NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    most ez komoly? miért érzem úgy, hogy csak azért szóltál valamit hozzá, hogy beszólhassál rain-nek? :))))

én nem vagyok zenész, és azt hiszem rain70 sem az, csak azt mondta, hogy tanulta...más szempontból pedig a zene gyűjtés és a zenész elég különböző fogalmak az alapismereteim szerint.

hogy te megkaptad vm-ben már korábban valamelyik spanyol havertól,vagy azon keresztül valamelyik másiktól ezt a hivatalosan meg nem jelent maszek zenét, amit aug. 10-én feldobott a YT-re is, annak örülj, én ne verd a farkad vele ilyen módon, hisz biztos lehetsz benne, hogy akár más is kap (én is és kaposi is) több helyről anyagokat vm-ben, sőt jómagam havonta az itteni látogatókhoz hasonlóan sok-sok dollárt és eurót költök LEGÁLIS helyekről beszerzett zenékre,amit nyilván nem igyekszem ide feldobni vm-ben. rohadtul nem szorulok rá sem az itteni ingyen zenékre és korábbi sok ingyen hányás csúcsminőségre sem, ha bármi kell nagyon, azt meg tudom szerezni akár szépen, akár csúnyán is bármelyikőtök odaadó segítsége nélkül. persze a néha leeső ingyen arany tallérokért nem restellek lehajolni! :)
    a fickó egyébként egész jó kis feldolgozásokat énekel, nincs rossz hangja.