42829
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Most olvastam át a teljes fb-listát, és ott jelezte indirektben a big brother lacika, hogy volt már itt az EUROTIX. Gondolom, hogy én vagyok itt a topikban,és jól elvagyok, így nem baj, hogy megint van!
    Elnézést kérek, sajnos nincs módomban és időmben visszaolvasni minden hsz előtt 21ezer hsz-t vagy órákig keresgélni valamit, ha a kereső épp nem dobja ki,már pedig sajnos tegnap valamiért nem dobta ki,ma meg már igen, ezért mertem tegnap leírni, hogy itt még nem volt (és nem azt, hogy senki sem ismeri - B. Zolika! :) tehát az a lényeg, az Eurotix-nek sok jó száma van és ajánlott csapat!
  • amaximus
    ami itt még biztos nem volt, az Dennis Alexis Hellström és barátja által jegyzett Eurotix nevű formáció, mely alapvetően szintipop-nak definiálja önmagát,de repertoárjuk néhány száma elmehetne akár valamelyik italo vonulatnak is. most kedvenceimből ajánlok néhányat itt is (a háttérben duzzogó misimókus törzsnek is!)

Eurotix - Clubland

Eurotix - The European Man

Eurotix - Are You Strong Enough?

• amaximus
    így év vége felé talán nem baj, ha előkerül 1-1 korábbi felvétel, az alábbi ugyan feltűnt már egy röpke pillanatra, de talán nem baj, ha megint előkerül (főleg úgy, hogy magamat szórakoztatom,ami nem bűn!)

Tom Garrow - Forever and Ever

• amaximus
    ugyan listába beírva már szerepelt itt, de simán befér hangban is az előadó 2009-es albumáról,amin van még 2-3 szintén kellemes zene.

FM Attack - Memorex

• amaximus
    ezidáig a sorozat legfrissebb darabja, nem tudom, hány zenész építkezik hasonló vsti sablonokból, de néhányból egész jó kis nótát lehetne kreálni.
    Italo Disco Sample Pack - Vol. 8

• amaximus
    és nemrég előkerült egy elveszett dalocska is, ami egy rendes vokállal szép sikert érhetne el, de így egész kellemes

Promenade 83 - Welcome into my World

• amaximus
    de ha már új italo, akkor itt is illik megemlíteni, hamarosan lesz valamilyen új Mflex Sounds zene is, reméljük már januárban

• amaximus
    Rikike!

Annyira mélyenszántóak a gondolataid, hogy értelmetlen lenne mindenre reagálnom, mivel ezen kirohanásod alapján nem értenéd meg és látszik, csak egy kisiskolás hisztijét borítottad tehetetlenségedben ide.

-nem mondtam, hogy mindenki vagy bárki warezol, de ha ide valaki berak bármit,ami egyébként alapvetően nem ingyenes,akár csak mp3-at,az warez, ha én rakom be,akkor én warezolok, tettem már meg.
    Annyira meg ne legyél már Te sem hülye kis naív, hogy a mélyentisztelt volt gizda ide mindenki által elérhető ingyenes albumot vagy zenét rakna be a kibaszott nagy karácsonyi ajándékaként, ha meg nem, akkor az Warez. Ezt nem tudni,mivel nem rakta be időben.Legközelebb iparkodjon korábban megtenni. :)
    Ez ilyen egyszerű. Ne izgulj, én is warezolok és minden nap meggyónom,amikor csúnya helyen járok bármilyen ügyben.
    Én sokatokkal ellentétben egy felhasználóként, egy névvel vagyok itt, nem szorulok rá, hogy sokatmagamat játsszam el a közönségnek. De javaslom, hogy Te is húzzál el a NAGYOKHOZ, ha nem tudsz értelmesen ide írkálni.
    Sírjatok és zokogjatok együtt, engem ez nem érdekel, nem azért járok ide, hogy faszom tudja kik mik miatti miérteket elemezgessem naponta és azt olvasgassam,ahogy itt rinyáltok, csak nem tudom,miért nekem!
    Én nem rohangálok se modihoz,se senkihez, ha olvassa ezt,akkor majd eldönti, hogy mi az ami maradhat.

Egyébiránt, meg menjetek oda,ahol K.Lacika most is van és ott is megkaphatod tőle,a kari ajándékát, felőlem szexelhettek is egymással,az egész csigaagynyi brancs. Gondolom nem esik nehezedre másik weboldal címet is meglátogatni. SF!

Ide kérem,hogy témába vágó hszeket írjatok, vagy ha nem,akkor én is szét tudom offolni ezt a topikot,ami eddig sem volt szándékomban.Azt is jelezhetné a csipet csapata, hogy meddig kívánja ezt a direkt hisztit generálni,hány olyan emberke fog megjelenni,akik alig dugták eddig ide a fejüket, vagy csak 2-3. álregen jelennek meg mostanában (persze tök véletlen). Nyugodtan jelezze azt is bárki nekem közvetlen, ha most hirtelen én lettem az első számú közellenség,mert valakiket kilöktek a homokozóból,ahol néha én is szoktam játszani.

• riki19
    Már bocsánat ,de bepofátlankodtok ide ,amit szétvertek azzal a mondattal ,hogy itt mindenki w@rezol,pedig itt max .mp3 osztunk meg belehallgatás céljából,.Csak egy kerülte el a figyelmedet,itt mindenki min. losslesst hallgat ,azt megosztásban itt nem igen találsz. Mi vagy te a BSA vagy más jogvédő alkalmazott trolja. ?Azt sem tudod ,hogy mely zenészek karácsonykor ,mit osztanak itt meg . Kik regisztráltak itt, és megosztották karácsonyi demóikat .Köszönhető Lacinak. Úgy ,hogy elmehetsz a p@csába ,rohangálhattok a moderátorhoz. . Csak ,hogy hány akkontal szerepelsz itt ,az más kérdés.Hány fórumba vagy ,és ez nem szúr szemet a modinak. Na mindegy. Én is lelépek.. Viszlát.
  • amaximus
    Figyelem!
    Tehát akkor ide mostantól lehetőleg -de nem kizáróan- csak 'kicsik' jöjjenek, és onnantól talán nem lesz probléma. Nekem ez is mindegy!
    Én meg sok sikert kívánok odaát a NAGYOKNÁL.
    Jó puffogást az éjszakai műszaknak. :) Remélem, váltásban nyomjátok majd.
  • gyorgy74
    Akkor én is átvonulok a nagyokhoz. Üdv. További sok sikert kívánok.
  • amaximus
    szia Pazo!

nekem is mindegy hol olvasok, ez nyilvánosan is olvasható és viszonylag látogatott hely, nekem kényelmes.
    Én elhiszem és megértem,amit mondasz, de ezt miért nekem címzed? Egyelőre nincsenek ambicióim ilyenre! Viszont a mai vagy közeljövői sok felesleges, értelmetlen és szándékos flémelést simán ki kell takarítani valakinek, ha gizda, ha modi, ha akármi, nekem mindegy.
    Én próbálok témába vágóan kommunikálni, de csak hisztis, homokozóban ugráló gyerekcsoportokba lehet botlani.
    Nem mintha bármelyik házigazdának nem lehetne a napi 1-2 oldanyi hsz-t átfutni,legalább pár hónapja,mióta ide is néha benézek, átlagban nem nagyon haladta meg ezt a mennyiséget semmi és amúgy meg néhány kivételt tekintve nem nagyon volt miért egymásnak feszülni, főleg ha senki sem írta le az 5 betűs (M....) ősellenség nevét. :) amitől mindig elszabadult a pokol. :)

Egyébiránt a házigazda nem egyenlő a saját ízlése és kedve szerint kidobálom a hsz-eket királyság típussal, aminek azért néhányszor én is szemtanúja voltam, szerencsére áldozata nem (ha jól emlékszem).Nekem ezen kívül semmilyen észrevételem nem volt korábban sem,Ment az élet itt is,ugyanúgy,mint más fórumokon. Nem volt sem jobb,sem rosszabb.

• pazo
    Nekem teljesen mindegy hová megyek idönként olvasgatni, ezért be is regeltem az említett platformra, max olvasgatok itt is meg olvasgatok ott is. Azért azt tudni, kell, hogy egy fórum gazdiság egész embört kiván, pár éve próbálkoztam hasonlóval, viszi az idődet rendesen. Ja és ha a törzsgárda pár jeles tagja emlékszik volt itt az SG-n már felbolydulás, anyázás, kiválás, kiutálás és nagy a valószinűsége, hogy nem ez a mostani volt az utolsó alkalom.
  • amaximus
    nekem fogalmam sincs, ki itt az új modi, házigazda az nincs,mert azt kiírja a rendszer, de szerintem, ha odamegy arra az 1-2 helyre az egész, látványosan csaholó csipet csapat,ahol a volt házigazda megtalálható (és ennek felkutatása még nekem sem okozott gondot,és mintegy 30 mp-et igényelt és aerocool is nyomott itt valamilyen linket), akkor ott lehetne igényelni, sőt követelni a szokásos évi ingyen warez jussot!
    ez nem a máltai szeretet szolgálat vagy vöröskereszt, csak egy nyílt fórum! pöttyös labdákért meg kéne valamit csinálni azon kívül,amit csináltok.
  • gyorgy74
    Én sokat járok fel az Sg-re nem útólsó sorban a New Italo topikba és itt Karácsonyi hagyomány gyanánt minden évben kedveskedett a házigazda egy rare lossless albumal maxival. Ez most elmarad? Mive lossless-be hallgatok és gyűjtök zenét nekem ez most nagyon híányzik. Remélem az új modik kitesznek magukért minden nap fent vagyok és várom nagy a meglepetés. Előre köszönöm a jótékonykodást.
  • amaximus
    Pár napja jelent meg Vincenzo Salvia új EP-je a Chromelove, én ezt az EP-ét saccperkábé erős közepesre értékelem szumma, de az album egyértelműen húzószámát viszont szívesen ajánlom.
    Persze akinek nincs már meg min. 4 napja vm-ben, az dőljön kardjába nyugodtan.

Vincenzo Salvia - Manikins

• becauseIsaid
    az, szánalmas
  • amaximus
    na közben eltűnt, de igazából a xx192-es generálta a hsz-em.
  • amaximus
    az ilyen értelmetlen dedós dafke és nyafi hsz-ek nem hiányoznak és nem tudom, hogy csak ti nem veszitek észre ezt a sajnálatos műsort,amit nyomtok, vagy tényleg csak ennyire futja önerőből, de ha nem tudtok nyomorotokban normális és témába vágó hsz-eket kiköhögni,akkor szerintem egyáltalán nem fog hiányozni innen senki.
    tudom, hogy sérelem ért 1-1 embert, de azért nem kell mindenkibe és fűbe-fába lépten-nyomon belekötni pusztán csak azért is alapon. ha morcik vagytok ne írjatok vagy ne gyertek, nem kényszer itt semmi sem, eddig sem volt az!
    én eddig is a kedvem szerint és nem miattatok vagy 1-1 személy miatt jöttem, ezután sem lesz másként, csak ezt a látványos rinyálást hagyjátok már abba vagy nyissatok egy sírjunk együtt és sirassuk együtt X.Y.-t topikot és gyűljetek ott.

engem az sem zavar, ha csak 2-3-an vannak itt, csak ne ezt a szintet hozzák,amit most direkt produkáltok,mert ez jelen állapotában csak szánalmas.
    köszönöm
  • gyorgy74
    Nem szép dolog de ez a Magyar valóság.
  • DFresh
    ... Még karácsony napján is marjátok egymást...
    Nem szép dolog
  • rain70 #21189
    Elég gyerekes dolog lenne azt írnom, vessük már össze az (eredeti) gyűjteményünket. Mintha dedóban lennék néha! Kezdem úgy érezni magam, hogy itt (maximum) 12 éves szinten egyik másik ember megragadt. A zenész és a zenegyűjtő két különböző, nagyon különböző fogalom. Nyilván ezzel sem vagy tisztában. Én egyiknek sem tartom magam, tanultam ugyan zenélni, de nem vagyok zenész. Van nagyon sok eredeti korongom, mégsem tartom magam gyűjtőnek. Tehát, mert így találtam rá, azt jelenti, hogy ingyenélő lennék?

És mindezt egyedül szűrted le, vagy valaki diktálta ezt a brutális sok baromságot? Vagy csak belém akarsz kötni te is? Annyira cukik vagytok. Leszületsz, egyes! Ez is átlátszó!

21186:

Minden benne van, amit gondolok!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.26. 13:50:34
  • amaximus
    Phalanx - Modern Hero

Ugyan listaként már volt itt, hisz az SP Records Sergey is rádobta a legutóbbi válogatásra, de néhány szót még megérdemel.

A férfi ének Terence Holler nevéhez fűzödik,aki Dave Rodgers-el is dolgozott már korábban több supereurobeat lemezen, a női énekes Clara Moroni, aki egytucat alias néven is futott (ha azt mondom Jenny Kee,akkor többen emlékezhetnek rá), aki hangját kölcsönözte már számos Asia és Time Records produkcióban, mint vezető és háttér vokalista. A zenét eredetileg Joey Mauro szerezte és adta elő,amit az extended verzióban kicsit más zenei alapokra helyeztek.

• amaximus
    spanyol havertól=vagy argentin,vagy mexikói vagy tudja a tököm. :)
  • amaximus
    most ez komoly? miért érzem úgy, hogy csak azért szóltál valamit hozzá, hogy beszólhassál rain-nek? :))))

én nem vagyok zenész, és azt hiszem rain70 sem az, csak azt mondta, hogy tanulta...más szempontból pedig a zene gyűjtés és a zenész elég különböző fogalmak az alapismereteim szerint.

hogy te megkaptad vm-ben már korábban valamelyik spanyol havertól,vagy azon keresztül valamelyik másiktól ezt a hivatalosan meg nem jelent maszek zenét, amit aug. 10-én feldobott a YT-re is, annak örülj, én ne verd a farkad vele ilyen módon, hisz biztos lehetsz benne, hogy akár más is kap (én is és kaposi is) több helyről anyagokat vm-ben, sőt jómagam havonta az itteni látogatókhoz hasonlóan sok-sok dollárt és eurót költök LEGÁLIS helyekről beszerzett zenékre,amit nyilván nem igyekszem ide feldobni vm-ben. rohadtul nem szorulok rá sem az itteni ingyen zenékre és korábbi sok ingyen hányás csúcsminőségre sem, ha bármi kell nagyon, azt meg tudom szerezni akár szépen, akár csúnyán is bármelyikőtök odaadó segítsége nélkül. persze a néha leeső ingyen arany tallérokért nem restellek lehajolni! :)
    a fickó egyébként egész jó kis feldolgozásokat énekel, nincs rossz hangja.
  • Iggy
    Szia! új? julis közepén kaptam meg + 3 számát (vm-be). Ti borzasztó gyenge zenészek vagytok csak a világhalóról éltek ingyen, nem volna az baj csak ha a földön járnátok itt egy páran.
  • rain70 #21184
    Ennél jobb minőségben nem találtam, sőt sehol. Azért is raktam ki, mert új és szerintem is elég jó próbálkozás a mai new italo disco zenék között.
  • amaximus
    ezt majd újrahallgatom, ha hallgatható lesz a minőség! így most nagyon 'bánccsa' a fülem, pedig nem rossz...
  • rain70 #21179
    Konkrétan soha nem volt itt. De most jött, látott és le is bukott.
    ..........................................................................................
    ..........................................................................................
    ..........................................................................................on

Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 19:56:53
  • amaximus
    egyébként bírom Tom Hooker-t, jó fej, és ez a dal is egész jó!
    csak egyet nem értek, miért ilyen szar minőségben osztogatja a zenéit? megjelennek ezek valamikor, valahol stúdió minőségben?
    vagy csak bohóckodik és elvan a luxus kecójában?
  • amaximus
    mindenki Laci barátja egyébként nyugodtan jöhet ide, eddig is elvolt itt, ha épp nem kaszabolta a hszeket, én is el voltam vele, hozott hasznos infókat,amit sokan meg is köszöntek, de azt hozott italove és sokan mások is, nem tudom pontosan, csak árnyaltan, hogy mi volt a buli lényege, de gondolom azt semmi sem akadályozza, hogy visszatérjen (ha kell, új reg-gel), ha akarna, és annyira fontos lenne az itteni nagy barátság az itteni sok nagy baráttal. rajtam biztos nem múlik.

• amaximus
    hát bizony szerencsés vagy!
    ja, annyira sok itt az 'új' pofa, hogy én pl. még sosem vagyis nem igazán láttalak, hallottalak itt.
  • amaximus
    te, ez nem egy szavazósdi verseny, hogy lezárod,amit el sem kezdtünk! :)
    ha neked minden vita,ha én vagy más nem ért egyet,akkor az nem túl bíztató egy fórumon, nekem egy vélemény- vagy nézőpont különbség még nem vita. meghallgatlak téged is, és ettől még elfogadom,amit gondolsz, de lehet nekem is saját véleményem, amit nem akarok rád erőltetni,ugye? :)

ha ez számodra új, gyűjtsd be majd, oké, számomra meg ez a parasztvakítás kategória, nem gyűjtemény bővítésre való anyag.még azt is csak erőltetve mondanám rá, hogy ez egy másik remix. több a só és máshol van borsózva, de ugyanaz a leves.

ide raktam egy kis icipici mintát a 2 verzióban cikázgatva, másként kezdik, plusz olyan picit variáltak, hogy ha ezért megéri nekik az új évszám ráaggasztása,akkor hurrá, jobb nem lett, de legalább nem rontották el.

jópofa,amit írtál a haverságról, mármint,amit hisznek, de nekem mindenki a barátom,aki nem az ellenségem! legalábbis virtuálisan. veled sincs semmi bajom, csak néha frusztráltnak tűnsz,de nagyon remélem nem miattam!
  • becauseIsaid
    Szerencsés voltam, maradjunk ennyiben.
    De nicsak mennyi új pofa! Valami balhéról lemaradtam, amíg nem jártam erre, olybá tűnik. A mi Laci barátunk hiányozni fog. Ez nem vót szép, akárki is intézte.
  • reynaud #21173
    Egy zenegyűjtő számára ha az elöző verzióhoz képest csak annyit is változtatnak amit említesz,akkor is érdekes,a dal szempontjából pedig új illetve más verziónak számít!
    Most ezt a vitát veled én lezárom,valószínű nem tudlak és nem is akarlak meggyőzni ,ki-ki döntse el melyikünknek van igaza!
    Karl Olivas - Follow Me '2013

Egyébként olvastam alább egy hsz-ben hogy állítólag mi barátok,haverok lennénk ,legalább most kiderült erről szó sincs!

Aktuális,kellemes - Tom Hooker ünnepi dala!
  • amaximus
    kétségtelen, hogy az eredeti 85-ös a legjobb hangulatában is, bár szerintem nagyon szerencsés voltál, ha ezt te már 85-ben hallhattad vagy ismerted (nem pedig épp csak '86 január közepétől) , azért akkortájt még volt némi fáziskésés, amíg a kazetták és lemezek átértek egyik helyről a másikra, őszintén mondom, én már egyáltalán nem emlékszem, hogy anno ezt melyik évben hallottam először, de ez mindegy is, hazudni meg nem akarnék. :)))

a 2 éves remix DOS verzió kapott némi italo dance alapot és így jobban elmegy a fiatalabb generációnak is, nyilván nem a mai 40-50-es korosztálynak akartak kedveskedni. :)
  • becauseIsaid
    Nekem már 1985-ben is tetszett, de azóta is az a verzió a nyerő. Ez a "new italo" változat a zene megcsúfolása.
  • amaximus
    fogalmam sincs, hogy volt-e (valószínű), mert az SG kereső továbbra is hulladék,és elég bizonytalan a biztos találatokat illetően,
    mint ahogy ez a vokál sem lehet még végső stúdiószintű, de a zene legalább 99%-ban a jól ismert alapokra épül és a sonic projekt alatti szintetizált énekekhez képest már-már majdnem....... :)

Houdini - When I come to deep

• amaximus
    2 napja

ez valami rajongói verzió vagy hivatalos remix (lesz) ?
  • amaximus
    most ugye nem azt akarod ezzel sugallni, hogy valami azért lesz új és egy évszámmal gazdagabb, hogy beleraknak 2x10mp-es új szintidallamot és kész is van?!

még az alapok is azonosak, de mindegy, felőlem kijöhet ugyanez 2016-ban is újnak, nekem a szám tetszett két éve is.

én biztos nem fogok itt prezentálgatni (legfőképp az időhiány miatt), ha van időm, beugrok és dobok néhány hasznos vagy hasztalan linket és infót, majd eldönti a látogató, neki mi a jó, de ez így van szinte minden fórumban is, bárhová mész, mindenhol ízlés alapján oszlik meg az érdekes vagy uncsi kategória. :)

viszont az előrejelzések alapján új italo-ban ha nem is többtucatnyi, de lesz néhány érdekes újdonság az első negyedévben is, ez már most biztos.