NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• beva02
    Én barátom téged tudtommal nem bántottalak DE amit lehet hogy te nem tudsz ide sok olyan ember járt olvasni töltögetni a háttérben akiről halvány fogalmad nincs csak példa belga rádiós akinek én adtam kérésére zenét vagy új-zélandi pasi nem is egy szerintem Mexikóból se miattatok jöttek ide Kinaiak Canadaiak vagy tudok prezentálni de ahhoz kellene az engedélye diplomás dr kezdőbetűvel rendelkező emberke Kapositól tudtunk meg sokat dolgokat megjelenésekről mert kapcsolata volt hozzá mutass valamit pasi mert ez igy eddig kevés az a lemez már nálam vigyorog amit te máshonnan belinkeskedtél.És nem utolsó soron jól mondtad bemásolom : A topik amíg nyitva van, megy tovább nélkületek is,hisz én is itt vagyok, és amíg egyedül vagyok, szinte nulla lesz a konfrontálódás. Lesed ki jön ide vissza ez szánalmas és gyerekes látom elvették annak idején a játékszered és azóta mindenki hülye csak te nem . Kérdezném : időnként nem csipi a szemed az a tenger sok ész ami nincs neked? Abba kőtől bele aki nem bántott csak neked lehet itt véleményed kukacka? Szánalmas vagy és most törölj mert biztosan azt érdemlem mert taposom a lelki világod ígyév végén .Tönkre teszitek önös érdekből a jót ügyes nem is tudsz mást úgy látom.És tudd nem a Kaposi miatt jártam ide hanem azért mert jó oldalnak találtam de innen vezet a lejtő számodra az vigasztal Fogadd jó kívánságomat jövőre nézve sok sikert neked kis kuki Buék