NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    A topik számotokra van vége,mármint azok számára,akik itt siránkoznak napok óta és siratják a vezérüket, és egy értelmes, fórumtémába vágó hsz-t sem tudnak kiköhögni magukból , ellenben mindenkibe belekötnek,ahol lehet (szánalmas és siralmas is ez).
    És már nem itt van a vég, hanem pár napja eljött, nem is értem minek jössz ide vissza mindig zokogni egy picit és írkálni a feleslegest....holott egy tök jó és messzi helyre sikerült átdeportálni magatokat.

A topik amíg nyitva van, megy tovább nélkületek is,hisz én is itt vagyok, és amíg egyedül vagyok, szinte nulla lesz a konfrontálódás.

Hogy elment néhány ember,annak többen örülnek, mint gondolnátok. Nem az első privit kaptam, akik örömüket fejezték ki sokminden miatt,bár nem miattam, de mivel engem itt aktívnak látnak, úgy érezték, nekem írják meg.
    Igaz, ők nem csinálnak áldozati fesztivált és showműsort,itt a fórumban,mint Ti, akik már nincsenek itt, de súlyos kényszert éreznek, hogy úgy félóránként azért visszanézzenek.
    Az elektronikus letöltést nem tudtam Neked berippelni (de Te majd próbáld meg és szólj, ha sikerült), a feltöltés az saját,nem mintha ez egyébként a legcsekélyebb értelemben is lényeges lenne, hisz korábban is 98,9%-ban hozott, kölcsönvett, átvett anyagok voltak, na és persze italove felejthetetlen és elmaradhatatlan youtube ripből kreált deszaremaszterei is jelen voltak. Én rendkívül sajnálom, hogy ilyenek talán már sosem lesznek!