42829
-
Figyelmesebben meghallgatod ezt a verziót és a 2013-ast a különbség hallható,nem véletlen jelölik 2015s verziónak!
Sok sikert és jó munkát az újdonságok prezentálásához,rég voltam a topikban aktív és miután az igazán jól sikerült new-italo zenék száma mostanság elenyésző,továbbra is érdektelen lesz ez a topik számomra!
-
gyula1971 #21166 Energy Voice - Baby Goodbye (Aristokrat Remix)

-
én nem félek, hogy újdonságok nélkül maradunk
, de sajnos ez nem újdonság, ezt a feldolgozást már 2013-ban elkövette a csapat (DOS), nem is értem most mi a 2015 benne.
maga a zene persze akkor is jó volt! -
Hoztam nektek egy bitang jó new-italo zenét,csak hogy ne maradjatok újdonságok nélkül!
Karl Olivas - Follow Me 2015
-
Ha már megemlítetted Digimax remixeit!
Dominique Pratt - Dum Dum (Digimax & Gerson Tellez remix) -
hát ahhoz a Bee Gees számhoz hozzányúlni nagy bátorság -és butaság- volt, szerintem azt elég nehéz lenne bárhogy feldolgozni, mert az úgy tökéletes -hangzásban is- ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
-
és egy inkább irónikus (de az is lehet, hogy komoly :) vidám alkotás, azaz remix (legalul) csak info jelleggel. úgy 25-30 évvel ezelőtt szerintem simán nyomták volna a rádióban. :)
a teljes élményhez tatozó eredeti videó,
HELEN LOVE - Pogo Pogo
hogy ez döbbenet vagy kreatív vagy lebilincselő,ezt mindenki megérzése szerint döntse el, nekem egy könnyed 4 percet jelentett.
HELEN LOVE - Pogo Pogo (Ricardo Autobahn Italo Disco Remix) DL
-
Eléggé dinamikamentes a zenék többsége és mintha túl sok magas lenne rajta. pontosan az van, amit írtál, egy-két esetben elég szép dallamok, de aztán nagyon leül az egész, főleg, hogy az egész instrumental alapokon nyugszik.
Bírom Digimax remixeit, de úgy gondolom, hogy Bee Gees szinte a mai napig mindent semmibe vevő és brutálisan a 70-es években a technikai határok által megengedett hangszerelését még ő sem tudja felülmúlni, akármit rak alá. Ez így nekem nem jön be, de talán másnak igen.
Eredeti az igazi.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 14:22:58 -
március környékén volt már egy válogatás tőle, ez most annak egy elegye és ingyen letölthető. kis pötyi-pötyi alkalmanként néhány jól elkapott dallammal
Italover - Vasaras Ballite (album)
DL -
köszi! -
a zenével nekem sem volt semmi bajom, én is csak az éneknél éreztem, hogy rezeg a léc, pedig alapvetően ez egy jó szám -
lassan talán jön a tél és vele a hideg is
Shio-Z feat. Claudia Ortolani - 32° Fahrenheit
-
Persze, ez így működik.
A 21151-re meg annyi az észrevételem, hogy a Tony gyerek angol kiejtése sokkal jobb (nem tökéletes egyáltalán, de messze jobb) , mint Clay-nek, viszont ki mondta neki, hogy énekeljen, ez több, mint röhej kategória. Clay jól énekel, de sajnos rossz az angolja, a kettőt kellene ötvözni. Tony meg inkább járjon énekórára. A zene ettől függetlenül elég jól van hangszerelve és tetszik, illetve tetszene a fent leírtak miatt.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.25. 10:23:13 -
dj adrián #21153 Információim szerint hamarosan kézzel fogható formában is kapható lesz a Tony - Our story. -
Mflex - Invisible Miracles 2 (Magical Dream)
egy inkább ugyan a nagyon dallamos synthpop felé hajlik, de van benne néhány italo disco zenei gondolat is
-
Tony - Our Story (2014)
a Clay produkciókban bizonyos szempontból érdekes alkotás, a vokál még kicsit hevenyészett , de kíváncsi lennék, ki dalolászik Clay helyett :) (ki az a Tony?) jó lett volna ezt is feltüntetni.
-
A Space Sound Records aktuális , immáron 6. karácsonyi válogatás ajándéka ingyenesen letölthető.
CD 1
Bellatrix - Heaven is Here
Parsec One - Escape to Catania (Vocoder Mix)
Lapis Lazzuli - From the Beginning
Dreamtime - Super Challenge
Eric Destler feat. Franka - Run (Synthetic Dream Space Mix)
Everdune - Joyful Journey
Synth Void - Intergalatic Love
Rygar - Megamix
Cyber Space - Danger From Space
Galatic Warriors - Star Breaker
Hipersynth - Aeronautica
Holomatrix - Bionic Life
Alphawave - Mysterious World
CD 2
Retronic Voice - The Awakening -Winter Remix
Max Backes - Powerful Player
Synthesis - Unknown Destination
Mind Vision - Megatrain (Koto Mix)
Synthya - Halfway to the North Pole
Neon Dance - Santa Claus is Coming to Town
Mirko Hirsch - SOS (Reloaded Demo Version)
TM Guy - Silver Streak
Anosphere - 3040 - Story
Neuton Mouse - Trip into the Future
The Starforce - Riding For Love
A.M Samurai - Flying Between the Stars
Hogy miért nem rakták ki külön oldalra a letöltést,azt csak ők tudják, de érdemes tükrözni a gyorsaság érdekében.
DL CD1
DL CD2
DL cover
// - Végre italojedifanmaster is hozzájut némi normális alapanyaghoz
-
2015 február közepe
Greatest Hits & Remixes - Ken Laszlo
CD 1:
Hey Hey Guy - 7“ Vocal Version
Tonight - 7“ Version
Glasses Man - 7“ Version
1.2.3.4.5.6.7.8 - 7“ Version
Red Man
Don‘t Cry - 7“ Vocal Version
Black Pearl
Let Me Try
Madame - 12“ Version
Everybody Is Dancing - 12“ Version
Dancing Together - Radio Version
S.O.S. - Radio Version
CD 2:
Don‘t Cry - Swedish Remix
Tonight - Vocal Version
Hey Hey Guy - US Remix
Glasses Man - Vocal Version
1,2,3,4,5,6,7,8 - Extended Vocal Remix
Red Man 12“ Version
Tonight - Swedish Remix
Don‘t Cry - The Marquee Remix
Hey Hey Guy - Vocal Version
Dancing Together - Vocal Version
S.O.S. - Vocal Version
Glasses Man - Instrumental Version
-
amíg megy némi zokogás, dobok néhány infót,amit csak jelzem, bárki bármikor ugyanúgy kézhez kaphat,mintha témaindító lenne, ha nem azonnal,akkor 5 perccel vagy 1 nappal később, de szerintem maga az információs része a fórumnak nem ennyin vagy ezen múlik, hanem azon, ki veszi a fáradtságot, hogy ide is beírja.
én pl. sosem az új infók miatt néztem ide be, hisz azokat én is látom és megkapom más forrásokból, hanem azért,mert néhány olyan zene is idekerül,amiért érdemes benézni.
A ZYX Music bejelentette 2015. február 6-i megjelenéssel "ZYX Italo Disco 12" sorozat válogatás album 2. részét és egy héttel később pedig egy Ken Laszlo "Greatest Hits & Remixes" albumot is terveznek kiadni.
ZYX Italo Disco 12“ Hits Vol. 2
CD 1:
Lian Ross - Fantasy New Remix
Scotch - Disco Band Vocal
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Bye Bye Mix
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol 12“ Version
Alan Barry - Come On Vocal Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Vocal Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It Swedish Remix
Angie St. John - Letter From My Heart Dance Mix
Amazone Gino - Gino 12“ Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Maxi Version
CD 2:
Lian Ross - Saturday Night 12“ Version
Scotch - Disco Band Remix
Den Ryder - It‘s Hard To Say Goodbye Instrumental Version
Del Faro Bandiera - La Playa Del Sol Instrumental Version
Alan Barry - Come On Club Version
Lee Marrow - Mr. Fantasy Safety Version
Koto - Japanese War Game
Angel Lover - Angel‘s Midnight Special
Angel Lover - Vocoder Version
Swan - Don‘t Talk About It 12“ Version
Swan - Don‘t Talk About It 7“ Version
Angie St. John - For Me , For You
Amazone Gino - Gino Instrumental Version
Pepper Girls - So Cold As Ice Instrumental Version
-
Szerintem nonszensz, hogy az alapítótól veszik el a házigazda jogát :( Másképp kellett volna megoldani ezt a dolgot. Remélem a fórum megy tovább.
Mindenkinek nagyon kellemes és békés Karácsonyi ünnepeket kívánok! -
beva02 #21142 Boldog karácsonyt mindenkinek 

-
atiapuka #21141 Érdekes, mert szerintem ennyire jó nóta nem nagyon volt az idén ...
De ám az is lehet, hogy volt, csak én nem ismerem ... -
Biatomi #21140 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
night72 #21139 Boldog karácsonyt Kaposi Laci! 
Természetesen minden fórumozónak ugyanezt kívánom!
(z.pityu)
-
laco64 #21138 Nem csak NEKED tetszik ez a nóta,további ilyeneket,és BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK. -
Bemondták a Radio Stad Den Haag-ba, hogy két arc egymásnak ugrott az SG-n. Gondoltam beugrok röhögni, de inkább sírhatnékom támadt a szeretet ünnepén.
Ami a probléma, hogy ilyet már megértem párat akár itt az SG-n is és a két hajba kapó emberke szépen felszívódott, aki a zene szeretete vagy a társaság miatt volt ott , szépen lemorzsolódott (említhetnék jó pár nevet a mútból) és a topik azóta pang.
A vita szenvedő alanyai nem biztos, hogy csak a vitás személyek!
Én azt javasolnám asszertív megoldás gyanánt, h Kaposit nem kitiltani kellene, hanem aki jobban tudja csinálja akció gyanánt szerepcserével vegye át az ellenzék a HG szerepét és meg lehet mutatni. Majd mikor mindenki Őt b@sztatja mert nem pereg az infó, majd kiderül a tolerancia mértéke.. Pár hét/ hónap alatt kiderülne, h jobb volt mint lett vagy fordítva.
Egyébként Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok !! -
atiapuka #21136 Nálam az utóbbi pár évben ez az egyik kedvencem. Azt hiszem, pont Laci ajánlotta anno ...
Most hallgatom ...
R & M-Holiday
-
Inkább az sg motorját kellene megcsinálni...Na akkor folytatom karácsonyfa dísz nélkül...Kívánok Békés Boldog Karácsonyt az összes fórumozónak. Az útólsó szó jogán Laci hiánya pótolhatatlan ebben a műfajban. Üdv mindenkinek. -
atiapuka #21132 És szerintem nem rossz ...
-
Szerintem nem lehet, csak Youtube videókat lehet beszúrni. De ha nem így van, akkor majd valaki leírja.
Az FM Attack mindig is kedvenc volt, valahogy abban a műfajban ők sem tudnak hibázni. -
tudja valaki, hogy be lehet-e és hogyan szúrni soundcloud lejátszót az sg fórumba? -
Na ugye, hogy jól sejtettem, csak átmeneti dologról van szó (bezárás), bár enyhén szólva is túlzás, hogy a fórum L.Kaposi nélkül nem ér semmit vagy amit eddig ért, az egyedül az Ő érdeme (ezt Ő sem gondolja így szerintem), hisz itt rengetegen adtak hozá valamit a témához.
A zokogóknak pedig hoztam mára egy kellemes és témába vágó remek nótát.
FM Attack - Tears Don't Lie
-
:) ez már örökzöld marad,amíg a világ világ...
-
riki19 #21127 Egy zene Karácsonyra , mint a RTl - nek a Reszkessetek Betörök.
Utoljára szerkesztette: riki19, 2014.12.24. 11:26:35 -
riki19 #21125 Békés Boldog Ünnepeket kívánok a fórum lakóknak, és kedves hozzátartozóiknak.Remélem most már csak a zenéről fog szólni minden. Forever New italo.
Igy van . laci gyere vissza ,és lehelj új életet a fórumba.
Utoljára szerkesztette: riki19, 2014.12.24. 11:18:27 -
Szerintem Kaposi nélkül szart se ér ez a fórum.... :-( Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek! -
atiapuka #21123 Kellemes Ünnepeket Fülcsi, Srácok!
-
atiapuka #21122 Érdekesm nekem más jutott eszembe arról, hogy mi jó töltve. 
A lottó 5-ös.
-
Szerintem az alant elhelyezkedő közleményed 3., 4., 5., és 6. szavát sokan magukénak fogják tudni...
tozse Boldog Karácsonyt -
Mindegy is. Szerintem többet nem jövök, mindenkinek Kellemes Karácsonyt és B.Ú.É.K.! Mindenki hallgasson sok zenét és néha vegyétek meg a tőtikézés helyett! 
Mert töltve csak a káposzta jó!
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2014.12.24. 09:26:44