül aki idejár,az csak beszólogatni jár ide, és bérenckedni, úgy hogy előtte az életben nem szólt hozzá semmihez sem. nekem olyan furi és érdekes dolgok ezek,amiről mindig a media markt szlogen jut eszembe.
ha gondod van doncsifan valamivel,vagy valakivel,esetleg valakikkel, akkor miért nem keresed meg direktben az érintetteket?!
megmondom,azért,mert az a központi feladat, hogy mindig jöjjön ide valaki, valamilyen reggel és mondja el ugyanazt,amit már mindenki tud,aki akart.
én továbbra is megosztom és ajánlom azokat a zenéket, amiket az elmúlt hét egyedi műsorai nélkül is ajánlottam volna,aztán majd csak kiderül, hogy mikor lesz valaki,aki szintén hasonlóan szeretne itt jelen lenni.
-
donicsfan #21230 Na sikerült megint egy jó topikot szétb@szni egy-két önelégült buta beképzelt bugrisnak. Egyszerűen nem értem, hogy néhány ember (?) miért hiszi hogy ők mindenkinél mindent jobban tudnak és mindenben ők a jók, a tuti megmondók. Az ilyen retkek csak és kizárólag a hozzájuk hasonlókkal jönnek ki, mindenki más utálja őket. Mielőtt rám fogná valamelyikük hogy én is a házigazda pártján állok, akkor jobb ha tudják: tévednek. Csak olvasni jártam ide és tetszett az hogy az itt lévők szeretik a zenét, jobban mint a saját önelégült szövegeiket olvasgatni. Nem védeni akarom Kaposi kollégát hiszen nem is ismerem, még csak azt sem mondhatom hogy mindig szimpi amit írt mert ő is szerette ha őt hiszik a legjobbnak, de ezt a topikot ő hozta létre, igen sokat dolgozott vele, és látszik hogy ez a zene az élete. Lehet szeretni vagy nem szeretni őt, de nem tudom mi értelme volt az ő saját topikjából kitúrni? Azok a nagypofájúak akik kitúrták miért nem csináltak másik topikot? Akkor eldőlt volna melyik a jobb. Nekem ha nem tetszik valami, nem megyek oda. Tipikus kisstílű magyar stílus. Valószínűleg ezek az ilyen idiótáknak az életükben elért legnagyobb sikereik. Itt játszák az eszüket, és élvezik hogy sok ember szórakozását elszúrták. Szánalmas ötforintos kis senkik :(
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2014.12.30. 22:04:26 -
mindjárt itt a szilveszter, de már előre van min röhögni.
az új nagyvezír fórum alapszabályzat néhány részlete:
-ha gyanús reget láttok,azonnal szóljatok
-nem akarom, hogy más fórum belőlünk éljen
-ha valaki (és most idézem:) "exlusive" tartalmat tovább add más fórumnak,annak mennie kell
kemény világ ez kérem szépen, kemény...
-
ez a gesztus most szavak nélkül is nagyon betalált, én 1 percig röhögtem,nem tudok,mit mondani. 
-
-
A topik számotokra van vége,mármint azok számára,akik itt siránkoznak napok óta és siratják a vezérüket, és egy értelmes, fórumtémába vágó hsz-t sem tudnak kiköhögni magukból , ellenben mindenkibe belekötnek,ahol lehet (szánalmas és siralmas is ez).
És már nem itt van a vég, hanem pár napja eljött, nem is értem minek jössz ide vissza mindig zokogni egy picit és írkálni a feleslegest....holott egy tök jó és messzi helyre sikerült átdeportálni magatokat.
A topik amíg nyitva van, megy tovább nélkületek is,hisz én is itt vagyok, és amíg egyedül vagyok, szinte nulla lesz a konfrontálódás.
Hogy elment néhány ember,annak többen örülnek, mint gondolnátok. Nem az első privit kaptam, akik örömüket fejezték ki sokminden miatt,bár nem miattam, de mivel engem itt aktívnak látnak, úgy érezték, nekem írják meg.
Igaz, ők nem csinálnak áldozati fesztivált és showműsort,itt a fórumban,mint Ti, akik már nincsenek itt, de súlyos kényszert éreznek, hogy úgy félóránként azért visszanézzenek.
Az elektronikus letöltést nem tudtam Neked berippelni (de Te majd próbáld meg és szólj, ha sikerült), a feltöltés az saját,nem mintha ez egyébként a legcsekélyebb értelemben is lényeges lenne, hisz korábban is 98,9%-ban hozott, kölcsönvett, átvett anyagok voltak, na és persze italove felejthetetlen és elmaradhatatlan youtube ripből kreált deszaremaszterei is jelen voltak. Én rendkívül sajnálom, hogy ilyenek talán már sosem lesznek!
-
beva02 #21225 Ámen .. Neked is buék
itt a vége ennek a topiknak sajna
-
beva02 #21224 Ezt csak bemásoltad? Azt gondoltam saját ripp 

-
neked is BÚÉK!
-
a megjelenést ha jól emlékszem WIND jelezte, most egy kis hallgatnivalóval elevenítsük ezt fel 
Disco Digitale - Electronic Passion (2014)
DOWNLOAD
-
Trend Boy #21221 Boldog Új Évet kedves zeneszerető kollégák!!!
Szomorúan olvasom a történteket, szomorúan konstatálom, hogy megint sikerült kisebbre verni eme zenei irányzat kedvelőit. Évről-évre csak azt látom, hogy a torzsalkodások véget, valahol majd ott kötünk ki, mint annak idején. Maradnak a személyes kapcsolatok, A NET-es fórum rendszereken történő zenei "építkezés" meg szép lassan annyira minimálisra szűkül, hogy említésre sem lesz méltó.
Örülten sajnálom, hogy ha ez így megy tovább, s mivel a remény hal meg utoljára a végsőkig reménykedem, egy olyan hely létezésében, ahol csak a zene lesz a lényeg, a személyes torzsalkodások pedig végre feledésbe merülnek. Ennek jegyében kívánok mindenkinek zenében nagyon gazdag Boldog Új Évet, családjának, közeli barátainak, békét, és szeretetett.
Kizárólagos magán véleményem: Ennek a fórumrésznek a mindenkori alapítója, és házigazdája számomra Kaposi kolléga marad, még akkor is ha hibázott, vagy sem...(nem az én kompetenciám ezt eldönteni)
Béke veletek 2015-ben is...
Utoljára szerkesztette: Trend Boy, 2014.12.30. 18:49:52 -
nem tudom, lesz-e még valami ebben az évben, de ez a zene még belefér
italo disco flashback
-
amíg lehet
Vincenzo Salvia-Chromelove (EP 2014) DOWNLOAD
-
ITALOCONNECTION INSTRUMENTAL MIX 58 MINUTE DOWNLOAD
131MB, mp3-320kbps
-
ja én is láttam, meg lestem is a nézettségen, de nem akartam a számokkal kérkedni, mert biztos nagyon zavarja azokat,akik egyébként nem néznek ám ide úgy vagy félóránként!

De szép teljesítmény és van még néhány,ami szintén elég felkapott lett.
2 hivatalos helyről tudok, és általában az egyikről linkelek, mert ott másfajta zenék is vannak,amik többnyire bejönnek nekem is, így azon fordulok meg többször (megszokás).
ezt a szintizést tényleg csak a poén és apropója kedvéért raktam be.
-
Épp a napokban néztem én is, de nem is tudtam, hogy két helyen is fent van.
Amin meglepődtem, hogy a nézettség 215 EZER felett van, ezzel együtt meg 250K lassan!
Ezt túlszárnyalni nem olyan könnyű, főleg, hogy tavalyi zenéről beszélünk.
Link
Ez a próbálkozás meg olyan, mint egy játékszinti hangja, Mflex zenéje mellett.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.28. 17:30:51 -
Johan Agebjörn feat. Sally Saphiro - Casablanca Nights
a svéd producer és zeneszerző eladó és a kellemes hangú Sally így együtt már szerepelt itt is néhány éve 1-1 hsz erejéig, egy listában is benne volt 2 letöltési linkkel, 1 hsz-ben meg lacika vakarta a fejét, no de mindezek nem jelentik azt, hogy ezt a remek nótát ne lehetne ismét felemlegetni, így meg is teszem. Érdekesség, hogy mostanában a kiadónál az egész, 11 dalos CD-ét már 5 dollárért be lehet szerezni, de letöltéssel csak 9-11dolcsiért adják.
Biztos beragadt egy nagyobb készletük, így rendeltem volna egy tucatot, de már megvan.
-
Italo Disco Power Play cover T4
Úgy látszik így az év végére a lengyel kollégákat is megindította a Power of Pleasure eposz másfél évvel korábbi Mflex-féle verziója (a ritmus, egyes dobrészek és egy olyan betét rész alapján,ami csak az övében található, és igen, a háttérben kuksizóknak írom, én is tudom, melyik az eredeti), de azért ez a zene csak úgy tökéletes, ahogyan azt Mflex kiváló érzékkel elénk tárta.
Mflex feat. Silvia Napoli - The Power of Pleasure
-
mióta pár napja nagy ellenszenvvel regeltem a fészre (és ez azóta sem változott nagyon,de) legalább a felfedezett italo-csoportokból néhány infó hozzám is hamarabb eljut.
többek között ez a mai kellemes instrumentál