NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    szia Pazo!

nekem is mindegy hol olvasok, ez nyilvánosan is olvasható és viszonylag látogatott hely, nekem kényelmes.
    Én elhiszem és megértem,amit mondasz, de ezt miért nekem címzed? Egyelőre nincsenek ambicióim ilyenre! Viszont a mai vagy közeljövői sok felesleges, értelmetlen és szándékos flémelést simán ki kell takarítani valakinek, ha gizda, ha modi, ha akármi, nekem mindegy.
    Én próbálok témába vágóan kommunikálni, de csak hisztis, homokozóban ugráló gyerekcsoportokba lehet botlani.
    Nem mintha bármelyik házigazdának nem lehetne a napi 1-2 oldanyi hsz-t átfutni,legalább pár hónapja,mióta ide is néha benézek, átlagban nem nagyon haladta meg ezt a mennyiséget semmi és amúgy meg néhány kivételt tekintve nem nagyon volt miért egymásnak feszülni, főleg ha senki sem írta le az 5 betűs (M....) ősellenség nevét. :) amitől mindig elszabadult a pokol. :)

Egyébiránt a házigazda nem egyenlő a saját ízlése és kedve szerint kidobálom a hsz-eket királyság típussal, aminek azért néhányszor én is szemtanúja voltam, szerencsére áldozata nem (ha jól emlékszem).Nekem ezen kívül semmilyen észrevételem nem volt korábban sem,Ment az élet itt is,ugyanúgy,mint más fórumokon. Nem volt sem jobb,sem rosszabb.