NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Rikike!

Annyira mélyenszántóak a gondolataid, hogy értelmetlen lenne mindenre reagálnom, mivel ezen kirohanásod alapján nem értenéd meg és látszik, csak egy kisiskolás hisztijét borítottad tehetetlenségedben ide.

-nem mondtam, hogy mindenki vagy bárki warezol, de ha ide valaki berak bármit,ami egyébként alapvetően nem ingyenes,akár csak mp3-at,az warez, ha én rakom be,akkor én warezolok, tettem már meg.
    Annyira meg ne legyél már Te sem hülye kis naív, hogy a mélyentisztelt volt gizda ide mindenki által elérhető ingyenes albumot vagy zenét rakna be a kibaszott nagy karácsonyi ajándékaként, ha meg nem, akkor az Warez. Ezt nem tudni,mivel nem rakta be időben.Legközelebb iparkodjon korábban megtenni. :)
    Ez ilyen egyszerű. Ne izgulj, én is warezolok és minden nap meggyónom,amikor csúnya helyen járok bármilyen ügyben.
    Én sokatokkal ellentétben egy felhasználóként, egy névvel vagyok itt, nem szorulok rá, hogy sokatmagamat játsszam el a közönségnek. De javaslom, hogy Te is húzzál el a NAGYOKHOZ, ha nem tudsz értelmesen ide írkálni.
    Sírjatok és zokogjatok együtt, engem ez nem érdekel, nem azért járok ide, hogy faszom tudja kik mik miatti miérteket elemezgessem naponta és azt olvasgassam,ahogy itt rinyáltok, csak nem tudom,miért nekem!
    Én nem rohangálok se modihoz,se senkihez, ha olvassa ezt,akkor majd eldönti, hogy mi az ami maradhat.

Egyébiránt, meg menjetek oda,ahol K.Lacika most is van és ott is megkaphatod tőle,a kari ajándékát, felőlem szexelhettek is egymással,az egész csigaagynyi brancs. Gondolom nem esik nehezedre másik weboldal címet is meglátogatni. SF!

Ide kérem,hogy témába vágó hszeket írjatok, vagy ha nem,akkor én is szét tudom offolni ezt a topikot,ami eddig sem volt szándékomban.Azt is jelezhetné a csipet csapata, hogy meddig kívánja ezt a direkt hisztit generálni,hány olyan emberke fog megjelenni,akik alig dugták eddig ide a fejüket, vagy csak 2-3. álregen jelennek meg mostanában (persze tök véletlen). Nyugodtan jelezze azt is bárki nekem közvetlen, ha most hirtelen én lettem az első számú közellenség,mert valakiket kilöktek a homokozóból,ahol néha én is szoktam játszani.