-
donicsfan #21247 Szerintem te tényleg sérült vagy. Üldözési mániád van? Vagy valami komlexusod? Azt hiszed ha valaki ír ide azt mindjárt Kaposi küldte? Fel nem tudod fogni hogy egyszerűen elszúrtatok valamit amit sok ember szeretett? Valóban nem nagyon írtam eddig, és lehet hogy azért mert én nem akartam részt venni az eddigi öntömjénezésben sem amit esetleg az elődök csináltak? Igen, pontosan a Kaposi is tudott ilyesmit, de neki még is jobban állt mert úgy vettem észre ő inkább a zenéire volt büszke és kicsit azzal akart "vetíteni" hogy neki ezek megvannak. Ezt kicsit annak tudtam be, hogy ez az élete és nagyon szereti, de nem bántott meg vele, és nem is érdekelt igazán. A tiéd sem érdekelne ha a régi topikban tetted volna be a zenéket és írtad volna a hsz-eidet. Ezért nem is szóltam soha hozzá a topikhoz, viszont jártam ide és hallgattam a belinkelt zenéket, örültem hogy nem nekem kell keresgélni, stb. Ha valaki vagy valami nem tetszett akkor továbbléptem. Képes voltam erre, nem úgy mint néhányan. Gondolom nagyon büszkék vagytok magatokra, hogy most jól kiszúrtatok sok mindenkivel. Egyet nem értek: ha az a sok mindenki éppen azt a már ritkán hallgatott zenét szereti amit ti akkor ez mire volt jó? Kicsit nekem így kilógtok ebből a sorból, kicsit olyan mint amikor valaki a sajátjait bántja.
Figyeltem a hatalmi harcot az mflex hívők és a többiek, valamint a clay hívők és többiek között. Kicsit úgy érzem itt van a kutya elásva. Ahhoz sem szóltam hozzá, mert mflex első albumát és zenéit nagyon szerettem, most is tetszik sok zenéje de azokkal is egyetértettem akik azt írták hogy egy kaptafa mind, és kezd unalmas lenni. Ettől függetlenül elismerem a munkáit még ha nem is hallgatom már meg nagyon az újakat. Azt viszont nem értem hogy lehet ebből élet-halál harcot csinálni? A másik Clay: Nekem nagyon tetszenek a zenéi pontosan az a stílus amit én a 80-as években szerettem és amin felnőttem. Ennek ellenére muszáj vagyok a másik nagyarcúval egyetérteni ( ha másban nem is): a zene szerintem eszméletlen jó de nem kellene erőltetni az éneket amíg az angol botrányosan rossz. Én sem vagyok jó angolos, de nem is adok ki lemezt. Ezzel nagyon el lehet szúrni, sajnos nem merem megmutatni sok mindenkinek, mert van pár olyan rész ami sajnos jobb let volna ha inkább kimarad. Mindenképpen mással kellett volna felénekeltetni. Ennek ellenére Clay a kedvenceim egyike most mert nekem a zenei rész nagyon tetszik. Nem ismerem egyikőjüket sem személyesen, de engem soha nem is érdekelt az előadók személye, csak hogy jó zenét csináljanak. Na ilyenkor ki utáljon vagy szeressen engem mert ezt leírtam? Nem akarok egy táborba sem kerülni, mert ez egy zene topik volt, nem tipikus magyar acsarkodó-irigy fórum. Pont az ilyen dolgok elkerülése miatt menekül az ember a jó zenékhez. Ez most itt is sikeresen megszűnt. Nem nagyon fogok többet írni, egyrészt mert az érintettek éppen a személyiségük miatt úgysem értik meg mert csak azt látják jónak amit az egójuk diktál, másrészt mert nem vagyok nagy fórumszereplő. Ezt viszont muszáj volt leírnom, mert utálom ha elrontanak valamit amit szeretek, főleg ha puszta emberi kicsinyességből teszik, minden épeszű ok nélkül. Nekem ez rendkívül szánalmas viselkedés, még jó hogy nem ez az életem, csak egyszerűen szeretem a jó zenéket hallgatni.
A büntetőpontot én is köszönöm, az sem zavar ha repülök mert nem használtam ezt a nicket szinte semmire itt, csak nézgelődni. Majd csinálok másikat ha kell valamire itt az sg-n. Ebbe a topikba már úgysem nagyon jövök, már elvből sem.
Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2014.12.30. 23:48:10