donicsfan#21230
Na sikerült megint egy jó topikot szétb@szni egy-két önelégült buta beképzelt bugrisnak. Egyszerűen nem értem, hogy néhány ember (?) miért hiszi hogy ők mindenkinél mindent jobban tudnak és mindenben ők a jók, a tuti megmondók. Az ilyen retkek csak és kizárólag a hozzájuk hasonlókkal jönnek ki, mindenki más utálja őket. Mielőtt rám fogná valamelyikük hogy én is a házigazda pártján állok, akkor jobb ha tudják: tévednek. Csak olvasni jártam ide és tetszett az hogy az itt lévők szeretik a zenét, jobban mint a saját önelégült szövegeiket olvasgatni. Nem védeni akarom Kaposi kollégát hiszen nem is ismerem, még csak azt sem mondhatom hogy mindig szimpi amit írt mert ő is szerette ha őt hiszik a legjobbnak, de ezt a topikot ő hozta létre, igen sokat dolgozott vele, és látszik hogy ez a zene az élete. Lehet szeretni vagy nem szeretni őt, de nem tudom mi értelme volt az ő saját topikjából kitúrni? Azok a nagypofájúak akik kitúrták miért nem csináltak másik topikot? Akkor eldőlt volna melyik a jobb. Nekem ha nem tetszik valami, nem megyek oda. Tipikus kisstílű magyar stílus. Valószínűleg ezek az ilyen idiótáknak az életükben elért legnagyobb sikereik. Itt játszák az eszüket, és élvezik hogy sok ember szórakozását elszúrták. Szánalmas ötforintos kis senkik :( Utoljára szerkesztette: donicsfan, 2014.12.30. 22:04:26