NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• beva02
    Itt csak te nem értesz minket vagyis engem nekem jó volt úgy ahogyan volt én mertem véleményt alkotni és megtámadtál nem tudom miért .Mondatszerkezet akkor nem tudsz magyarul ok értem én megint velem van a baj fikázol úgy mond sajnálatra méltó pasi vagy hogy csak ennyit tudsz .Zene az lenne ide való csak megjegyeztem hogy ha már nagy fiút játszol akkor miért nem a saját ripped teszed ide. Első beszélgetésed velem szinte de úgy beszélsz velem is és másokkal is mintha te lennél a hogy is hívják mi meg a senkik nem gondolod hogy ez kicsit erős Magasröptű megszólalás mondat szerkezet nem is tudom mit írtál akkor olvasd el még 1x lehet adni ezért is büntetőpontot mert véleményt alkotok arról az emberről aki képes a semmi miatt belekötni a másikba vagy a szabályzatban ez is benne van neki lehet nekem nem ? Idézet :melyik részét nem érted?próbálok segíteni. te magadon segíts ne másokon gondolkozz el léci olyanért vetted fel a kesztyűt amiért nem kellett volna legalább is velem szemben . ui: A magyar nyelv a legszebb képzeld van benne hangsúly ha értelmezed netán kiejted a szót a szádon