NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #21085
    Én többször kértem a (már nem) HG-t, hogy ne törölje a hozzászólásaim, mert következménye lesz. Nem hallgatott rám.

Ha KAPOSI nem törölte volna a hozzászólásom, akkor látni lehetett volna, hogy semmi személyeskedés nem volt az írásban, ergo ti folyton egymás karöltve pocskondiáztok mindenkit, aki nem tetszik nektek. Főleg te is idetartozol Italove, mivel ez a kaposi gyerek már nem tudja törölni a hsz-eket, bármikor visszalehet olvasni, hogy milyen hangnemet engedtél meg magadnak minden esetben, amikor nem egyezett valamiben az én, vagy sok másik felhasználó. (amaximus, reynaud, ltaloforever, vagy épp Ági személyében), csak a személyeskedés ment mindig itt tőletek és diktátor módjára törölt a "főnőköd" mindent. Én az ő nevükben (is) írtam, mert elegük lett belőletek. nem kell itt a mártírt játszani, meglehet nézni, az egészhez, hogy viszonyul az alattam lévő kaposi írása egy adminhoz!

De ezt majd megírják a többiek is. Szánalmas banda vagytok. Tényleg, miért nem a night72 alregeden írtad ezt?
    De majd a többiek is megírják a véleményüket. Szép napot mindenkinek.