beva02#21236
Te tényleg nem veszed észre hogy csak hangot adunk annak amit nem igazán látunk jónak tudtommal mi is elmondhatjuk a véleményünket ezen a fórumon mint te de itt csak a tied érvényesülhet és te nem veszed ezt észre ezért megint a te írásodat másolom ide : még mindig ott tart (néhányatok miatt) a fórum, hogy rajtam kívül aki idejár,az csak beszólogatni jár ide, és bérenckedni, önajnározás akkor ez vajon mi? Azért mert nem egyeztetek valamin a Kaposival nem kellene másokkal is így viselkedned szerintem nem adtunk neked okot jogot erre idézet tőled? elmondtam a gondolataimat,úgy, hogy egy tetves anyázás vagy éghajlatra küldés sem volt benne .Te ezt velem is burkoltan de megtetted gondolkozz miért támadnak IQ bajnok valaki ir te reakciód mivan b...meg megtámadtál ez vidéki stílus kikérem a többiek nevében is és jelzem aki át megy arra az oldalra nem a Kaposi miatt teszi hanem miattatok mert nyálasan észt osztva próbálkoztok háttal megülni egy lovat magyarul elszúrtátok pancserek rolló hamarosan lehúz mert csak te maradsz itt egyedül mindenki hülye csak te nem te így vélekedel másokról Ezt nem így kellene csinálni .